Nu op voorraad!

Kamado Joe Classic II Incl. onderstel en zijtafels

Vorige Artikel 3 van 33 Volgende
€ 1.649,00 (inclusief btw)

Media mei leverbaar, pre-order nu!

Gratis workshop t.w.v € 85,00 

of gratis levering op locatie en montage incl. korte uitleg gebruik*, 

of BBQ pakket (houtskool, aanmaakkrullen, rookchunks, kamadoboek "hete kolen" en barbecuetang) t.w.v. € 85,00 

* (m.u.v. de eilanden, buitenland en de plaats bestemming moet met de palletwagen bereikbaar zijn) 

De Kamado Joe Classic ll

De Kamado komt van oorsprong uit Japan en is langzaam aan naar het westen gekomen. Er zijn verschillende merken die dezelfde soort barbecues maken. Vanaf maart 2009 is de Kamado Joe op de markt en mede door zijn formaat, afwerking, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid begint de Kamado Joe steeds meer respect te krijgen onder de barbecue fanaten.


De Classic Joe ll

Ben je op zoek naar een barbecue, een smoker en een oven in een dan heb je in de Kamado Joe Classis ll gevonden wat je zocht! Het roken, grillen, stomen en low & slow op de Kamado Joe Classic ll is geen probleem.

Het 2017 model van de Classic Joe ll komt met maar liefst 7 nieuwe innovaties. Deze vindt u hieronder:

Kontrol Tower Top Vent. 

Gepatenteerd, geheel uit aluminium, roestvrij; regenbestendige en instelbare bovenventilatie zorgt voor nauwkeurige en gelijkmatige luchttoevoer.

Air Lift Hinge

Dankzij dit revolutionaire scharnier hoeft u 90% minder te tillen bij het openen van de “Dome”. Ontwikkeld i.s.m. Weber Knapp uit New York, ‘s werelds toonaangevende scharnierenproducent.

Stainless Steel Latch

Zelfsluitende vergrendeling voor een geavanceerde en ultra-luchtdichte afsluiting

AMP Firebox

(Advanced Multi-Panel FireBox) gepatenteerd in elkaar grijpend ontwerp, breukbestendig, gaat langer mee en bevordert optimale hitteventilatie.

Slide-Out Ashdrawer

Gepatenteerde uitschuifbare aslade, makkelijk en zonder knoeien te legen.

Wire Mesh Fiberglass Gasket

Geheel nieuwe, dubbeldikke dichting met optimale reactiviteit, voor thermische afsluiting bij hoge temperaturen. Ontwikkeld i.s.m. Davlyn Manufacturing in Pennsylvania, de bekendste fabrikant van hittebestendige dichtingen ter wereld.

DIVIDE & CONQUER® Flexible Cooking System

(Flexibel Kooksysteem) Met het multifunctionele ‘halve rooster’-systeem kunt u tegelijkertijd meerdere gerechten bereiden op verschillende wijzen en bij verschillende temperaturen.

De Kamado Joe is gemaakt van hoogwaardig hittebestendig keramisch materiaal, daardoor kun je je Kamado Joe opstoken tot boven de 600°. Doordat de barbeceue van zulk hoogwaardig materiaal gemaakt is houdt de barbecue de hitte ook veel langer vast dan een normale barbecue. Dit scheelt een enorme hoeveelheid houtskool.

De Classic ll heeft een groot kookoppervlakte. Door deze kookoppervlakte van maar liefst 45 cm doorsnee is het mogelijk om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Dit maakt de Classic Joe ll ideaal om eten te bereiden voor grotere groepen als er bijvoorbeeld vrienden of familie komen eten. Ook kun je door het Divide & Conquer Flexible Cooking System op het onderste rooster bijvoorbeeld je biefstuk garen terwijl je op het bovenste rooster je groenten langzaam laat garen.

Staat je Classic Joe ll op het terras en wil je toch een keer onder de veranda zitten met bijvoorbeeld slecht weer? Dit is voor je Kamado Joe geen enkel probleem dankzij het robuuste onderstel en de geremde wielen die van schokbestendig materiaal zijn gemaakt. Hierdoor schudt de barbecue niet alle kanten op bij een ongelijke tegelvloer.

Kortom: een goede keuze!

 

Bijgeleverde onderdelen: 

In ons Rook & Barbecue Experience Center hebben wij de Kamado Joe Classic ll ter beschikking. Je kan, als je een afspraak maakt, deze Kamado Joe komen testen. Een afspraak maken kan door te mailen naar service@rookoven.com of bellen naar 0341-266885.

Code: KJ23RH

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss