Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Wacholder rookspek (warm gerookt)

temperatuur: 85 graden
90 minuten in de rookoven
3 kg. spek met zwoertwacholderrookham.jpg

- Voeg 1.2 kg nitrietpekelzout toe aan 10 liter water.
- Doe er een zak pekelkruiden "Vlees" bij en roer het geheel goed door.
- Kneus 3 knoflooktenen en pel deze en voeg deze ook toe.
- Voeg nu het stuk spek toe en laat 2 dagen liggen.
- Daarna de spek in de rookoven hangen en 90 minuten roken.
- Wanneer de kerntemperatuur 66 graden is dan is het spek goed.

Eet smakelijk

Gastenboek

  • 17-12-2014 - Oprechte dank voor jullie service.

    Had vandaag een verkeerde bestelling geplaatst...  lees meer
  • 11-12-2014 - Vooraf leek het een hachelijk avontuur om de rookoven mee...  lees meer
  • 29-11-2014 - vandaag jou gesproken en de zalm geproeft,absolute klasse top...  lees meer
Plaats een bericht
Onze service

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanbieding