- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Zeebaarsfilet roken
Wat heb je hiervoor nodig?
4 zeebaarsfilets met huid (150 gr. p.st. | |
2 eetlepels grove moster | |
2 eetlepels olijfolie | |
2 eetlepels citroensap | |
1 eetlepel bruine bastersuiker | |
1 eetlepel verse dille | |
paar takjes trostomaten |
- Bestrooi de zeebaarsfilets met peper en zeezout.
- Meng de olijfolie met mosterd, citroensap, dille en bruine suiker (=mosterd/dillesausje)
- Leg de zeebaars met de huidzijde op het rooster in de rookoven
- Rook de vis en tomaten zonder vel 35 minuten tussen de 70 - 80 graden
- Haal de zeebaarsfilets eruit en smeer deze in met de mosterd/dillesausje
- Vervolgens nog 10 minuten afroken op een lagere temperatuur (+/- 50 graden)
- Eet smakelijk!
Bron: Visrecepten.nl