Workshop Low & Slow Barbecue (Erik Hakkers) zondag 18 augustus 2019 (12:00 - 16:00)

Vorige Artikel 3 van 3
€ 85,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Wil jij een echte pitmaster worden? Maak dan gebruik van één van onze workshops. 

Je wordt begeleid door Pitmaster Erik Hakkers. Je leert de kneepjes van het vak en talloze tips and tricks om jouw barbecue een succes te maken. 

Foto van Rookoven.com

Erik Hakkers runt Erik's Grill & Chill na jarenlang als Chef-kok te hebben gewerkt. Zijn voorliefde voor barbecueën kreeg in de zomer van 2016 echt gestalte met de oprichting van Erik's Grill & Chill. Daarnaast is Erik ook KCBS jurylid.

We bereiden tijdens de workshop onder andere:

  • spareribs
  • buikspek
  • picanha
  • chickenwings
  • zalm
  • BBQ baked beans

Foto van Rookoven.com

We maken gebruik van:

  • Keramische barbecues
  • American 16" Smoker
  • Afrikaanse Braai
  • OFYR

Je leert:

  • Low & slow barbecue 
  • Hot & fast barbecue
  • Direct en indirect barbecueën
  • Kruiden (rubben), marineren en aflakken
  • Verschillende rooktechnieken 
  • Temperaturen en gaarheid 
  • Temperatuurregeling 
  • Werken met verschillende keramische barbecues, Afrikaanse braai, American smokers en OFYR 
  • Gebruik van houtskool en briketten​
  • En nog veel meer...

De workshop duurt vier uur en start om 12:00 tot 16:00.

Maximaal in te schrijven personen is 15. Uiteraard kun je je individueel inschrijven. Zolang je op de website kan reserveren is er plek. Betaling zetten op "betalen bij afhalen".

Locatie:
Rookoven.com l Rook & Barbecue Experience Center
Nijverheidsweg 4
8071DH Nunspeet (Veluwe)

Verdere infomatie:

Er wordt gezorgd voor de barbecues, ingrediënten, benodigdheden en een bakje koffie of thee. Daarnaast ontvangen jullie twee consumpties van het huis! Kosten zijn €85,00 per persoon.

Let op: heb je gereserveerd en ingeschreven op een workshop dan staat deze voor je vast. Er worden ingrediënten gekocht die we niet meer kunnen retourneren. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de workshop daarna wordt er 25% in rekening gebracht. Tot twee dagen voor de workshop wordt er 50% in rekening gebracht. Verzet je de workshop in deze periode dan wordt er € 30,00 in rekening gebracht.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op via 0341-266885

Voor een workshop op maat kan je contact opnemen met experience@rookoven.com

De workshops vinden doorgang bij 8 aangemelde personen. Bij minder aanmeldingen behouden wij het recht om te annuleren. 

Barbecue workshop

Spareribs barbecue

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2019 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss