Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Wacholder rookspek (warm gerookt)

temperatuur: 85 graden
90 minuten in de rookoven
3 kg. spek met zwoertwacholderrookham.jpg

- Voeg 1.2 kg nitrietpekelzout toe aan 10 liter water.
- Doe er een zak pekelkruiden "Vlees" bij en roer het geheel goed door.
- Kneus 3 knoflooktenen en pel deze en voeg deze ook toe.
- Voeg nu het stuk spek toe en laat 2 dagen liggen.
- Daarna de spek in de rookoven hangen en 90 minuten roken.
- Wanneer de kerntemperatuur 66 graden is dan is het spek goed.

Eet smakelijk

Gastenboek

  • 07-10-2014 - Hallo beste mensen Ik heb zaterdag 4 okt een workshop...  lees meer
  • 01-10-2014 - Vandaag mijn bestelling binnen gehad.
    Alles goed verpakt.
    En bedankt voor de...  lees meer
  • 30-09-2014 - Ik heb de bestelling goed ontvangen , toch nog snel...  lees meer
Plaats een bericht
Onze service

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanbieding

Rookmot Hickory € 8,25 € 8,00