31-07-2014 Nieuwe kruidenlijn:

Vanaf vandaag is de nieuwe kruiden te bestellen in de webwinkel. Om je vingers bij af te likken!
kruidennieuws3.jpg

kruidennieuws2.jpg

kruidennieuws.jpg

 

 

05-07-2014 Rookdemonstratie 05-07-2014 :

Hij gaat weer lekker, zalm en kipkluven klaar!!! Gerookte Zalm voor vanavond? No problem, zie je snel!!!

Rookdemo 5-7-2014

Rookdemo 5-7-2014

Rookdemo 5-7-2014

05-07-2014 Ready for this smokey day

Ready for this day : 

Ready for this day

Dutch bbq crew rub

 

04-07-2014 rookdemonstratie zalm en makreel

Zaterdag (5-07-2014) ook een rookdemonstratie! 

Zalm gepekeld

Makreel

 

03-07-2014 Voorbereidingen voor de DBC Chipotle aankomende zaterdag :

Voorbereidingen voor de DBC Chipotle Rub Introduction voor aankomende zaterdag!

Dutch bbq crew

 

Procureur

Zaterdag 5 juli dutch bbq crew

 

03-07-2014 Gek van wild ? :

Gek van wild? Met dit nieuwe boek over het bereiden van wild zwijn leer je eenvoudig de technieken om worst, pulled pork, saté, paté, hamburgers en zelfs beef Jerky ervan te maken. Rookoven.com leverde de materialen voor de fotoshoot en gaf een interview over het herontdekken van het roken en andere ambachtelijke manieren om een heerlijk Bourgondisch diner te bereiden.

Gek van wild

Gek van wild

01-07-2014 Smoked some ribs :

Smoked some ribs, it was delicious!!! Thanks for support Demy Smoked some ribs.jpg

Smoked some ribs

01-07-2014 redenen om onze workshops bij te wonen :

Bij Rookoven.com ervaren we hoe belangrijk service is. Hierbij willen wij ook onze kennis over roken, barbecueën, worst maken en alles wat hiermee te maken heeft delen. 

‘Een tevreden roker is geen onruststoker’. Regelmatig organiseren we daarom workshops zodat onze klanten op een laagdrempelige manier nog beter leren roken en barbecueën. Op een informele manier maken we kennis met onze klanten en iedereen onder elkaar. 

Via onze website proberen we veel van deze kennis te delen via verslagen en foto’s. In de praktijk merken we dat tijdens onze workshops de kennis nog beter wordt overgedragen. Voor degenen die nog twijfelen over het bijwonen van de workshops hebben we een aantal redenen op een rijtje gezet waarom onze workshops de moeite waard zijn:

1. Persoonlijke begeleiding met het beste materiaal
2. Leer hoe je je vlees en vis het beste kunt bereiden
3. De workshops zijn vanaf 10 uur op de zaterdagochtend, een
heerlijke start van je weekend!
4. Het bereide eten wordt rond 1 uur opgediend en je kunt alles
proeven
5. Wij hebben alle soorten rookmot, kruiden, rubs en sauzen 
zodat je naar hartenlust kunt experimenteren
6. Je kunt diverse rookovens en barbecues testen
7. Wij zijn goed bereikbaar in het centrum van de Veluwe
8. Je kunt er een weekend weg van maken door 
onze samenwerking met Hotel Dennenhoeve
9. We sluiten de dag af met een gezellige borrel
10. Wat over is wordt meegenomen om nog eens rustig te 
kunnen nagenieten 

Interesse om deel te nemen aan één van onze workshops? Klikt u dan hier .

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 25-11-2017 - Super service !! Gisteren bestelling geplaatst en vandaag al geleverd!...  lees meer
  • 08-11-2017 - Super service! Na een probleempje met een fles bbq saus...  lees meer
  • 29-10-2017 - Wilddag was een leuke, leerzame en vooral een erg smaakvolle...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Onze service
  • Dries van den Berg
  • Visvoordeel.nl
  • Leer vis roken van Smokey John
  • Big Green Egg
  • The Smokey Bandits Nederland
  • KCBS
  • Primo Grill Dealer
  • tonystone low and slow bbq competition
  • NK BBQ Rookoven.com
  • NOJG
  • Reewild
  • KNJV
  • Browning
  • Intratuin
  • Visserslatijn Nederland
  • GoedeVis.nl
  • Dam Hengelsport
  • Demeyere Belgium
  • Bradley
  • Camerons Products
  • GrillPro
  • WildPlaza
  • Fire & Food
  • Barbecook
  • Stokes BBQ Sauces
  • Kamado Joe
  • Bricos
  • Oklahoma Country Smoker
  • Koken op Hout
  • Stockyard BBQ Sauce
  • Black Ranch
  • Haard Pakket
  • Point Virgule
  • FizzDizz
  • Jack Daniels Snippers
  • American Mississippi Sauces
  • Librije
  • BBQ Genootschap
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • Solis Vacumeermachines
  • BBQ Guru
  • Aalferink
  • Yoder Smokers
  • Van de Mheen foodservice
  • ECHT®
  • Smokey Bandit
© 2008 - 2017 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel