De Kamadojoe is een Keramische oven waarin u kunt bakken, grillen, bbq-en en roken. Werken met een kamadojoe is voedsel bereiden volgens een oud Chinees gebruik in een moderne Keramische houtskool gestookte oven.De Kamadojoe is een nieuwe volledige complete en goede buitenkeuken. Je kunt er namelijk niet alleen maar mee barbecueën maar ook bakken, grillen, koken en roken. De Kamadojoe is gebaseerd op het principe van de Kamado, een 3000 jaar oude Chinese techniek van een hittebestendige pot van aardewerk, maar de Kamadojoe is veel geavanceerder dan deze traditionele kamado om voedsel mee te bereiden. De Kamadojoe zet het principe van een aardewerken oven om in een extreem duurzame barbecue / oven van keramiek die in zijn eentje een outdoor keuken kan vervangen.Alles wat uit de Kamadojoe komt smaakt veel beter en gezonder en het vlees is sappiger.

GARANTIE: CLASSIC - SERIE

Gebouwd om levenslang mee te gaan


Voor modellen: Classic Joe, Classic Joe Stand Alone en Big Joe

BEPERKTE LEVENSLANGE GARANTIE OP KERAMISCHE ONDERDELEN

Kamado Joe garandeert dat alle keramische onderdelen van deze Kamado Joe grill / rookoven vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten zolang als de grill het eigendom is van de oorspronkelijke koper.

5 JAAR GARANTIE OP METALEN ONDERDELEN

Kamado Joe garandeert gedurende een periode van vijf (5) jaar dat alle metalen en gietijzeren onderdelen van deze Kamado Joe grill / rookoven vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten.

3 JAAR GARANTIE OP WARMTEVERDELER EN PIZZASTEEN

Kamado Joe garandeert gedurende een periode van drie (3) jaar dat het frame van de warmteverdeler, de keramische plaat/platen en de pizzasteen gebruikt in de Kamado Joe grill / rookoven vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten.

1 JAAR GARANTIE OP THERMOMETER EN PAKKINGEN

Kamado Joe garandeert gedurende een periode van één (1) jaar dat de thermometer en pakkingen gebruikt in deze Kamado Joe grill / rookoven vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten.

WANNEER GAAT DE GARANTIEDEKKING IN?

De garantiedekking gaat in op de oorspronkelijke datum van aankoop en geldt alleen voor de oorspronkelijke koper. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie dient u uw grill te registreren..

Indien er bij normaal gebruik en onderhoud een materiaal- of fabricagefout aan het licht komt tijdens de garantieperiode die van toepassing is, zal Kamado Joe het gebrekkige onderdeel vervangen of repareren, zulks uitsluitend door ons te bepalen, zonder dat u kosten voor het onderdeel zelf in rekening worden gebracht. Deze garantie geldt niet voor arbeidsloon, vrachtkosten of welke andere kosten dan ook die verbonden zijn aan het onderhouden, repareren dan wel gebruiken van de grill.

WAT VALT NIET ONDER DE GARANTIE?

Deze garantie dekt geen schade die ontstaan is door misbruik van het product of gebruik van het product voor andere doeleinden dan waarvoor het ontworpen is, schade die ontstaan is door onvoldoende behoorlijk gebruik dan wel inadequate montage of installatie, schade die het gevolg is van ongelukken of natuurrampen, schade die veroorzaakt is door het aanbrengen van niet-goedgekeurde hulpstukken of aanpassingen, en schade tijdens vervoer. Deze garantie dekt geen schade die voortvloeit uit normale slijtage door gebruik van het product (zoals krassen, deuken en bladderen) en veranderingen in de aanblik van de grill die niet van invloed zijn op de werking.

DEZE BEPERKTE GARANTIE IS EXCLUSIEF EN VERVANGT ALLE ANDERE SCHRIFTELIJKE DAN WEL MONDELINGE, EXPLICIETE DAN WEL IMPLICIETE GARANTIES, WAARONDER DOCH NIET BEPERKT TOT DE GARANTIE VAN VERKOOPBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. DE DUUR VAN EVENTUELE IMPLICIETE GARANTIES, WAARONDER EVENTUELE IMPLICIETE GARANTIE VAN VERKOOPBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, IS UITDRUKKELIJK BEPERKT TOT DE DUUR VAN DE GARANTIEPERIODE DIE GELDT VOOR HET DESBETREFFENDE ONDERDEEL.

BIJ SCHENDING VAN DEZE BEPERKTE GARANTIE DAN WEL EEN EVENTUELE IMPLICIETE GARANTIE IS HET UITSLUITENDE VERHAAL VAN KOPER ZOALS HIERIN GESPECIFICEERD BEPERKT TOT VERVANGING. KAMADO JOE IS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR EVENTUELE BIJZONDERE, BIJKOMSTIGE DAN WEL GEVOLGSCHADE.

WAARDOOR VERVALT DE GARANTIE?

De garantie vervalt bij aanschaf van een Kamado Joe-product via een niet-erkende dealer. Onder niet-erkende dealers worden onder meer verstaan kortingsclubs, budgetwarenhuizen en alle andere wederverkopers die geen uitdrukkelijke toestemming van Kamado Joe hebben voor het verkopen van Kamado Joe-producten.

GARANTIEAANSPRAKEN

Wilt u aanspraak maken op de garantie, neem dan contact op met uw dealer. Voor internationale garantieaanspraken dient u contact op te nemen met de distributeur voor het land waarin de oorspronkelijke koop heeft plaatsgevonden. Zorg dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u belt:

 • Modelnummer (zie kenplaatje)
 • Serienummer (zie kenplaatje)
 • Aankoopbewijs van de oorspronkelijke eigenaar
 • Datum van plaatsing
 • Korte omschrijving van het probleem

Wij hechten veel belang aan uw tevredenheid. Als een probleem niet tot uw volle tevredenheid kan worden opgelost, verzoeken wij u ons te schrijven, bellen of e-mailen.

 

In ons Rook & Barbecue Experience Center hebben wij de Kamado Joe Classic ll ter beschikking. Je kan, als je een afspraak maakt, deze Kamado Joe komen testen. Een afspraak maken kan door te mailen naar service@rookoven.com of bellen naar 0341-266885.

 

 • Big Green Egg
 • Kamado Joe
 • Primo Grill Dealer
 • Bradley
 • Koken op Hout
 • Jack Daniels Snippers
 • BBQ Guru
 • KNJV
 • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss