31-07-2014 Nieuwe kruidenlijn:
Vanaf vandaag is de nieuwe kruiden te bestellen in de webwinkel. Om je vingers bij af te likken!
05-07-2014 Rookdemonstratie 05-07-2014 :
Hij gaat weer lekker, zalm en kipkluven klaar!!! Gerookte Zalm voor vanavond? No problem, zie je snel!!!
05-07-2014 Ready for this smokey day
Ready for this day :
04-07-2014 rookdemonstratie zalm en makreel
Zaterdag (5-07-2014) ook een rookdemonstratie!
03-07-2014 Voorbereidingen voor de DBC Chipotle aankomende zaterdag :
Voorbereidingen voor de DBC Chipotle Rub Introduction voor aankomende zaterdag!
03-07-2014 Gek van wild ? :
Gek van wild? Met dit nieuwe boek over het bereiden van wild zwijn leer je eenvoudig de technieken om worst, pulled pork, saté, paté, hamburgers en zelfs beef Jerky ervan te maken. Rookoven.com leverde de materialen voor de fotoshoot en gaf een interview over het herontdekken van het roken en andere ambachtelijke manieren om een heerlijk Bourgondisch diner te bereiden.
01-07-2014 Smoked some ribs :
Smoked some ribs, it was delicious!!! Thanks for support Demy
01-07-2014 redenen om onze workshops bij te wonen :
Bij Rookoven.com ervaren we hoe belangrijk service is. Hierbij willen wij ook onze kennis over roken, barbecueën, worst maken en alles wat hiermee te maken heeft delen.
‘Een tevreden roker is geen onruststoker’. Regelmatig organiseren we daarom workshops zodat onze klanten op een laagdrempelige manier nog beter leren roken en barbecueën. Op een informele manier maken we kennis met onze klanten en iedereen onder elkaar.
Via onze website proberen we veel van deze kennis te delen via verslagen en foto’s. In de praktijk merken we dat tijdens onze workshops de kennis nog beter wordt overgedragen. Voor degenen die nog twijfelen over het bijwonen van de workshops hebben we een aantal redenen op een rijtje gezet waarom onze workshops de moeite waard zijn:
1. Persoonlijke begeleiding met het beste materiaal
2. Leer hoe je je vlees en vis het beste kunt bereiden
3. De workshops zijn vanaf 10 uur op de zaterdagochtend, een
heerlijke start van je weekend!
4. Het bereide eten wordt rond 1 uur opgediend en je kunt alles
proeven
5. Wij hebben alle soorten rookmot, kruiden, rubs en sauzen
zodat je naar hartenlust kunt experimenteren
6. Je kunt diverse rookovens en barbecues testen
7. Wij zijn goed bereikbaar in het centrum van de Veluwe
8. Je kunt er een weekend weg van maken door
onze samenwerking met Hotel Dennenhoeve
9. We sluiten de dag af met een gezellige borrel
10. Wat over is wordt meegenomen om nog eens rustig te
kunnen nagenieten
Interesse om deel te nemen aan één van onze workshops? Klikt u dan hier .
Mijn account
Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken
Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen.
Account aanmaken