Winnaar prijsvraag oktober 2011 bekend!

Meer dan honderd reacties kregen wij binnen op de prijsvraag van oktober. De vraag was hoe de KipGrill werd aangedreven. Het antwoord was voor de meeste duidelijk na wat onderzoek of kenden de KipGrill al. Van Ruud Huijgen kregen we het volgende antwoord:

Graag wil ik een gokje wagen. Op de foto zie ik geen snoer of iets dergelijks. Wel zie ik bovenop een blad van "schoepen" liggen. Ik denk dat de opstijgende warme lucht het blad laat draaien. Er zal een uitsparing in het blad zitten waarin het spit past. Dus als het blad draait, dan draait de kip mee.

En dat antwoord is juist. Bijna iedereen had het antwoord goed dus weg hebben deze moeten verloten. Ruud, van harte met deze KipGrill. Deze komt met spoed je kant op. Dus regel maar vast een heerlijk Kippetje voor dit weekend. Overigens hebben wij deze afgelopen weekend ook nog even mogen gebruiken. Zie foto hieronder.

KipGrill in action november 2011

28-10-2011 Koudgerookte makreel

Deze onderstaande makrelen zijn 12 uur koud gerookt. Smaak? Voortreffelijk volgens Romco van Romcook.nl!

dsc04707.jpg

dsc04708.jpg

Romco fileert de makrelen.

makreel koudgerookt

makreelkoud gerookt

De Eco Smoker (i.c.m. coldsmokegenerator)

ECO ColdSmoker

Economisch de meest effectieve methode om voedsel koud te rook, wanneer deze ECO ColdSmoker gebruikt wordt met de Coldsmoke generator. Het is eco-vriendelijk omdat het overwegend ge-produceerd is van karton, dit betekent dat meer dan 90% van het apparaat hergebruikt is en kan worden. Gemakkelijk te gebruiken voor koud rook van voedingsmiddelen zoals kaas, knoflook, zout, paprika, vis, worstjes, bacon en ham.

29x29x55 cm (lxbxh)

Nieuw! Cold Smoke Generator (koudroker)

Ideaal voor het koud roken van kaas, vis, vlees en groenten - produceert een constante, schone stroom van rook voor maximaal 10 uur uit slechts 300 gram rookmot. Deze koudroker kan in bijna elke rookoven gebruikt worden.

 Cold Smoker Generator

Inclusief 500 gram rookmot. Het formaat van de koudrookgenerator = 15x15x40 cm (lxbxh)

De coldsmoker is zeer eenvoudig te gebruiken en is ontworpen om rook te produceren voor maximaal 10 uur.
Resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de houtsoort en als er een ander merk houtstof wordt gebruikt. Cold Smoker Generator is gedekt met 12 maanden garantie, maar door het juist volgen van de eenvoudige instructies kan het jarenlang probleemloos te gebruik zijn. Het kan gebruikt worden in een bestaande BBQ (mits deze beschikt over een deksel), roker, of een geschikte container zoals de ECO smoker. Houd er rekening mee dat, hoewel het apparaat een koude rook genereert, er een klein gebied van zeer hete smeulende stof bevat.

Maak kans op een KipGrill LIMITED EDITION RVS

Hoe wordt de spies van de KipGrill aangedreven?kippgrilllimitededition.jpg

Stuur je antwoord uiterlijk voor 31 oktober 2011 door via de e-mail naar; prijsvraag@rookoven.com en zet in het onderwerp ‘’Prijsvraag oktober’’.

Wanneer er meerdere mensen hetzelfde antwoord geven wordt er geloot. Er is maar één prijs winnaar mogelijk. Deze persoon wordt telefonisch of via de mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt in het nieuws verwerkt. Succes!

Oja, de KipGrill Limited Edition RVS zal uiteraard kosteloos worden verzonden binnen Nederland.

17-10-2011 Kip gerookt!

Vandaag hebben wij een paar kippetjes gerookt in de Locarno in combinatie met elektrisch spiraal! Het was erg lekker! Hieronder een paar foto`s.

2011-02-2104.03.34kiproken.jpg

2011-02-2103.42.58kiproken.jpg

2011-02-2104.14.17kiproken.jpg

15-10-2011 vanaf vandaag aangesloten

Aangesloten

11-10-2011 ‘Van Zwienenkeutels tot melkmoes’

29 november wordt het boek "van Zwienenkeutels tot melkmoes" uitgebracht. Ook rookoven.com heeft haar bijdrage hierin geleverd. Deze is in de reguliere boekhandel te verkrijgen. Het boek staat vol ondernemers die elk hun persoonlijke verhaal vertellen over het ontstaan van het bedrijf. Hun passie, lievelingsrecept en andere informatie. 

Zwienenkeutels

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss