Bandit Fireplace set cortenstaal inclusief bbq planken

Vorige Artikel 3 van 32 Volgende
€ 1.148,00 (inclusief btw)

Exclusief bij Rookoven.com! De Moesta BBQ Bandit zorgt voor actie op de grill.
De Bandit is DE nieuwe vuurplaats en grill, gemaakt van stoer cortenstaal met een diameter van 57cm.

 

Of je het nu als open haard op koude winterdagen gebruikt of als grill op zomeravonden, de Bandit is ontzettend divers. Het brengt je gewoon in een goed humeur en hij ziet er fantastisch uit. Bovendien heeft het een stabiele en goede basis voor de BBQ-schijf.

Waarom is de carrosserie gemaakt van cortenstaal?
Het is algemeen bekend dat roest de grootste vijand van staal is. Daarom is de carrosserie van de Bandit gemaakt van cortenstaal: dit roest alleen aan het oppervlak en vormt zo een barrière laag waardoor de roest niet dieper kan doordringen. En dat zorgt trouwens ook voor de rustieke uitstraling.

Reling:
De reling eromheen biedt u niet alleen ondersteuning, bijvoorbeeld tijdens het genieten van een lekker drankje, maar dient ook om de optionele bamboe planken aan te bevestigen zodat u rondom opbergruimte heeft.

Grill & Coal Rooster
Direct starten: het grillrooster en kolenrooster zijn al inbegrepen. Solide en stabiel, perfect passend in de Bandit.

De brandende stier
Zodra je het vuur in de ton aansteekt, zal de MOESTA BBQ-stier gaan branden. Het doorschijnende vuur ziet er niet alleen goed, maar zorgt ook voor de benodigde luchttoevoer voor uw Bandit.

Aslade:
As en sintels vallen in de geïntegreerde aslade. En as verwijderen is kinderspel! Geen verplaatsen van de grill of met een stoffer aan de slag: trek de lade eruit en leeg hem.

Standaard:
De stabiele standaard met aangehechte randbescherming beschermt uw terras en draagt ​​bij aan de stabiele constructie van de Bandit. De perfecte onderbouw voor bijvoorbeeld de MOESTA BBQ-schijf.

Planken:
De houten planken versterken het uiterlijk en de functionaliteit van de Bandit: als plank voor vlees, dranken - alles wat je nodig hebt om te grillen.

Optioneel met BBQ-schijf (vuurplaat) en hoogteverstelling:
De gietijzeren BBQ-schijf verandert je bandiet in een plancha.
Afhankelijk van hoeveel brandstof er wordt verbruikt, worden in het buitenste gedeelte van de BBQ Disk temperaturen van ca. 100°C bereikt. Ideaal voor het opbakken van burgerbroodjes of baguettes, het braden van gegrilde groenten, het sudderen van steaks of het warmhouden van diverse gegrilde gerechten.
Het is gewoon heerlijk om met vrienden rond de schijf en de BANDIT bij het vuur te staan ​​en samen het eten klaar te maken.

Waarom casten?
De BBQ-schijf genereert een geweldige gelijkmatige warmte en verschillende temperatuurzones. Een normale stalen plaat wordt ofwel een "vulkaan" of een "trechter" wanneer deze wordt gebruikt, omdat staal uitzet als het heet is. In het geval van de "vulkaan" loopt de olie op het bord je terras op. In het geval van de "trechter" loopt deze rechtstreeks in de sintels en creëert constante vlammen.
Het is belangrijk dat de plaat zo recht mogelijk is! Dit bereiken we met een speciale contour onder de BBQ schijf.

Optionele hoogteverstelling:
Door de hoogteverstelling kan de helling van de BBQ-schijf in 3 standen worden ingesteld en perfect waterpas worden gezet. Zoals bij elke goede pan blijft de olie op de schijf. De omlopende rand zorgt ervoor dat er geen olie op de rand kan druppelen.

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss