Sus Scrofa in de pot, hoe je wild zwijn lekker klaar maakt "Donald Buijtendorp, Ed van de Schootbrugge, Herman ter Weele"

Vorige Artikel 21 van 45 Volgende
€ 19,95 (inclusief 6% BTW)
Aantal

Donald gebruikte kwaliteitsmateriaal van Rookoven.com waaronder de Rookoven Locarno RVS, Big Green Egg, Driepoot barbecue met RVS rooster en vuurschaal en deed een exclusief interview met Rookoven.com over het herontdekken van het roken en andere ambachtelijke manieren om een heerlijk bourgondisch diner te bereiden.

‘Sus Scrofa in de Pot. Hoe je wild zwijn lekker klaar maakt’, 

Het nieuwe boek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dat het over wild zwijn gaat zal duidelijk zijn. Net als het vorig jaar uitgekomen boek over de wilde gans is het een kookboek. Maar wel met alles erbij dat je eigenlijk van de diersoort wild zwijn hoort te weten. Het wild zwijn is puur, eerlijk en duurzaam. En hartstikke wild. Juist daarom is Herman ter Weele van Slagerij/wildhandel ter Weele & Zn uit Oene als mede-auteur er bij gehaald. Passie, kennis van het natuurlijke wild gaat nu perfect samen met de kunde van de schrijver en de chef.

Een hartstikke leuk boek. Informatief? Zeker. Als wild-geïnteresseerde kun je niet zonder. Voor de hobby-kok en de BBQ-liefhebber een must. Het is ook zeker een boek dat aanslaat bij de bewuste consument. De consument die wil weten waar ons voedsel vandaan komt, die puur natuur beter vindt dan fokstallen en anti-biotica. Wilde zwijnen worden beheerd, ze worden geschoten. En die geschoten worden eten we ook op. Het is goed en eerlijk voedsel. Het komt zo uit het bos en van erg dichtbij.

Vanaf nu verkrijgbaar via de website en in de winkels. De prijs is € 19,95,--

Gebruikte materialen:

Rookoven Locarno RVS

Driepoot BBQ / RVS Rooster / Vuurschaal

Big Green Egg

 

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2018 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss