Het barbecuen is iets wat iedereen wel kent. Maar wat kan je er nou mee en wat voor soorten barbecue's zijn er nou? Het zogeheten 'direct grillen' kent iedereen wel. Dat is dat het gerecht direct vanaf de kolen wordt bereid, het normale barbecuen dus. Zo is er ook nog het 'indirect grillen'. Dit wil zeggen dat er nog een plaat tussen de kolen en het rooster ligt. Zo wordt er dus niet rechtstreeks gegrild vanaf de kolen, maar door de warmte die eromheen komt. Dit duurt iets langer, omdat het nu via de buitenkant wordt gegaard. Dit is beter voor grotere stukken vlees, omdat dan de buitenkant niet verbrand voordat de binnekant gaar is. voor het indirect grillen zijn verschillende methodes voor.  

Daarnaast bestaan er natuurlijk ook nog verschillende soorten merken, deze zijn hieronder te vinden.

 

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • BBQ Guru
  • KNJV
© 2008 - 2018 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss