Nu met gratis BBQ-starterspakket!

Kamado Joe Pro Joe

Artikel 1 van 1
€ 4.950,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Gratis workshop t.w.v € 85,00 

of gratis levering op locatie en montage incl. korte uitleg gebruik*, 

of BBQ pakket (houtskool, aanmaakkrullen, rookchunks, kamadoboek "hete kolen" en barbecuetang) t.w.v. € 85,00 

* (m.u.v. de eilanden, buitenland en de plaats bestemming moet met de palletwagen bereikbaar zijn) 

De Kamado Joe Pro Joe barbecue is de rode kamado die vakmanschap en innovatie naar een hoger niveau tilt. De Pro Joe barbecue heeft een grilloppervlak met een diameter van maar liefst 61 cm. Gebruik de Kamado Joe het hele jaar door om te grillen, bakken, koken, slow cooken, roken of stoven. De Kamado Joe Pro Joe wordt geleverd inclusief een roestvrijstalen Kontrol Tower Top Vent, een ingebouwde thermometer, een gepatenteerde uitschuifbare aslade, Grill Grates, een Charcoal Basket, het gepatenteerde Hyperbolic Insert, SloRoller systeem en het flexibele Divide & Conquer grillsysteem.

Kamado Joe Pro Joe

De Kamado Joe Pro Joe is een kamado die het hele jaar door buiten gebruikt kan worden. De rode, eivormige barbecue is verkrijgbaar in diverse maten en met veel mogelijke accessoires. De warmte in de barbecue wordt goed vastgehouden en verdeeld dankzij de keramische wanden en de unieke vorm van de kamado. De temperatuur kan eenvoudig ingesteld worden op een temperatuur tussen 82°C en 399°C. De buitenzijde van de barbecue blijft relatief koel, externe temperaturen hebben geen invloed op de temperatuur binnen in de Kamado Joe. De temperatuur is eenvoudig af te lezen om de ingebouwde thermometer in de koepel. De pakking van glasvezelgaas, die wel tien keer zo lang meegaat als de gewone, industriële pakkingen, zorgt dat er nog minder warmte verloren gaat. Dankzij de gepatenteerde, regenbestendige, roestvrijstalen Kontrol Tower Top Vent, kunt u de luchttoevoer en daarmee de temperatuur nauwkeurig instellen. 

Gebruik de Kamado Joe om te grillen, bakken, kok, slow cooken, roken of te stoven. Door de unieke koepelvorm bakken uw gerechten rondom perfect mals en sappig en zullen nauwelijks krimpen. De Kamado Joe verbruikt zeer weinig houtskool, waardoor u tijdens het koken geen houtskool hoeft bij te vullen. De Firebox in de Kamado Joe bestaat uit 6 keramieken delen, waardoor de kans op breuk wordt verkleind. 

Het revolutionaire scharnier aan de achterzijde, zorgt ervoor dat de deksel nog eenvoudiger te openen is. Aan de voorzijde bevindt zich een roestvrijstalen handgreep

Daarnaast wordt de Kamado Joe geleverd met het flexibele Divide & Conquer grillsysteem. Dit systeem bestaat uit een flexibel rek, een halfrond grillrooster, twee halfronde warmteverdelers en een accessoirerek. Hiermee kunt u direct aan de slag met direct én indirect koken in uw Kamado Joe. 

Afmetingen:                       71.1 cm x 100.3 cm x 96.5 cm
Kookoppervlakte boven:    62.2 cm
Kookoppervlakte onder:    59.7 cm
Gewicht:                            261.4 kg

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2020 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss