Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief rechtsbovenin het scherm!
16-03-2012 Houthakkerspakket "Minnesota"
Voor de actieve rokers onder ons hebben we een totaalpakket van +/- 10 kg samengesteld. Met dit assortiment kan vis en vlees gerookt worden. Gebruik onder andere de hickory voor spareribs en sweet chestnut voor wild. Eiken kan goed gebruikt worden in combinatie met vis. De beukensnippers en mot kan voor elk product gebruikt worden. Gebruik de eikenkrullen voor het afroken. Klik hier voor meer informatie.
15-03-2012 Workshop loopt vol!
We hebben nog een aantal plaatsen vrij voor de workshop van 7 april 2012. Zolang je kunt boeken op de site is er plaats vrij. Reserveren kan hier.
Programma:
10.00 uur aankomst
10.30 pekelen paling en zalm + voorbereiden rookoven
11.30 roken paling + eendeborst
12.45 lunch met de vers gerookte paling, eend, zalm en salades
14.00 afronding
De gerookte paling wordt na het roken opgediend met aardappelsalade. De gerookte eendeborst en zalm wordt opgediend met rucola/rosso/blanco sla met pijnboompitjes en cherrytomaatjes.
Impressie:
Workshop is inclusief:
- ontvangst met koffie en cake
- 2 consumpties
- hand-out
- uitgebreide begeleiding
- koffie
- eendenborst
- paling
- zalm
- salades / stokbrood
Locatie:
Partyboerderij `t Hoge
`t Hoge 18
8071 SV Nunspeet (Veluwe)
Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief rechtsbovenin het scherm!
Snelkeuze Menu
De nieuwe Rookoven.com website!
Gasbranders & Elektrische Spiralen
Vuurschalen en Driepoten
Gehakt en Worst Apparatuur
Accessoires en Toebehoren
Gasbranders & Elektrische Spiralen
Pekels en Kruiden
Rookhout en Houtskool
Overige Soorten en Smaken
Workshops en Masterclasses
Geschenk en Cadeaubonnen
Vlees en Vis Assortiment
SALE
Mijn account
Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Geen account?
Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen.
Account aanmaken