Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief linksonderin het scherm!
28-05-2011 Editie NL test de Tafelrookoven
In de uitzending van vrijdag 27 mei heeft Editie NL de door ons geleverde tafelrookoven laten testen en uitproberen. Hieruit blijkt maar weer hoe hot roken is en hoe lekker het eten van gerookt voedsel is!
26-05-2011 Waddenfair Recreatiepark Wiringherlant met de Profi 175
Arjen van Luyt heeft met de Profi 175 op de Waddenfair op Recreatiepark Wiringherlant gestaan en daar paling en kiprolladetjes gerookt! Een resultaat om van te watertanden!
24-05-2011 Rookoven.com levert Editie NL
Voor het programma Editie NL van RTL4 heeft Rookoven.com een tafelrookoven geleverd. Dit nieuws en actualiteitenprogramma was op zoek naar de nieuwe trend van 2011. "Roken is Hot". Waarschijnlijk wordt dit vanavond 24-05-2011 uitgezonden.
16-05-2011 Rookoven El Molino
El Molino, ook wel de molen in het Nederlands. Zijn uiterlijk doet denken aan een molen, vandaar deze naam. De rookoven heeft veel ruimte om liggend en hangend te roken. De stookplaats is van metaal en de rookruimte is gemaakt van hout.
Bijgeleverd worden vijftien dwarsliggers en roosters om daarop te leggen. In de stookruimte worden 2 gietijzeren roosters bijgeleverd die de hitte goed kunnen behouden. Specificaties en hier.
10-05-2011 Nieuwe waterdichte hoezen Locarno en Riva zijn binnen
Waterdichte afdekhoes voor de Riva Black/RVS en de Locarno gegal/RVS. Zo kunt u uw rookoven afdekken en deze gewoon buiten laten staan.
Afmetingen: 80 x 50 cm
Bekijk de hoezen via deze link
09-05-2011 Verse rode poon
Rechtstreeks van de afslag overheerlijke rode poon per vijf verpakt voor € 7,50. Schoongemaakt en ongepekeld. Dit is een zeer goed visje om te roken. Vanwege de torenhoge visprijzen is dit een prima alternatief. Trouwens, `k wil niet zeggen dat dit een slecht visje is maar dit soort wordt gewoon minder verkocht. Probeer het maar eens!
06-05-2011 - Eggmemberdag 2011
Wij ontvingen zojuist dit bericht van Big Green Egg:
"Voor het vijfde jaar op rij kunt u genieten van de jaarlijkse Eggmemberdag. Net als vorig jaar bent u weer van harte welkom op het landgoed ‘Heerlijkheid Mariënwaerdt’ in Beesd, gelegen in de idyllische Betuwe.
Eggmemberdag 2011 is een ‘dag van culinaire mogelijkheden’. Wat dacht u van een feestelijke ontvangst met een voortreffelijk glas prosecco? En daarna barst het culinaire feest los! Maar liefst 25 toprestaurants vertonen hun culinaire kunsten en maken voor u stuk voor stuk de allerlekkerste gerechtjes op de Big Green Egg. En als we toprestaurants zeggen, dan bedoelen we ook toprestaurants. Van de Librije tot Las Palmas, van Woods tot de Gertruda Hoeve... ze zijn er allemaal. En voor het eerst dit jaar doen er ook vier koksscholen mee. Zij sturen hun allerbeste leerlingen om hun kunsten op de Big Green Egg te vertonen.
Eggmemberdag 2011. Een familiedag bij uitstek. Alle reden om het hele gezin te verrassen met deze culinaire feestdag. Want de kinderen, die kunnen natuurlijk gewoon mee! Er is
namelijk van alles georganiseerd voor de kids. Van groot speelkussen tot voetbalspel, tot een workshop ‘pizza’s bakken`. Neemt u kinderen mee die mee willen doen aan de workshop ‘pizza’s bakken’, meld u dan hoeveel kinderen op info@biggreenegg.nl onder vermelding van pizza’s bakken. De toegang is gratis voor alle kinderen tot 12 jaar! Net als parkeren.
Een hele dag volop culinair genieten van de kunsten van 25 Topchefs voor slechts € 30,-! Voor de bijbehorende drankjes kunt u muntjes kopen in het restaurant op het terrein. De Eggmemberdag begint om 12.30 uur en eindigt rond 18.00 uur. Reserveer wel uiterlijk twee weken voor het evenement!
Bestel hier en nu uw kaarten! Natuurlijk wilt de Eggmemberdag 2011 niet missen. Reserveer daarom nu alvast uw kaarten. Dat kan heel eenvoudig door op deze link te klikken. Vergeet niet om uw toegangsbewijzen uit te printen!"
05-05-2011 - BBQ Milan nieuw binnen
Een robuuste BBQ die tevens als terrashaard kan functioneren. De Milan BBQ is van volledig RVS van 2mm dik en wordt geleverd met een RVS lekplaat, RVS rooster en met 4 poten waarbij rubberen doppen onder zitten om beschadiging van de ondergrond te voorkomen.
Prima te gebruiken op de boot, op de camping, thuis of op het werk. Nadat u klaar bent met het BBQ``en kunt u hem gebruiken als terrashaard. Door zijn compact formaat en zijn gewicht is hij makkelijk te verplaatsen en erg makelijk in gebruik.
Meer informatie vind u via deze link
Volgende workshop 07-05-2011
De volgende workshop staat gepland op 07 mei. Meer informatie vind je hier.
Snelkeuze Menu
De nieuwe Rookoven.com website!
Gasbranders & Elektrische Spiralen
Vuurschalen en Driepoten
Gehakt en Worst Apparatuur
Accessoires en Toebehoren
Gasbranders & Elektrische Spiralen
Pekels en Kruiden
Rookhout en Houtskool
Overige Soorten en Smaken
Workshops en Masterclasses
Geschenk en Cadeaubonnen
Vlees en Vis Assortiment
SALE
Mijn account
Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Geen account?
Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen.
Account aanmaken