Wat maakt de Monolith anders?

Dankzij zijn volledige afwerking met RVS, zijn sublieme kwaliteitverhouding en het unieke rooksysteem is de Monolith aantoonbaar beter en duurzamer is dan welke andere barbecue dan ook.

Hoe maakt u pizza klaar?

Een overheerlijke pizza klaar in een handomdraai. Dat is de Monolith. Met hulp van de grillsteen en de pizzasteen maakt u in 3 minuten een genietmoment met een zelfgemaakte pizza. Voor pizza’s is een temperatuur van 300 a 400° Celcius het beste.

Hoe maakt u de Monolith schoon?

De Monolith reinigt zichzelf bijna helemaal. Wat moet u doen? U stookt de Monolith op en zet de schoorsteen en de luchttoevoer open. Vervolgens doet de Monolith de rest. Ondertussen kunt u met een harde borstel de roosters schoonmaken. Gemak. Dat is ook de Monolith.

Is de Monolith het hele jaar te gebruiken?

Jazeker, ieder jaargetijde kunt u de meest culinaire verrassingen tevoorschijn toveren. Dit dankzij de goede isolatie van de Monolith!

Het vriest dat het kraakt. Krijgt u de Monolith op temperatuur?

De Monolith is samengesteld uit duurzame materialen, waardoor hij eenvoudig op de gewenste temperatuur te krijgen is. En dankzij het gebruik van de juiste brandstof!

Hoe lang doet u met houtskool?

Met drie kilo houtskool van Flamy en een constante temperatuur van 100° Celcius kunt u 24 uur genieten van de Monolith-gerechten.

Is een beschermhoes om de Monolith echt nodig?

De Monolith is bestand tegen ieder weertype. Als u hem onder een veranda of afdak hebt staan, kan hij daar gewoon blijven staan, zonder beschermhoes. Echter, in de open lucht is het verstandig om de beschermhoes te gebruiken. U heeft daardoor nog langer plezier van uw Monolith.

De Monolith geeft 450° Celcius aan. Wat te doen?

U zet de schoorsteen en de luchttoevoer voor driekwart dicht. Nadat u twee minuten hebt gewacht, opent u in kleine stapjes de deksel. Door gedoseerd de deksel te openen, ziet u de temperatuur dalen.

Waarvoor dient het gietijzeren rooster bij de Monolith?

Dankzij het gietijzer kunt u de perfecte steak bereiden. Het gietijzer zorgt ervoor dat uw steak op fraaie wijze wordt bereidt, met dat heerlijke krokante korstje.

Hoeveel modellen zijn er van de Monolith?

De Monolith heeft drie varianten: de junior heeft een grilloppervlakte van 33 centimeter doorsnede. Het standaardformaat kent een doorsnede van 46 centimeter qua grilloppervlakte, terwijl de Le Chef echt de kroon spant. Dit grootste model heeft een oppervlakte van 60 centimeter aan grilloppervlakte. De Le Chef is verkrijgbaar vanaf medio 2014. Bekijk hier het hele overzicht van alle modellen

Voor hoeveel mensen is de Monolith geschikt?

De standaard-Monolith is geschikt voor een groep van 2 tot 70 personen. U leest het goed, tot 70 personen!

Wat is rookhout precies?

Rookhout geeft de gerechten die u bereidt op de Monolith smaak.

In welke kleuren is de Monolith leverbaar?

De Monolith is verkrijgbaar in zwart en oud-Hollands rood.

Zit er garantie op de Monolith?

De Monolith krijgt maar liefst 10 jaar garantie op de pot en 2 jaar op alle onderdelen.

Hoe goed is de Monolith?

De Monolith is als beste getest door het blad Fire & Food, zowel de editie in Duitsland als de editie Nederland.

Waar komt de Monolith vandaan?

De Monolith wordt in China gemaakt, in onze eigen fabriek. In die fabriek werkt men al meer dan 5.000 jaar met klei, waar het allerbeste porselein van gemaakt wordt. Niet voor niets komt de Monolith als beste uit de test in het blad Fire & Food!

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss