16-08-2011 American BBQ op 28 augustus (pdf)

Zondag 28 augustus organiseert partyboerderij `t Hoge een grootse BBQ. Deze sfeervolle BBQ is geheel in Amerikaanse stijl met vele gerechten die op diverse grills worden bereid waaronder de bekende en bijzondere Oklahoma Joe, een grote Amerikaanse BBQ. De gerechtjes variëren van Ribs en burgers tot Surf & Turf (vlees en vis) en zijn in kleine porties zodat er bij de diverse grills te proeven valt. Uiteraard is er USA beer&wine en zelfs een bourbontrail. Rookoven.com zal er een demo roken geven. (locatie `t Hoge 1 Nunspeet)

09-08-2011 Nieuw bij Rookoven.com "Goulashpan"

Waan je in het boerenleven in Hongarije. Met deze authentieke goulashpan kun je heerlijke gerechten maken waaronder uiteraard de overheerlijke hongaarse goulash. Maar wat dacht je `s winters van een beker gluhwein of tomaten/groentesoep. We hebben diverse maten en soorten van deze pan. Deze kun je hier terugvinden.Goulashpan in action

Hier vast een recept:

Goulash recept voor 6-8 personen

  • 1500 g runderlappen
  • 9 uien, fijn gesneden
  • 3 knoflookteentjes, fijngehakt
  • 3 blikken tomaten
  • 3 theelepels karwijzaad
  • 3 eetlepels paprikapoeder
  • 3 paprika`s, zaadlijsten verwijderd en in stukjes gesneden
  • 6 geroosterde paprika’s uit pot, in stukjes 
  • Zout
  • Boter
  • 6 eetlepels bloem


- Maak een "kampvuur" doe in de goulashpan een pakje roomboter.
- Voeg zodra de boter verhit is het vlees toe en bak het snel rondom bruin. 
- Haal het vlees uit de pan. 
- Voeg in het bakvet de uien en het knoflook toe. 
- Bak het zachtjes zonder bruin te worden. 
- Voeg het het karwijzaad en het paprikapoeder toe. En ook de de bloem. 
- Bak de bloem heel kort mee. Dit geeft straks een mooie binding aan de goulash. 
- Voeg dan het blik tomaten en de paprika’s toe. 
- Verwarm het geheel en voeg dan het vlees weer toe. 
- Laat de goulash in ongeveer 2 uur zachtjes gaar stoven. 
- Voeg eventueel iets water toe als de goulash te dik dreigt te worden.

Eet smakelijk!

09-08-2011 Het BBQ en Food Walhalla van Berry

Van een tevreden klant kregen wij een foto toegestuurd. Het BBQ en Food walhalla van Berry. Linksachterin staat de Rookoven Locarno RVS opgesteld met een afzuiging naar buiten. Rechtsvoor staat een originele goulashpan die overigens verkrijgbaar is in zes verschillende maten. Wil je trouwens ook zo`n spiffy overkapping hebben? Kijk dan eens op de website van Berry: dezwaan-trading.nl.

Rookoven Walhalla

09-08-2011 Gratis Smoke Magazine

Vanaf vandaag krijgt u GRATIS het blad Fire & Food bij bestellingen boven de € 50,00 inclusief verzendkosten. Fire & Food is het nieuwe Smoke en BBQ magazine vol informatie over het bereiden van voedsel in de buitenlucht. Veel info over o.a. het roken, bbq-en, nieuwe producten, tests etc.KeyCord

09-08-2011 PayPal betaling nu ook mogelijk

Sinds kort kun je ook betalingen verrichten via PayPal. Paypal is een extreem veilige maar zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze.

Als je eenmaal (gratis) deelnemer aan het betalingssysteem van Paypal bent, kun je betalingen aan een andere Paypal deelnemer overmaken per e-mail. Op de website van Paypal geef je eerst je persoonlijk wachtwoord en je eigen e-mail adres op. Je krijgt dPayPalan een simpel formuliertje waarin je het bedrag kunt invullen en het e-mail adres van de ontvanger. De ontvanger ontvangt dan een e-mail met het bericht dat het door jou geboekte bedrag is bijgeschreven op zijn of haar Paypal rekening, plus het transactienummer. Jijzelf ontvangt in je e-mail een bevestiging van de overboeking, en ook datzelfde transactienummer.

08-08-2011 Rookoven.com op Facebook

Ook wij, de mensen van Rookoven.com, zijn mee gaan doen aan de hype rond Facebook. Vanaf nufacebook.png zullen foto`s, nieuwsbrieven, tips & tools, nieuwtjes etc. ook op Facebook getoond worden. 

Voor degenen die Facebook gebruiken, `vind ons leuk` en ontvang leuke updates van ons!

Onderstaand een link naar onze Facebook pagina:
http://www.facebook.com/pages/Rookovencom/106732699428442

01-08-2011 Workshop juli 2011 geslaagd

Afgelopen zaterdag weer een geslaagde workshop gehad. Maar liefst 21 personen waren ingeschreven en klokslag 10.00 uur was een ieder binnen. Na een uitleg over het roken begonnen we met het pekelen van de zalm en de paling. De eend hadden we zelf al gepekeld aangezien deze een etmaal moet pekelen. Vervolgens had een enthousiaste deelnemer wat ganzenborst meegenomen om te roken in zijn eigen Locarno rookoven. Deze was van te voren ook al gepekeld en lag nog heerlijk te drijven in zijn eigen gemaakte pekel. Na een paar geweldige rookuurtjes hebben we de paling, zalm, eend en ganzenborsten opgediend op een buffettafel samen met de salades, stokbrood e.d. Dit was weer een supergezellige dag en wij bedanken de deelnemers voor de aandacht en enthousiasme.

Deelnemer Hein Rutten
Ik heb afgelopen zaterdag aan een leerzame workshop roken meegedaan.Compliment aan de de 2 zeer gastvrije en kundige begeleiders.Ik heb er een hoop van opgestoken!

Deelnemer Rien Dekker
Vandaag 30 juli een leerzame en smakelijke workshop roken ondergaan. Zeker aan te raden Bedankt voor de fijne dag.

Workshop juli 2011

workshopjuli2011-1

workshopjuli2011-2

workshopjuli2011-3

workshopjuli2011-4

workshopjuli2011-5

workshopjuli2011-6

workshopjuli2011-7

workshopjuli2011-8

workshopjuli2011-9

workshopjuli2011-11

workshopjuli2011-12

workshopjuli2011-13

workshopjuli2011-14

workshopjuli2011-15

workshopjuli2011-16

workshopjuli2011-17

workshopjuli2011-18

workshopjuli2011-19

workshopjuli2011-20

workshopjuli2011-21

workshopjuli2011-22

workshopjuli2011-23

workshopjuli2011-24

workshopjuli2011-25

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 01-06-2017 - Wat ik al zei jullie afhandeling is goed. Bestellingen zijn...  lees meer
  • 19-05-2017 - Een paar jaar terug hebben wij de Livorno aangeschaft. Dit...  lees meer
  • 13-05-2017 - Beste Rookoven.com team,
    Bij deze laat ik weten super tevreden te...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Onze service
  • Dries van den Berg
  • Visvoordeel.nl
  • Leer vis roken van Smokey John
  • The Smokey Bandits Nederland
  • KCBS
  • Primo Grill Dealer
  • tonystone low and slow bbq competition
  • NK BBQ Rookoven.com
  • NOJG
  • Reewild
  • KNJV
  • Browning
  • Big Green Egg
  • Intratuin
  • Visserslatijn Nederland
  • GoedeVis.nl
  • Dam Hengelsport
  • Demeyere Belgium
  • Bradley
  • Camerons Products
  • GrillPro
  • WildPlaza
  • Fire & Food
  • Barbecook
  • Stokes BBQ Sauces
  • Kamado Joe
  • Bricos
  • Oklahoma Country Smoker
  • Koken op Hout
  • Stockyard BBQ Sauce
  • Black Ranch
  • Haard Pakket
  • Point Virgule
  • FizzDizz
  • Jack Daniels Snippers
  • American Mississippi Sauces
  • Librije
  • BBQ Genootschap
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • Solis Vacumeermachines
  • BBQ Guru
  • Aalferink
  • Yoder Smokers
  • Van de Mheen foodservice
© 2008 - 2017 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel