Kaas roken

Je kunt ook kaas roken in de rookkast. Daarvoor zijn alle soorten van harde kaas geschikt. Voor het roken ga je tewerk zoals bij vlees en vis.

Voor je de kaas op het rooster legt, leg je er een stuk aluminiumfolie op. De kaas zal namelijk gaan smelten. Een stuk kaas van 2 centimeter dikte wordt gerookt op 70°C gedurende 10 minuten. Om de kaas nog wat meer rooksmaak te geven, laat je het afkoelen in de rookoven.

Je kan de kaas in stukjes snijden of raspen en verwerken in kaassauzen, die een rookaroma zullen krijgen. Eet smakelijk...

www.rookovens-online.nl

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 12-08-2017 - Op 11-8-2017 een rookoven locarno (rvs) gekocht, volgende dag meteen...  lees meer
  • 08-08-2017 - Gisteren een aantal rubs besteld en diverse sauzen. Perfect geleverd,...  lees meer
  • 03-08-2017 - Ben afgelopen zaterdag, vanuit Nijmegen, naar de winkel gegaan om...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Onze service
  • Dries van den Berg
  • Visvoordeel.nl
  • Leer vis roken van Smokey John
  • The Smokey Bandits Nederland
  • KCBS
  • Primo Grill Dealer
  • tonystone low and slow bbq competition
  • NK BBQ Rookoven.com
  • NOJG
  • Reewild
  • KNJV
  • Browning
  • Big Green Egg
  • Intratuin
  • Visserslatijn Nederland
  • GoedeVis.nl
  • Dam Hengelsport
  • Demeyere Belgium
  • Bradley
  • Camerons Products
  • GrillPro
  • WildPlaza
  • Fire & Food
  • Barbecook
  • Stokes BBQ Sauces
  • Kamado Joe
  • Bricos
  • Oklahoma Country Smoker
  • Koken op Hout
  • Stockyard BBQ Sauce
  • Black Ranch
  • Haard Pakket
  • Point Virgule
  • FizzDizz
  • Jack Daniels Snippers
  • American Mississippi Sauces
  • Librije
  • BBQ Genootschap
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • Solis Vacumeermachines
  • BBQ Guru
  • Aalferink
  • Yoder Smokers
  • Van de Mheen foodservice
© 2008 - 2017 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel