27-04-2013 Test met geroosterd sinaasappelhout

Vandaag testen we het geroosterde sinaasappelhout op de ganzenborst. Nog een paar uurtjes en dan weten we meer!

geroosterd sinaasappelhout by rookoven.com

24-04-2013 Nieuw boek over pekelen & roken

Met het nieuwe boek, "Roken, drogen en pekelen" leer je hoe je van verse producten zoals vlees, vis, zeevruchten en eieren heerlijke traktaties maakt. Met behulp van de eenvoudige instructies kunt u zelf gaan pekelen, zouten, drogen en roken.

-               Nieuwe reeks praktische boekjes voor zelf maken

roken-drogen-en-pekelen-lo-res-107x150.jpg

-               Aanstekelijk geschreven en duidelijk uitgelegd

-               Met volop inspiratie, instructies én recepten

-               Van de hand van inspirerend duo vader en zoon Strawbridge, bekend van tv

Dick & James Strawbridge zijn experts op het gebied van het goede leven en dat is het leven dat ze leiden op Newhouse Farm, hun boerderij in Cornwall in Zuidwest-Engeland. Op slechts 1,5 hectare midden in het dorp produceren ze een overvloed aan heerlijkheden: vers fruit en verse groente, sap, gegiste dranken en inmaak. Ze houden varkens voor de ham, worst, salami en het spek; een gemengde vogelpopulatie levert zowel eieren als vlees, terwijl de bijen voor de honing zorgen. Hun levensstijl is het gevolg van hun wens om elke dag lekker te eten.

22-04-2013 Rookoven.com steunt het KWF

Afgelopen vrijdag en zaterdag 3700 euro's opgehaald met rookoven.com, de zwaan trading, het rokertje, cheap fitness, voor kanjers voor giraf KWF, Alpe d'HuZes. Hoera!!!

rookoven.com sponsoring alpedhuzes

22-04-2013 Rookdemo weer succes!

Afgelopen zaterdag hebben we weer een succesvolle rookdemo gehouden. Mosselen, kipgrollades, paling en gebakken aardappeltjes gingen er goed in.

rookovendemonstratie1.jpg

rookovendemonstratie2.jpg

rookovendemonstratie3.jpg

rookovendemonstratie4.jpg

19-04-2013 morgen, zaterdag 20-04 weer grote rookdemonstratie

Zaterdag vanaf een uur of tien ben je weer welkom op de rookdemonstratie die wij geven aan de Marconiweg 29. We gaan weer ontzettend lekkere gerookte kiprollades maken. Je bent welkom! 

smokeyeaster1.jpg

17-04-2013 Rookoven.com in Fire & Food april 2013 editie

Zo, daar zijn we weer!!! Reportage in Fire & Food. Lekker dagje vissen en dan roken! Vier pagina's smulplezier :) Hier te bestellen.

fire-foodapril 2013 rookoven.com

11-04-2013 Impressie rook- en outdoorcentrum Rookoven.com in Nunspeet, Veluwe

10-04-2013 Rookoven Cannobio bij Campinglive

Afgelopen zaterdag presenteerde RTL4 weer een nieuwe campinglive. Tijdens hun bezoek aan Berner Oberland. Berner Oberland heeft alles wat je je van Zwitserland voorstelt; bergen met besneeuwde toppen, frisgroene weiden, bossen, blauwe meren, leuke dorpjes en kabelbanen naar prachtige uitzichtpunten. En vanuit de regio kun je ook makkelijk dagtochten maken naar andere gebieden zoals Wallis en steden als Bern, Luzern en Zürich. 

Er werd ondertussen ook een forellenkwekerij bezocht die in het prachtige blauwe water op mogen groeien. Een superverse forel werd gevangen en gerookt in de rookoven Cannobio. Prachtig!!! En heb zelf al weer zin in de vakantieperiode!

rookoven Cannobio

Sponsoring Alpe d' HuZes door Rookoven.com

Sponsoring voor 24 uur van nunspeet. Wij gaan lekker voor u roken en bakken op 19 en 20 april. De donaties gaan naar het KWF. De24uurvannunspeet.nl

sponsoringrookoven.jpg

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss