21-06-2014 NK ganzeborst roken

NK Ganzenborst tevreden afgerond, geen 1, 2 of 3. De rest nog niet bekend. Maar het resultaat was voortreffelijk! Op naar volgend jaar!!!

nk ganz 3.jpg

nk ganz 2.jpg

En dit exemplaar kwamen we gisteren ook tegen op de Jachtmanifestatie Apeldoorn. Geïsoleerd met jawel, moeders deken! Die kon wat mij betreft ook een prijs krijgen voor de mooiste oven!

nk ganz 2014 4.jpg

20-06-2014 Rookdemonstratie bij de Sligro

Vandaag 20 juni vanaf 10.00 uur weer een heerlijke bourgondische rookdemonstratie bij de Sligro Zwolle. Gerookte zalm en overheerlijke oesters en andere schaal en schelpdieren!

 

sligro 2.jpg

En deze is 21 dagen gerijpt!

sligro 5.jpg

sligro 3.jpg

Heerlijk, De hele Sligro ruikt naar rookaroma! Superreacties van de klanten. Op naar de staartstukken!

sligro 4.jpg

17-06-2014 Zelfgemaakte humburger

undergehakt, rubje erop daarna goed mixen, broodje ff op de grill samen met een uitje, burger even 10 - 15 minuten en smullen maar meteen kersen snipper op het vuur om hem goed door te roken. Oja en wat cedarkaas op het laatst erop. Saucen met je sweet baby Ray's!

homemadeburger.jpg

17-06-2014 Rub Van Szeged

Ze zijn er weer. Chicken, Fish, Rib and Steak Rub van Szeged!

rub szeged.jpg

14-06-2014 Workshop roken en Workshop worst maken

Na een geweldige wedstrijd 1-5 tegen Spanje  Workshop roken en workshop worst maken. Vandaag zijn we geopend van tien tot drie! Ook voor je vaderdagcadeautjes

Ongelooflijke enthousiaste deelnemers vandaag op de workshops! Geweldig op naar de eerste BBQ workshop 28 juni!

workshop 24 1.jpg

 

workshop 24 2.jpg

12-06-2014 Boekenpresentatie "Over Rook"

Ontzettende leuke boekpresentatie gehad van "meneer wat eet ons", "Over Rook" Rookoven.com mocht de Bezoekers voorzien van gerookte worstjes. En gelijk een gesigneerd boek in ontvangst nemen!

jan en wateetons.jpg

 

mot proberen.jpg

worstjes rokend.jpg

11-06-2014 Daar is ie dan, "Over Rook" het boek met alles over roken

We hebben ze binnen!!! Het handboek voor warm en koud "Over Rook" met tips en informatie over rookkasten maken, kerntemperaturen, pekeltijden, gerookte olijfolie maken. 240 pagina's rookplezier.

over rook 3d.jpg

08-06-2014 The Smokey Bandits, Nummer 1 op Tony Slow and Low

Deze mannen zijn Grand Champion nummer 1 geworden op Tony Slow and Low Competition 2014! Gefeliciteerd met deze succesvolle competitie. Wel verdiend!

smokey bandit tony 1e.jpg

06-08-2014 Tony slow and low competition 2014

De Tony slow and low Competetion 2014 was weer een geweldige dag.

bbq'tje.jpg

The Smokey Bandits hebben weer topwerk ingeleverd. Nu afwachten! Superweer en grote opkomst! Succes voor alle teams

smokey bandits, tony low and slow.jpg

daarnaast bleed de kipgrill erg populair te zijn en zijn we de grillmeister Julius Jaspers tegengekomen.

grillmeister.jpg

08-06-2014 Staartstuk, gegrilled

Het is nooit te laat om een staartstuk te gaan grillen.

staartstuk.jpg

En het uiteindelijke resultaat zag er zo uit:

staartstuk klaar.jpg

en nu heerlijk smullen maar.

06-06-2014 Twitter.com/rookoven 

Rookoven.com nu ook op Twitter te vinden, het laatste nieuws, tips en tools en nog veel meer!

https://twitter.com/rookoven

05-06-2014 Pain is good

Eerst even bakken en op het laatst de kip met "pain is good" stuff insmeren. Bijna klaar, het ruikt hier naar ooohwww!!! Niet te omschrijven.

barbecue met kip.jpg

kip marineren.jpg

kippetjes.jpg

05-06-2014 Cow-Beans in "Stockyard Baked Bean Starter"

De cowbow-beans die we pas hadden gemaakt kun je nu ook in een handomdraai met de "Stockyard Baked Bean Starter" maken. Eenvoudig de bonen afgieten, Sauce erbij, eventueel gebakken spek of wat Pulled pork toevoegen. Overheerlijk bij Bbq gerechten !!!

stockyard bbq bean.jpg

 

stockyard bbq bean 2.jpg

 

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 12-08-2017 - Op 11-8-2017 een rookoven locarno (rvs) gekocht, volgende dag meteen...  lees meer
  • 08-08-2017 - Gisteren een aantal rubs besteld en diverse sauzen. Perfect geleverd,...  lees meer
  • 03-08-2017 - Ben afgelopen zaterdag, vanuit Nijmegen, naar de winkel gegaan om...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Onze service
  • Dries van den Berg
  • Visvoordeel.nl
  • Leer vis roken van Smokey John
  • The Smokey Bandits Nederland
  • KCBS
  • Primo Grill Dealer
  • tonystone low and slow bbq competition
  • NK BBQ Rookoven.com
  • NOJG
  • Reewild
  • KNJV
  • Browning
  • Big Green Egg
  • Intratuin
  • Visserslatijn Nederland
  • GoedeVis.nl
  • Dam Hengelsport
  • Demeyere Belgium
  • Bradley
  • Camerons Products
  • GrillPro
  • WildPlaza
  • Fire & Food
  • Barbecook
  • Stokes BBQ Sauces
  • Kamado Joe
  • Bricos
  • Oklahoma Country Smoker
  • Koken op Hout
  • Stockyard BBQ Sauce
  • Black Ranch
  • Haard Pakket
  • Point Virgule
  • FizzDizz
  • Jack Daniels Snippers
  • American Mississippi Sauces
  • Librije
  • BBQ Genootschap
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • Solis Vacumeermachines
  • BBQ Guru
  • Aalferink
  • Yoder Smokers
  • Van de Mheen foodservice
© 2008 - 2017 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel