Op de hoogte blijven? Schrijf u in op onze nieuwsbrief, aan de rechterkant van het scherm. (iets naar beneden scrollen)
Nieuws (upd. 13-05-2014)
12-05-2014 Vanavond: USA Prime Beef Burger
De week maar is goed beginnen met wat sla en burgertje "USA Prime Beef Burger". De eerste naturel want het vlees is al super van smaak en de tweede met Churasco Hot BBQ Mix! Smoked with Cherrychips.
12-05-2014 Smokey Bandits zijn zevende
7e plaats voor de The Smokey Bandits! 29 teams deden mee. Geweldig jongens! Op naar Engeland!!!
12-5-2014 wij zijn op zoek naar gezellige collega's voor op de zaterdag
Aloha, wij zijn op zoek naar gezellige collega's voor op de zaterdag van 10.00 - 15.00 uur. Vanwege een sterke groei bezoekers op de zaterdag zoeken we meerdere enthousiaste medewerkers. Ben jij dat? Mail dan ff naar info@rookoven.com. Wie weet heb jij straks ook een nieuwe leuke hobby in het weekend
What to do?:
- bezoekers in de watten leggen
- adviseren
- meedenken
- workshops assisteren
- en nog veel meer
What we are looking for:
- flexibel
- lekker kunnen babbelen
- houden van vlees en vis
- enthousiast
- professioneel en informeel kunnen kruisen
- klantgericht
10-05-2014 Workshop roken
En weer een lekkere workshop aan de gang het weer slaan we neer!
10-05-2014 The Smokey Bandits zijn geland in het Belgische Hasselt
The Smokey Bandits zijn geland in het Belgische Hasselt! De eerste competitie van het jaar. Beer, fries & BBQ - Belgisch Kampioenschap Low & Slow 2014. Succes mannen!!!
05-05-2014 Zaterdagavond pulled pork
Zaterdagavond niet meer aan de pulled pork toegekomen. 15 uurtjes op de BGE. Deels gevacumeerd maar deze gaat op brood! Iedereen goeie bevrijdingsdag!!!
04-05-2014 Fotoshoot meebeleeft
Jacht en barbecue, gisteren de fotoshoot meebeleeft voor het nieuwe boek van Donald Buijtendorp. Chefkok was Ed van de Schootbrugge, Europees en Nederlands kampioen bbq.
Met oa onze BGE, Locarno, vuurschaal, driepoot, grillrooster. 21 juni wordt dit boek gepresenteerd tijdens de jachtmanifestatie in Apeldoorn!
03-05-2014 Rookdemo
De eerste gratis weg te geven ganzenborsten zijn eruit! Nu de Big Green Egg opstoken voor een lekkere pouled pork. Ook maken we gebakken aardappelen en spiering in de Afrikaanse braai en natuurlijk Ganzenborst!
Borstjes liggen erin, sweet baby ray's staat klaar! Proeven maar!!!
02-05-2014 Fire and Food, een extra coole uitgave.
Fire and Food, een extra coole uitgave. Met een reportage over de ganzenjacht!
02-05-2014 Ganzeborst
En over Ganzenborst gesproken, we hebben weer wat malse exemplaren binnen. Vers van de Veluwe. Morgen (03-05) voor de eerste tien klanten twee ganzenborsten cadeau! Gevacumeerd uiteraard
01-05-2014 Koudgerookte schelvis. Prima in orde!
Lekker zo'n stukje koudgerookte schelvis.
.
Snelkeuze Menu
De nieuwe Rookoven.com website!
Gasbranders & Elektrische Spiralen
Vuurschalen en Driepoten
Gehakt en Worst Apparatuur
Accessoires en Toebehoren
Gasbranders & Elektrische Spiralen
Pekels en Kruiden
Rookhout en Houtskool
Overige Soorten en Smaken
Workshops en Masterclasses
Geschenk en Cadeaubonnen
Vlees en Vis Assortiment
SALE
Mijn account
Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Geen account?
Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen.
Account aanmaken