Foto van Rookoven.com

Wordt een echte Pitmaster door het volgen van de workshop Low & Slow Barbecueën! 

De workshops worden gehouden in het Rook & Barbecue Experience Center van Rookoven.com.
In de workshopruimte hebben wij verschillende keramische barbecues, American smoker en een Afrikaanse braai die tijdens workshops ter beschikking zullen staan voor de deelnemers. Met behulp van een ervaren Pitmaster leert u alles over het gebruik van de barbecues en smokers, het bereiden van vlees en vis, direct en indirect barbecueën, roken en de verschillende temperaturen. 

Foto van Rookoven.com

Je wordt begeleid door KCBS-jurylid René de Regt, Pitmaster en KCBS-jurylid Erik Hakkers of Wim en Rene van Grate Goods. Je leert de kneepjes van het vak en talloze tips and tricks om jouw barbecue een succes te maken. 

Foto van Rookoven.com
(Links René de Regt, rechts Erik Hakkers)

René de Regt is lid van het 'Beter wordt het niet' barbecueteam en heeft zijn eigen cateringbedrijf gericht op barbecueën. Hij wordt als jurylid ingezet om KCBS wedstrijden te jureren. Daarnaast heeft hij een eigen BBQ contest opgezet, de international Suydersee BBQ contest! René is een bekend gezicht bij de workshops en evenementen van Rookoven.com!  .

Erik Hakkers runt Erik's Grill & Chill na jarenlang als Chef-kok te hebben gewerkt. Zijn voorliefde voor barbecueën kreeg in de zomer van 2016 echt gestalte met de oprichting van Erik's Grill & Chill. Daarnaast is Erik ook KCBS jurylid.

Wim en Rene van Grate Goods doen door middel van het wedstijdteam, The Dutch BBQ Crew, ervaring en inspiratie op. The Dutch BBQ Crew neemt deel aan verschillende internationale barbecue wedstrijden, omdat dat super leuk is! Ze vallen ook regelmatig in de prijzen. Ze zijn zelfs wereldkampioen heel varken barbecueën geworden!

Foto van Rookoven.com

We bereiden tijdens de workshop onder andere:

  • Spareribs
  • Buikspek
  • Picanha
  • Chickenwings
  • Zalm
  • BBQ baked beans

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

We maken gebruik van:

  • Keramische barbecues
  • American 16" Smoker
  • Afrikaanse Braai
  • OFYR

Foto van Rookoven.com

Je leert:

  • Low & Slow barbecueën 
  • Hot & Fast barbecueën
  • Direct en indirect barbecueën
  • Kruiden (rubben), marineren en aflakken
  • Verschillende rooktechnieken 
  • Temperaturen en gaarheid 
  • Temperatuurregeling 
  • Werken met verschillende keramische barbecues, Afrikaanse braai, American smokers en OFYR 
  • Gebruik van houtskool en briketten​
  • En nog veel meer...

De workshop duurt ongeveer vier uren en start om 10:00, 12:00, 14:00 of 18:00 uur, afhankelijk van de dag.
Kijk bij uw workshop welke tijd er wordt aangegeven!

Maximaal in te schrijven personen is 15. Uiteraard kun je je individueel inschrijven. Zolang je op de website kan reserveren is er plek. Bij het plaatsen van de reservering kan de betaalwijze op 'betalen bij afhalen' worden gezet. Zo kan de workshop worden betaald in de winkel, op de dag van de workshop, en zullen er verder geen kosten worden berekend.

Foto van Rookoven.com

Locatie:
Rookoven.com l Rook & Barbecue Experience Center
Nijverheidsweg 4
8071 DH Nunspeet (Veluwe)

Verdere infomatie:

Er wordt gezorgd voor de barbecues, ingrediënten, benodigdheden en een bakje koffie of thee. Kosten zijn €85,00 per persoon.

Voor een workshop op maat kan je contact opnemen met experience@rookoven.com

Let op: heb je gereserveerd en ingeschreven op een workshop dan staat deze voor je vast. Er worden ingrediënten gekocht die we niet meer kunnen retourneren. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de workshop daarna wordt er 25% in rekening gebracht. Tot twee dagen voor de workshop wordt er 50% in rekening gebracht. Verzet je de workshop in deze periode dan wordt er €42,50 in rekening gebracht.

De workshops vinden doorgang bij 8 aangemelde personen. Bij minder aanmeldingen behouden wij het recht om te annuleren. 

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op via 0341-266885

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

 

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2019 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss