Wild Pakket

Vorige Artikel 7 van 24 Volgende
€ 57,50 (inclusief btw)

 Dit pakket bestaat uit:

- Wildbijbel
Aan de hand heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

- Ter Weele droge worst 2x
Een heerlijke Ter Weele worst vers van de slager.

- Mes 
Dit Moraknil mes onderscheid zich van andere messen door zijn extreme scherpheid.
Geschikt voor vele doeleinden tijdens een outdooractiviteit.

- Pekelzout 2x

Pekelkruiden wild "special" (inhoud 250 gr.)

Te gebruiken om het wild te pekelen. Wrijf het wild in aan beide kanten met deze kruiden. Daarna laat je het wild 2-3 uur liggen waarna je het afspoelt met water. Vervolgens afdeppen met een theedoek en 12 uur laten drogen op een koele plek en vervolgens de rookoven in.

Rook/pekelkruiden ganzenborst "original" (inhoud 250 gr.)

Te gebruiken om de ganzenborst te pekelen. De ganzenborst kun je in een bak met water pekelen door het zout toe te voegen. 250 gram is genoeg voor 4 liter water. Laat de ganzenborst 2-3 uur in het pekelwater liggen en spoel het daarna af onder de kraan. Laat de ganzenborst een uur op een droge, koele plek hangen en ze zijn klaar om te roken!

- Poster cuts of deer
Handige poster 'Cuts of Deer'. Leuk voor in je mancave of boven je bed!

 

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss