Award Winning!

Grate Goods Premium Spicy Chipotle BBQ Rub from The Dutch BBQ crew

Vorige Artikel 14 van 16 Volgende
€ 7,95 (inclusief 6% BTW)
Aantal

 

DIRECT LEVERBAAR

Chipotle pepers zijn rijpe Jalapeño pepers welke langzaam zijn gerookt en gedroogd. Chipotle pepers staan bekend om de zoete en rokerige smaak. Chipotle pepers zijn een favoriete pittige aanvulling op BBQ gerechten.

inhoud: 180 gram

Uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Een gebalanceerde en krachtige melange van specerijen van The Dutch BBQ Crew die doen waar Nederlanders al honderden jaren goed in zijn; het mengen van specerijen. Vers gemalen en gemengd in kleine hoeveelheden. Hiermee kunt u uw BBQ product inwrijven, bij voorkeur tenminste een half uur voordat u gaat barbecueën.

De basis van uw persoonlijke smaak! Deze rub complimenteert de smaak van uw BBQ gerechten en is uitermate geschikt als basis en "drager" van de kruiden en specerijen die u gebruikt in uw eigen recept.

Ook op facebook actief via: https://www.facebook.com/DutchBBQCrew

We doen waar Nederlanders al honderden jaren goed in zijn; het vinden en melangeren van de beste specerijen ter wereld. In eigen productie ontwikkelen we BBQ Kruidenmelanges en Sauzen. Vers gemalen en gemengd in kleine hoeveelheden. Onze melanges bevatten dankzij het gebruik van de hoge kwaliteit specerijen veel minder suiker en zout dan vergelijkbare producten. We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige toevoegingen of E-nummers.

Naast een uniek assortiment aan producten beschikt The Dutch BBQ Crew over een netwerk van kwaliteitspartners. In samenwerking met deze, “The Dutch BBQ Crew Members” ontwikkeld The Dutch BBQ Crew Barbecue concepten, workshops en evenementen op locatie.

The Dutch BBQ Crew en haar Crew members werken op een creatieve en vernieuwende manier samen aan unieke BBQ concepten die flexibel, snel en eenvoudig zijn in te zetten binnen verschillende omgevingen.(inclusief 6% BTW)

CODE: RC0424

EAN: 8717973043683 TWPV

© 2008 - 2018 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss