Deze braad- en oventhermometer is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die van heerlijke braadstukken houdt.
- Braadtemperatuurweergave 25 - 100 °C / 75 - 212 °F
- Weergave oventemperatuur 50 - 300 °C / 122 - 572 °F
- Weergave lage kooktemperatuur 80 – 90 °C / 176 – 194 °F
- Lengte temperatuursensor: 10,5 cm
- L 8.5cm, B 6.5cm, H 13.0cm
- Hoogwaardig roestvrij staal
- Vaatwasserbestendig
Makkelijk in gebruik, perfect resultaat! Met de braad- en oventhermometer lukt lamsbout, rosbief of varkensvlees, maar ook gans of hertenbout bijna vanzelf! Steek de thermometer gewoon in het gebraad en houd het display in de gaten. Want zowel de temperatuur in het gebraad (30°C tot 100°C) als die in de oven (50°C tot 300°C) wordt weergegeven. En er is ook een deel voor de Niedergar-methode. Resultaat: krokant van buiten, sappig van binnen - zo hoort een goed gebraad te zijn!