Fire & Food Deel 2 - 2018

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 5,50 (inclusief 9% BTW)
Aantal

De mei-editie van het Fire & Food magazine staat vol met (vakantie) recepten voor op de barbecue. 

Deze editie brengen onder andere Pitmaster X, Richard Bemelmans en natuurlijk onze eigen Jeanette Rijnbeek Boer heerlijke recepten, worden er tips gegeven voor de beste campinggrill en worden de BBQ events en het BBQ nieuws met je doorgenomen.  

Rookexpert en visliefhebber Jan-Reimer Westerhuis gaat aan de slag met bokking. De recepten van Jan-Reimer laten zien dat deze rookvissen culinair zeker niet vergeten mogen worden en een mooie plaats op onze eettafel verdienen.   

 

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2019 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss