29-07-2013 Weer een tevreden klant!

Tuurlijk hebben wij ook wel eens iets wat fout gaat. Maar fouten zijn er om te leren. En mocht er wat fout gaan dan stellen we steeds ons de vraag of dit verbeterd kan worden. Laat ons gerust weten als er je dingen anders zou willen zien. service@rookoven.com

Afzender Bijlsma - info@bijlsmahekwerk.nl
Verzonden 28-07-2013 - 08:37:52 - meld misbruik
Bericht Gister bij Rookoven.com een nieuwe rookkast gekocht, ik kan niet anders zeggen dat de service en kunde zo ook de klant vriendelijkheid erg hoog in het vaandel staan bij jullie!!! we moesten uit Drachten Friesland, komen en konden er niet op tijd zijn voor sluiting tijd, nou de verkoper zei geen probleem ik wacht wel op jullie. Kijk dat noem ik nog echte ouderwetse service naar de klant toe, kunnen menig bedrijf een puntje aan zuigen. ga zo door in 1 woord perfect!!! groeten uit Friesland :)

19-07-2013 Palingrookwedstrijd Huizen 14-09-2013

palingrookwedstrijdnijkerk2010.jpg

Op zaterdag 14 september 2013 wordt er zoals ieder jaar een palingrookwedstrijd gehouden om de titel van kampioen van Midden Nederland. De gerookte paling wordt rond 3 uur ‘s middags ingeleverd en vervolgens door een deskundige jury gekeurd. Rond 5 uur vindt de prijsuitreiking plaats in ‘t Wapen van Huizen. Voor meer informatie:

Oranjecafé ’t Wapen van Huizen
Naarderstraat 2
1271 CE Huizen
Tel. 035-5254789
Mob. 06-22494302

De nieuwe 1,5 ltr verpakkingen!

rookmot assortiment

gerookte forel 2013.jpg

Nieuw! Pekelkruiden voor wild, zalm, forel enzovoort

Prachtige uitgebalanceerde pekelkruiden met uitleg. Zo kan iedereen in een handomdraai zijn/haar vis of vlees pekelen. 

Pekelkruiden

Zelf bier brouwen en wijn maken! Da's ook fun!

Moeilijk? Helemaalllll niet! Tonnetje vullen met water, blik extract erin en wachten maar.

Wil je wat meer uitdaging? Dat kan ook. Klik hier voor meer informatie en een demofilmpje.

zelf bier brouwen.jpg

Zalm roken op eiken planken boven een vuurtje!

Het duurt nog even maar zo doen ze het op de kerstmarkt in Dld. Ik zeg geweldiggggggg :)

zalm roken op hout.png

11-07-2013 Smoke Chipotle Sauce recept uit de US

Dit recept kregen we door uit de States. 

The chilies are now ripening so you can make your own Smoked Raspberry Chipotle Sauce in the Smoker following these easy steps. You will need:

  • 4 large jalapeno peppers
  • 2 tablespoons coconut oil
  • 2 cloves garlic - minced
  • 1 lb. fresh raspberries
  • ½ cup apple cider vinegar
  • ¼ cup brown sugar
  • ½ cup white sugar
  • Pinch of salt

Use 4 large jalapeno peppers, cut in half and remove the seeds. Set up the smoker with 1 tablespoon of Maple or Apple wood chips, place the drip tray on top of the wood chips, and the rack in the drip tray. Put the Jalapeno pieces on the rack, Place smoker on a medium heat on the stovetop and smoke for about 10 minutes Turn off the heat and allow to cool with the lid closed. When cool, finely chop up the peppers. Heat 2 tablespoons of coconut oil in a saucepan, add the peppers and cook for about 5 minutes. Add 2 minced cloves of garlic, and 1 lb of fresh raspberries. Allow to cook for about 4minutes. Add ½ cup Apple Cider Vinegar, ¼ cup brown sugar, and ½ cup white sugar and a pinch of salt. Allow to slowly boil for about 20 to 25 minutes until it thickens. Remove from heat and allow to cool. Use over any meat or vegetables, warm or chilled. Really delicious when served chilled over cream cheese on a cracker!

We hope you enjoy!

Anne & Chris Malone from Colorado Springs

camerons2013.jpg

11-07-2013 Pangafilet roken? Recept van Jan Vreeburg

Vanmiddag kregen we bezoek van Jan Vreeburg en kwam met het volgende recept: 

Pekelbadje voor Pangafilet:

Ca 100 gram zout en ca 40 gram bruine suiker oplossen in water.

Aanvullen tot ca een liter.

Vervolgens 2 eetlepels citroensap en een gesnipperde/geringde ui erbij.

Niet langer dan 15 minuten laten pekelen.

Vis afspoelen en roken maar.

09-07-2013 Nieuw boek binnen, o.a. je eigen rookkast maken

Nieuw binnen! Het boek over het overleven op je eigen km. Incl. het bouwen van je eigen Rookoven en koudroker.

Erg interessant boek voor de doe het zelver en de duurzame bewuste mens.

Interessante onderwerpen vind ik:

  • zelf voedsel roken
  • zelf bier brouwen
  • wijn maken
  • kippen houden
  • paddenstoelen kweken
  • zelf kaas maken
  • fruit, kruiden en groenten drogen
  • brood bakken
  • ecologische keukens en nog veeeeeel meer.

overleven op je eigen km2

Overleven op je eigen km2

05-07-2013 Kipgrill en Shoarmagrill als supergadget

Wat is er nou zo bijzonder aan die KipGrill dan? 
Nou, je hoeft de kip niet handmatig rond te draaien. Dit gebeurd namelijk door de energie die vrij komt bij het ontbranden van de kolen.

Hoe werkt dat dan? 
Hete lucht stijgt op, komt in aanraking met het rotorblad en de pen draait daarom om zijn as waar het kippetje aan hangt. Simpel toch. 

Meer informatie en demo's hier.

04-07-2013 De beste cleaningborstel ever!

Vind ik tenminste. Makkelijk aan beide zijden van het rooster schoonmaken. Ik spray hem eerst in met grillcleaner en laat dat even intrekken. Dan ff lekker boenen met deze tool en klaar is kees.

3-zijdige Borstel groot

03-07-2013 Koudroken op eenvoudige wijze!

Dat kan met deze coldsmoke-generator! Eenvoudig in gebruik in elke rookoven. Vul deze net tot onder de rand, steek het waxinelichtje twee minuten aan en roken maar voor 10-12 uren. Zo makkelijk is het nog nooit gedaan. De coldsmoker incl. rookmot beuk, hickory en koudrook recepten kost slechts 34,95 euro. Meer informatie vind je hier. 

coldsmoke - koudroker rookoven.com.jpg

Coldsmoker - koudroker by rookoven.com

03-07-2013 Zalm roken op wijnranken van Maison Francois

maison francois juli 2013.jpg

03-07-2013 Texas Smokers in the house!

Wow, nieuwe aanwinsten! 14" 18" 21" smokers. 6mm dik. 20 jaar garantie! Meer informatie hier.

texas smoker by rookoven.com..jpg

03-07-2013 Low en Slow, ook voor je biertje.

Nieuw in ons assortiment! Alle producten waarmee uw eigen bier kunt brouwen! Bierbrouwen is een leuke hobby, steeds meer mensen ontdekken dat. Met eenvoudige middelen kun je al een goed biertje brouwen. Ach, en als je geduldig je zalmpje aan het roken bent waarom zou je dan ondertussen niet even een jerrycan met bier brouwen. Super eenvoudig met de bierextracten. Giet een blik extract leeg in een jerrycan en voeg water toe. Na één tot twee weken heb je je eigen trots gebrouwen biertje. 

Je kunt deze zelfs zelf in bierflesjes doen met bijbehorende kroonkurk. Das echt het leven ;) Bekijk meer informatie hier.

Bier maken

03-07-2013 Facebook actie, doe mee!

bella-kota - Rookoven.com.jpg

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 21-06-2017 - De kip grill is snel en correct geleverd.
    Met de...  lees meer
  • 21-06-2017 - Zeer snelle en keurige levering van bestelde rookrullen, waarvoor dank! lees meer
  • 01-06-2017 - Wat ik al zei jullie afhandeling is goed. Bestellingen zijn...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Onze service
  • Dries van den Berg
  • Visvoordeel.nl
  • Leer vis roken van Smokey John
  • The Smokey Bandits Nederland
  • KCBS
  • Primo Grill Dealer
  • tonystone low and slow bbq competition
  • NK BBQ Rookoven.com
  • NOJG
  • Reewild
  • KNJV
  • Browning
  • Big Green Egg
  • Intratuin
  • Visserslatijn Nederland
  • GoedeVis.nl
  • Dam Hengelsport
  • Demeyere Belgium
  • Bradley
  • Camerons Products
  • GrillPro
  • WildPlaza
  • Fire & Food
  • Barbecook
  • Stokes BBQ Sauces
  • Kamado Joe
  • Bricos
  • Oklahoma Country Smoker
  • Koken op Hout
  • Stockyard BBQ Sauce
  • Black Ranch
  • Haard Pakket
  • Point Virgule
  • FizzDizz
  • Jack Daniels Snippers
  • American Mississippi Sauces
  • Librije
  • BBQ Genootschap
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • Solis Vacumeermachines
  • BBQ Guru
  • Aalferink
  • Yoder Smokers
  • Van de Mheen foodservice
© 2008 - 2017 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel