Verhuur

Verhuur Big Green Egg Medium

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 80,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Als de BGE wordt gehuurd als test en er wordt vervolgens een Big Green Egg aangeschaft dan krijg je de kosten van het huren 100% retour.

LET OP: overleg (telefonisch of via mail) of de datum waarop je een barbecue of rookoven wil huren beschikbaar is!

Vervoer binnen de gemeente Nunspeet € 15,00. Vervoer buiten de Gemeente Nunspeet moet zelf geregeld worden, of in overleg met ons. 

Prijzen zijn inclusief 21% Btw.

Rookmot en rookhout bijleveren?

We kunnen starterspakketten bijleveren die voldoende hout bevatten voor een rooksessie in de rookovens Livorno. De kosten van dit pakket bedraagt € 14,50. 

Voorwaarden van de borg.

Bij het brengen of het afhalen van het gehuurde product, wordt er samen met de klant gekeken naar mogelijke beschadigingen of ontbrekingen. Wanneer er wordt geconstateerd dat dit het geval is, wordt dit op de factuur gezet. Hierbij komt een handtekening van de huurder en van het bedrijf die het product af staat.

Wanneer bij teruggave van het gehuurde product er beschadigingen, ontbrekingen, mankementen, kapotte onderdelen etc. worden geconstateerd wordt er door overleg met de huurder en met de eigenaar van Rookoven.com besloten of de borg wordt gehouden voor reparaties of dat de borg terug wordt gegeven aan de huurder.

De bovenstaande voorwaarden gelden ook voor een eventuele aanhanger die wordt geleend van ons. Hiervoor kan de borg dus ook worden ingehouden!

Schoonmaken van de Rookovens en Smokers.

Het gehuurde product dient schoon teruggeleverd worden. Anders zijn de schoonmaakkosten voor de rookovens en smoker 16'' €42,50 (incl. BTW) en voor de American Smoker €65,00 (incl. BTW). Dit bedrag wordt verrekend met de borg. 

Bij het huren van onze producten verwachten wij bij teruggave dat de kool restanten, vet op de roosters en de bodem zijn schoongemaakt.

(Tip: Trek oude kleding aan of doe een schort om. Werk met handschoenen, vet is lastig van je handen af te krijgen.)

Houtskool kan er makkelijk uit worden gehaald met een schepje of door een handschoentje aan te trekken en het eruit pakken.  De roosters moeten worden schoongemaakt met een staalborstel. Deze hoeven niet glimmend terug te komen, zolang de vet- en vleesresten er maar duidelijk en goed af zijn. De bodem is het makkelijkst leeg te schrapen met karton, wat daarna gelijk weg gegooid kan worden.

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2019 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss