Wees welkom!

Alles voor je barbecue, rookoven, braai, ofyr, smoker en outdoor cooking. Kom snel langs in de winkel en natuurlijk kun je dag en nacht op onze gloednieuwe website terecht! 

Hier kun je alle actuele informatie en updates vinden! Ga naar www.rookoven.com
Deze site (rookovens-online.nl) word binnenkort verwijderd en kan verouderde informatie bevatten!

Voor alle andere vragen of opmerkingen kun je terecht op ons standaard telefoonnummer, Whatsapp, Chat of via de mail.

 

Onze nieuwe website staat online!

Op 15-2-2021 om 12:00 is onze spiksplinternieuwe website online gegaan. De nieuwe website is nog mooier, moderner en makkelijker dan de oude website. Ga snel via deze link naar de nieuwe website om hem te bekijken en je bestelling te plaatsen: Webshop - Rookoven kopen? Bestel hier online je rookovens, barbeques en accessoires!

 


Rookoven.com is sinds 2005 door jarenlange ervaring de specialist in het roken en barbecueën. We hebben keuze uit een ruim assortiment rookovens & rookkasten, kogel- en keramische barbecues, afrikaanse braais, accessoires en toebehoren.

De oppervlakte van de fysieke winkel is maar liefst 2900 m2, gevestigd in Nunspeet op de Veluwe in een oude meelvoederfabriek uit 1953. Vanaf Veluwse bodem onderhouden site vol informatie, tips & tricks en video's, door en voor rokers en barbecueërs.

 We krijgen doorgaans bezoek uit binnen- en buitenland. En dat is niet zo raar. Een bezoek aan ons rook en barbecue experience center is echt een beleving. Kijk hier voor een introductiefilmpje. Het is zelfs mogelijk om eerst de rookoven of barbecue te testen zodat je de juiste beslissing maakt, of volg een workshop barbecuen, roken of worst maken en leer de verschillende type barbecues en rookovens kennen.
 

Rookoven.com opereert vanuit een karakteristieke meelvoederfabriek uit 1953 met maar liefst 2900 m² oppervlakte. Vanuit deze fabriek op de Veluwe in Nunspeet functioneren we met een team van gedreven rook en barbecuespecialisten. Daarnaast hebben we nog tal oproepkrachten en zzp'ers voor aankoopadvies, catering, workshops en livecooking met kennis van zaken.
 

Wil je eerst een rookoven of barbecue uitproberen? 

Boven in de workshopruimte van het Rook & Barbecue Experience Center kun je je favoriete rookoven of barbecue ook nog eens uittesten. Je kunt er gebruik maken van de Afrikaanse Braai vrijstaand model, OFYR, Weber GBS, Fornetto smoker, Kamado Joe, Primo XL, Saffire XL, Big Green Egg Minimax, Big Green Egg Large, Monolith, Bastard, Rookoven GX-Pro, Rookoven Scarlino 150, Rookoven Locarno, American Smoker 16".
 

Kom vooral eens langs om vrijblijvend kennis te maken met het roken en barbecueën en maak je vooraf een afspraak dan zorgen wij dat je je favoriete barbecue of rookoven kan testen! 

Citaat Wouter Klootwijk, Culinair journalist: "Het rookkastenverzendhuis in Nunspeet, rookovens-online.nl, steelt mijn hart met zijn hulp. Het huis is er niet direct op uit om mij een rookkast te verkopen, maar legt eerst uitvoerig uit hoe ik er zelf een kan maken. Kom daar maar eens om bij een autodealer of een moderne kunstgalerie. NRC Handelsblad, 24 juli 2009 

Corona update 

Door de aangescherpte regels van de overheid en het RIVM hebben wij bij Rookoven.com ook diverse maatregelen getroffen om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Zo is er ruimte om 1,5 meter afstand van onze medewerkers en andere klanten te houden en verzoeken we je bij binnenkomst je handen te desinfecteren. 

De Visserijdag en Beer Burgers & Blues worden verplaatst. Via onze website, facebookpagina en nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig. Onze winkel is gewoon geopend van maandag t/m zaterdag.

Wel vragen wij mensen met luchtwegklachten, neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid en/of koorts niet naar onze winkel te komen. Daarnaast schudden wij geen handen en zullen wij extra handhygiëne toepassen. 

Roken en barbecuen in de zomer en winter!
Het buitenleven gaat natuurlijk gewoon verder tijdens de donkere dagen. Waarom niet? Lekker je warme jas aan. De buitenkachel aansteken met een lekker glas wijn, kruidenbitter of glühwein erbij. Da's pas gezellig. De herfst en wintermaanden zijn overigens uiterst geschikt voor het roken en barbecuen van wild. De gespecialiseerde slager kan je vast helpen aan een lekker eendeborstje of een stuk hertenfilet. Wij bieden overigens ook een mooi assortiment vlees, wild en gevogelte en vis aan.

 

Promofilm van het Rook & Barbecue Experience Center!

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss