21-06-2014 NK ganzeborst roken
NK Ganzenborst tevreden afgerond, geen 1, 2 of 3. De rest nog niet bekend. Maar het resultaat was voortreffelijk! Op naar volgend jaar!!!
En dit exemplaar kwamen we gisteren ook tegen op de Jachtmanifestatie Apeldoorn. Geïsoleerd met jawel, moeders deken! Die kon wat mij betreft ook een prijs krijgen voor de mooiste oven!
20-06-2014 Rookdemonstratie bij de Sligro
Vandaag 20 juni vanaf 10.00 uur weer een heerlijke bourgondische rookdemonstratie bij de Sligro Zwolle. Gerookte zalm en overheerlijke oesters en andere schaal en schelpdieren!
En deze is 21 dagen gerijpt!
Heerlijk, De hele Sligro ruikt naar rookaroma! Superreacties van de klanten. Op naar de staartstukken!
17-06-2014 Zelfgemaakte humburger
undergehakt, rubje erop daarna goed mixen, broodje ff op de grill samen met een uitje, burger even 10 - 15 minuten en smullen maar meteen kersen snipper op het vuur om hem goed door te roken. Oja en wat cedarkaas op het laatst erop. Saucen met je sweet baby Ray's!
17-06-2014 Rub Van Szeged
Ze zijn er weer. Chicken, Fish, Rib and Steak Rub van Szeged!
14-06-2014 Workshop roken en Workshop worst maken
Na een geweldige wedstrijd 1-5 tegen Spanje Workshop roken en workshop worst maken. Vandaag zijn we geopend van tien tot drie! Ook voor je vaderdagcadeautjes
Ongelooflijke enthousiaste deelnemers vandaag op de workshops! Geweldig op naar de eerste BBQ workshop 28 juni!
12-06-2014 Boekenpresentatie "Over Rook"
Ontzettende leuke boekpresentatie gehad van "meneer wat eet ons", "Over Rook" Rookoven.com mocht de Bezoekers voorzien van gerookte worstjes. En gelijk een gesigneerd boek in ontvangst nemen!
11-06-2014 Daar is ie dan, "Over Rook" het boek met alles over roken
We hebben ze binnen!!! Het handboek voor warm en koud "Over Rook" met tips en informatie over rookkasten maken, kerntemperaturen, pekeltijden, gerookte olijfolie maken. 240 pagina's rookplezier.
08-06-2014 The Smokey Bandits, Nummer 1 op Tony Slow and Low
Deze mannen zijn Grand Champion nummer 1 geworden op Tony Slow and Low Competition 2014! Gefeliciteerd met deze succesvolle competitie. Wel verdiend!
06-08-2014 Tony slow and low competition 2014
De Tony slow and low Competetion 2014 was weer een geweldige dag.
The Smokey Bandits hebben weer topwerk ingeleverd. Nu afwachten! Superweer en grote opkomst! Succes voor alle teams
daarnaast bleed de kipgrill erg populair te zijn en zijn we de grillmeister Julius Jaspers tegengekomen.
08-06-2014 Staartstuk, gegrilled
Het is nooit te laat om een staartstuk te gaan grillen.
En het uiteindelijke resultaat zag er zo uit:
en nu heerlijk smullen maar.
06-06-2014 Twitter.com/rookoven
Rookoven.com nu ook op Twitter te vinden, het laatste nieuws, tips en tools en nog veel meer!
https://twitter.com/rookoven
05-06-2014 Pain is good
Eerst even bakken en op het laatst de kip met "pain is good" stuff insmeren. Bijna klaar, het ruikt hier naar ooohwww!!! Niet te omschrijven.
05-06-2014 Cow-Beans in "Stockyard Baked Bean Starter"
De cowbow-beans die we pas hadden gemaakt kun je nu ook in een handomdraai met de "Stockyard Baked Bean Starter" maken. Eenvoudig de bonen afgieten, Sauce erbij, eventueel gebakken spek of wat Pulled pork toevoegen. Overheerlijk bij Bbq gerechten !!!
Mijn account
Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken
Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen.
Account aanmaken