31-08-2013 Veluwemeer

Veluwemeer

 

31-08-2013 Rook demo paling en kiprollade

Rook demonstratie

Starterspakket

Starterspakket

Pekelkruiden weer aangevuld
Pekelkruiden

Barbecueplein Hengelsport Outdoor Fair 2013 

En wij zijn aanwezig ;) van 10.00 - 17.00 uur is het geopend.

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 september a.s. vindt op het nabij Tiel gelegen Eiland van Maurik de Hengelsport Outdoor Fair 2013 plaats. Met dit jaar het FIRE&FOOD-Barbecueplein, want vissen en outdoor grillen gaan hand-in-hand.

Direct aan het visrijke water van Vakantiepark Eiland van Maurik wordt een tijdelijk evenemententerrein ingericht met meer dan 70 feestelijk ogende pagodetenten en andere faciliteiten. Op het FIRE&FOOD-Barbecueplein staan barbecuepartners Royaal BBQ, Rookoven.com, Grills & Stoves en het barbecuemagazine FIRE&FOOD voor u klaar om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van buiten koken. Ook zal er aandacht zijn aan barbecue-accessoires zoals rookmot, houtsnippers en rooksystemen. Vanzelfsprekend staan de barbecues ook aan, want  zoals bij sportvissen staat bij barbecueën beleving centraal. 

Verder op het terrein zullen er tenminste 40 volledig uitgeruste visboten aanwezig zijn om het water op te gaan en daar kort te vissen op rovers als snoekbaars en roofblei. Kinderen kunnen meedoen aan een speciaal Stekkie-parcours, waar ze niet alleen de beginselen van het vissen leren door tuigjes te knopen en vis voorzichtig te onthaken, maar ook kans maken om samen met Ed Stoop en Marco Kraal van Vis-TV op de foto te gaan. Er zijn werpdemonstraties en -wedstrijden, je kunt peddelen in speciale viskayaks of in bellyboats en er is nog véél meer te doen en te beleven.  Bij de overige 95 standhouders worden de laatste snufjes voor de moderne sportvisser getoond.

Vakantiepark Eiland van Maurik (4021 GG Maurik) is te vinden in de Betuwe nabij Tiel en wordt in de wijde omgeving aangegeven met borden. De Hengelsport Outdoor Fair is zowel op zaterdag als op zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene. Online tickets met een korting van €2,50 zijn te bestellen via de website, waarop ook alle actuele informatie met betrekking tot het programma, de standhouders etc. is terug te vinden.

Zie: www.hs-outdoorfair.nl

15-08-2013 Palingrookwedstrijd Makkum

Binnenkort gaat er weer een hoop rook de lucht in in Makkum (FR). De palingrookwedstrijd vindt plaats tijdens de Makkumer Visserijdagen vrijdag 23 augustus 2013 om 14:00 uur op de haven van Makkum. http://www.visserijdagen-makkum.nl/ Kom je ook even kijken?

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss