27-09-2014 Workshop met heerlijk eten

Worst, kreeftjes, en kip vandaag!!!

workshop 27-9-2014.1.jpg

workshop 27-9-2014.2.jpg

workshop 27-9-2014.3.jpg

workshop 27-9-2014.4.jpg

workshop 27-9-2014.5.jpg

workshop 27-9-2014.6.jpg

workshop 27-9-2014.7.jpg

26-09-2014 "Delicatesse"

Yes!!!! Twee pagina's over smaakbeleving met rook in het Magazine "Delicatesse". En volgende week een fotoshoot met het blad "Seasons". 

delicatesse1.png

delicatesse2.png

25-09-2014 Leuk gastenboek bericht

Gisteravond weer een top gastenboek bericht mogen ontvangen van één van onze zuiderbuuren! Bedankt Dirk!!!

Na een autorit van ong. 280km zijn mijn echtgenote en ik zaterdagmiddag bij winkel van rookoven.com aangekomen. Wat een ontvangst !!! hapjes en drank gratis. 

Er waren workshops over roken en worsten maken, we waren niet ingeschreven, maar toch hebben we een zeer goede uitleg meegekregen over het roken ( bedankt smokey john) De mensen van de winkel hebben ons een zeer professionele uitleg gegeven over de rookovens en toebehoren. 

Met een RIVA - oven huiswaarts, daar aangekomen bleek dat het vensterglas stuk was. Mailtje gestuurd met de melding van het gebroken glas, zonder enige vragen te stellen hebben ze mij een nieuw glas toegestuurd met expres-dienst DHL. Dinsdag middag was het glas hier in Belgie. en heb de oven verder kunnen in elkaar knutselen. 

Dat noem ik nu eens een service , dat verdient een pluim... bedankt mensen van rookoven.com

workshop 20-9.2014.jpg

workshop 20-9.2014.1.jpg

25-09-2014 Buitenkeuken

Heb je een keramische barbecue? Misschien is dit dan wat voor jou. Verrijdbaar, massief eikenhout en natuurstenen blad. Meer informatie via www.concrete-jungle.nl. Alle maten beschikbaar. Refereer naar "rookoven.com" voor de aanbieding.

buitenkeuken 25-9-2014.jpg

24-09-2014 Tramontina bestek

Yes, we hebben weer wat leuks. Tramontina Churrasco Steakmessen uit Brazilië. Wat als je een overheerlijke steak hebt gegrild. Dan wil je natuurlijk wel dat deze in stijl gegeten wordt!

messen 24-9.1.jpg

 

messen 24-9.2.jpg

messen 24-9.3.jpg

messen 24-9.4.jpg

21-09-2014 Gastenboek

Ik ben zo trots op mijn crew, smokey Arjen en schuit en schuit ambachtelijke worstenmakerij, krijg net dit bericht in het gastenboek. Stephan Tittel bedankt!

Cursus worsten maken gehad. Erg gezellig. Cursus is goed verzorgd, duidelijk uitleg. De lunch en alles er om heen is ook gewoon goed. Drinken is meer dan voldoende, je eet wat je gemaakt heb aan een grote tafel met zijn allen op. Ondertussen worden er wat hapjes van de Big Green Egg geserveerd. Aan het einde van de cursus krijg je de eigengemaakte worst mee (grill worst, verse worst) plus een beschrijving van het worstenmaken. De instructeur Jos en zijn zoon zijn aardige gasten, in voor een grap. De eigenaar van Rookoven en zijn personeel is ook gewoon top. Ik raad iedereen aan om deze cursus zonder twijfel te volgen. Na Weber (BBQ cursus) en het Kookpunt (pasta maken) te hebben gevolgd, is deze cursus een must-do!!! Bedankt.

20-09-2014 Workshop

Het dagje zit er weer op, het was druk maar zeker gezellig!

workshop 20-9.1.jpg

workshop 20-9.4.jpg

workshop 20-9.5.jpg

18-09-2014 Euregio BBQ festival

Afgelopen weekend was het weer zo ver! The Smokey Bandits on tour naar Deutschland - Waldfeucht-Haaren. Daar vond het Euregio BBQ Festival plaats.

festival 18-9.1.jpg

17-09-2014 Nieuw recept.

Wij hebben vandaag weer een nieuw recept binnen gekregen voor gerookte zalm, het smaakt heerlijk.

Benodigdheden:

-2 zijdes zalm, ontgraat met vel en bijgesneden

-750gr Zeezout

-600gr Suiker

-20gr Peper

-20gr Gemalen laurier

-12gr Gemalen kruidnagel

Droge pekel:

-Alle ingredienten mengen

-1 deel mengsel in een lage 1/1 gastronorm bak doen

-Zalm zijde met de huidkant boven op het mengsel in de bak leggen

-Onder druk 24 uur pekelen.

Na 24 uur pekelen:

Afspoelen en 50 uur open aan de lucht in de koelcel drogen.

Na 50 uur drogen:

8 uur koud roken, terugkoelen en dateren.

gerookte zalm 17-9.jpg

20-09-2014 Palingrookwedstrijd.

Op 20-9-2014 is er weer een palingrookwedstrijd in Huizen:

De Palingrookwedstrijd "Huizer Havendagen" start om 10.00 uur. Hun geheim zit in de manier van roken, de brandstof die ze daarvoor gebruiken, de temperatuur en rooktijd.

palingrookwedstrijd 16-9.jpg

13-09-2014 roken bij de tennisbaan, gezellig!

Vandaag hebben wij bij de tennisbaan gerookt, het smaakte weer heerlijk!

Roken 13-9-1.jpg

Roken 13-9-2.jpg

13-09-2014 Workshop roken weer een succes!

Vandaag hebben wij weer een super drukke en leuke workshop roken gehad, het weer zoals vanouds een succes geworden!

workshop16-09-1.jpg

workshop16-09-2.jpg

workshop16-09-3.jpg

workshop16-09-4.jpg

workshop16-09-6.jpg

workshop16-09-7.jpg

08-09-2014 stuk spek

Het is weer maandag, maak je niet gek neem een stuk spek!

spek 8-9.jpg

 

04-09-2014 Wraps maken op de BBQ

Tip om een keer te proberen! Wraps op de BBQ klaarmaken!

foto wrap.jpg

04-09-2014 Maar hoe roken ze dan in het buitenland?

In Oostenrijk hangen ze de makrelen niet in een rookkast maar aan stokken boven een grote bak met vuur en rookmot. 

oostenrijk1-1.jpg

oostenrijk1-2.jpg

02-09-2014 Inspiratie opdoen op de beurs:

Na een hele dag rondstruinen op de beurs hebben wij weer genoeg ideeën opgedaan! LET OP! ons assortiment gaat nog meer groeien!

beurs1-1.jpg

 

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 21-06-2017 - De kip grill is snel en correct geleverd.
    Met de...  lees meer
  • 21-06-2017 - Zeer snelle en keurige levering van bestelde rookrullen, waarvoor dank! lees meer
  • 01-06-2017 - Wat ik al zei jullie afhandeling is goed. Bestellingen zijn...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Onze service
  • Dries van den Berg
  • Visvoordeel.nl
  • Leer vis roken van Smokey John
  • The Smokey Bandits Nederland
  • KCBS
  • Primo Grill Dealer
  • tonystone low and slow bbq competition
  • NK BBQ Rookoven.com
  • NOJG
  • Reewild
  • KNJV
  • Browning
  • Big Green Egg
  • Intratuin
  • Visserslatijn Nederland
  • GoedeVis.nl
  • Dam Hengelsport
  • Demeyere Belgium
  • Bradley
  • Camerons Products
  • GrillPro
  • WildPlaza
  • Fire & Food
  • Barbecook
  • Stokes BBQ Sauces
  • Kamado Joe
  • Bricos
  • Oklahoma Country Smoker
  • Koken op Hout
  • Stockyard BBQ Sauce
  • Black Ranch
  • Haard Pakket
  • Point Virgule
  • FizzDizz
  • Jack Daniels Snippers
  • American Mississippi Sauces
  • Librije
  • BBQ Genootschap
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • Solis Vacumeermachines
  • BBQ Guru
  • Aalferink
  • Yoder Smokers
  • Van de Mheen foodservice
© 2008 - 2017 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel