Workshop Low & Slow Barbecue zondag 13 december (12:00-16:00)

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 85,00 (inclusief 21% btw)

 

Rookoven.com organiseert al meer dan 10 jaar de beste barbecue workshop's van Nederland! De workshop's worden gegeven in ons Experience Center, dé plek voor de ultieme barbecue beleving! Rookoven.com beschikt over 2500m2 Rook en Barbecue beleving, dus waar wacht je op?

Je wordt begeleid door Pitmaster Huddie Lee Stokes. Je leert in vier uur tijd de kneepjes van het ambachtelijke vak en talloze tips and tricks om jouw barbecue een succes te maken. 

Tijdens de workshop Low & Slow Barbecue begeleid Huddie Lee Stokes je door het hele Low & Slow barbecue proces. Tijdens de workshop leer je o.a. verschillende barbecue technieken, je leert het verschil tussen direct en indirect barbecueën.

Je gaat zelf kruiden, rubben, marineren, aflakken en natuurlijk barbecueën! Je krijgt uitleg over de garing en temperaturen van verschillende soorten vlees, en leert hoe je de temperaturen onder controle krijgt. De workshop duurt vier uur en start om 12:00 tot 16:00. 

Natuurlijk maakt iedereen tijdens de workshop gebruik van de beste Kamado's zoals: Kamado Joe, Big Green Egg, Monolith, Primo en The Bastard! Maar ook een 16" American Smoker, Afrikaanse Braai, de Ofyr en de Smokey Bandit Lumberjack worden niet vergeten! Op deze barbecues bereid je o.a.: Spareribs, Buikspek, Picanha, Zalm, Chicken Wings en Baked Beans uit de Dutch Oven!

Na afloop van de workshop krijg je het originele Low & Slow Barbecue Certificaat en is er genoeg ruimte om aan onze bar aan te schuiven met de andere workshop deelnemers om hier ervaringen en kennis met elkaar te delen onder het genot van een speciaal biertje! Want we hebben maar liefst negen bieren op de tap!

In het kort:

We bereiden tijdens de workshop onder andere:

  • spareribs
  • buikspek
  • picanha
  • chickenwings
  • zalm
  • BBQ baked beans

Foto van Rookoven.com

We maken gebruik van:

  • Keramische barbecues
  • American 16" Smoker
  • Afrikaanse Braai
  • OFYR
  • Pelletgrill 

Natuurlijk maakt iedereen tijdens de workshop gebruik van de beste Kamado's zoals: Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith, Primo en The Bastard! Maar ook een 16" American Smoker, Afrikaanse Braai, de Ofyr en de Smokey Bandit Lumberjack worden niet vergeten! 

Je leert:

  • Low & slow barbecue 
  • Hot & fast barbecue
  • Direct en indirect barbecueën
  • Kruiden (rubben), marineren en aflakken
  • Verschillende rooktechnieken 
  • Temperaturen en gaarheid 
  • Temperatuurregeling 
  • Werken met verschillende keramische barbecues, Afrikaanse braai, American smokers en OFYR 
  • Gebruik van houtskool en briketten​
  • En nog veel meer...

De workshop duurt vier uur en start om 12:00 tot 16:00.

Maximaal in te schrijven personen is 15. Uiteraard kun je je individueel inschrijven. Zolang je op de website kan reserveren is er plek. Betaling zetten op "betalen bij afhalen" als je op de dag zelf wilt betalen.

Locatie:
Rookoven.com l Rook & Barbecue Experience Center
Nijverheidsweg 4
8071 DH Nunspeet (Veluwe)

Verdere infomatie:

Er wordt gezorgd voor de barbecues, ingrediënten, benodigdheden en een bakje koffie of thee. Daarnaast ontvangen je twee consumpties van het huis! Kosten zijn € 85,00 per persoon.

Let op: heb je gereserveerd en ingeschreven op een workshop dan staat deze voor je vast. Er worden ingrediënten gekocht die we niet meer kunnen retourneren. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de workshop daarna wordt er 25% in rekening gebracht. Tot twee dagen voor de workshop wordt er 50% in rekening gebracht. Verzet je de workshop in deze periode dan wordt er € 30,00 in rekening gebracht.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op via 0341-266885

Voor een workshop op maat kan je contact opnemen met service@rookoven.com

LET OP: Maximaal in te schrijven personen is 15. Uiteraard kun je je individueel inschrijven. Zolang je op de website kunt reserveren is er plek. Betaling zetten op "betalen bij afhalen". De workshops vinden doorgang bij 8 aangemelde personen. Bij minder aanmeldingen behouden wij het recht om te annuleren. 

Mocht je vragen hebben of wil je een workshop op maat organiseren? Mail dan naar service@Rookoven.com of neem contact op via 0341-266885.

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2020 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss