Nu met gratis BBQ-starterspakket!

Kamado Joe Standalone II (Big Joe)

Vorige Artikel 2 van 27 Volgende
€ 1.999,00 (inclusief btw)

Gratis workshop t.w.v € 85,00 

of gratis levering op locatie en montage incl. korte uitleg gebruik*, 

of BBQ pakket (houtskool, aanmaakkrullen, rookchunks, kamadoboek "hete kolen" en barbecuetang) t.w.v. € 85,00 

* (m.u.v. de eilanden, buitenland en de plaats bestemming moet met de palletwagen bereikbaar zijn) 

De Big Joe

Ben je op zoek naar een barbecue, een smoker en een oven in één dan heb je in de Big Joe gevonden wat je zocht! Het roken, grillen, stomen en low & slow op de Big Joe is geen probleem.

Het 2017 model van de Big Joe komt met maar liefst 7 nieuwe innovaties. Deze vindt u hieronder:

Kontrol Tower Top Vent. 

Gepatenteerd, geheel uit aluminium, roestvrij; regenbestendige en instelbare bovenventilatie zorgt voor nauwkeurige en gelijkmatige luchttoevoer.

Air Lift Hinge

Dankzij dit revolutionaire scharnier hoeft u 90% minder te tillen bij het openen van de “Dome”. Ontwikkeld i.s.m. Weber Knapp uit New York, ‘s werelds toonaangevende scharnierenproducent.

Stainless Steel Latch

Zelfsluitende vergrendeling voor een geavanceerde en ultra-luchtdichte afsluiting

AMP Firebox

(Advanced Multi-Panel FireBox) gepatenteerd in elkaar grijpend ontwerp, breukbestendig, gaat langer mee en bevordert optimale hitteventilatie.

Slide-Out Ashdrawer

Gepatenteerde uitschuifbare aslade, makkelijk en zonder knoeien te legen.

Wire Mesh Fiberglass Gasket

Geheel nieuwe, dubbeldikke dichting met optimale reactiviteit, voor thermische afsluiting bij hoge temperaturen. Ontwikkeld i.s.m. Davlyn Manufacturing in Pennsylvania, de bekendste fabrikant van hittebestendige dichtingen ter wereld.

DIVIDE & CONQUER® Flexible Cooking System

(Flexibel Kooksysteem) Met het multifunctionele ‘halve rooster’-systeem kunt u tegelijkertijd meerdere gerechten bereiden op verschillende wijzen en bij verschillende temperaturen.

 

De Kamado Joe's staan bekend als een van de meest complete en gebruiksvriendelijke kamado's die er te krijgen zijn. Het grote voordeel van de Big Joe is het enorme kookoppervlak. Dit kookoppervlak heeft een diameter van maar liefst 61 cm. Op dit enorme kookoppervlak kunnen meerdere en verschillende gerechten allemaal tegelijk bereidt worden.

De Big joe is erg geliefd bij professionele cateraars en restaurants. Ook dit is ook weer te wijten aan het grote kookoppervlak waardoor er vele gerechten tegelijk bereidt kunnen worden. Wat de Big Joe ook erg gewild maakt in de horeca is dat de Big Joe perfect integreerbaar is in bijna elke keuken.

De Kamado Joe is gemaakt van hoogwaardig hittebestendig keramisch materiaal, daardoor kun je je Kamado Joe opstoken tot boven de 600°. Doordat de barbeceue van zulk hoogwaardig materiaal gemaakt is houdt de barbecue de hitte ook veel langer vast dan een normale barbecue. Dit scheelt een enorme hoeveelheid houtskool.

De Big Joe heeft een groot kookoppervlakte. Door deze kookoppervlakte van maar liefst 45 cm doorsnee is het mogelijk om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Dit maakt de Big Joe ideaal om eten te bereiden voor grotere groepen als er bijvoorbeeld vrienden of familie komen eten. Ook kun je door het Divide & Conquer Flexible Cooking System op het onderste rooster bijvoorbeeld je biefstuk garen terwijl je op het bovenste rooster je groenten langzaam laat garen.

Staat je Big Joe op het terras en wil je toch een keer onder de veranda zitten met bijvoorbeeld slecht weer? Dit is voor je Kamado Joe geen enkel probleem dankzij het robuuste onderstel en de geremde wielen die van schokbestendig materiaal zijn gemaakt. Hierdoor schudt de barbecue niet alle kanten op bij een ongelijke tegelvloer.

Kortom: een goede keuze!

Specificaties:

Kleur: Rood
Afmeting buitenkant: 148 x 87 x 132
Diameter Rooster: 58cm
Gewicht: 113kg
Bereik Temperatuurmeter: 80 - 480 °C
Materiaal metalen onderdelen: Staal met vuurvaste anti-roest coating

Bijgeleverde onderdelen: 

In ons Rook & Barbecue Experience Center hebben wij de Kamado Joe Classic ll ter beschikking. Je kan, als je een afspraak maakt, deze Kamado Joe komen testen. Een afspraak maken kan door te mailen naar service@rookoven.com of bellen naar 0341-266885.

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss