Van zijn bescheiden begin als een eenmanszaak, opererend vanuit een kleine fabriek in Worcester in 1985, heeft Home Fires zich ontwikkeld tot een gevestigde organisatie en een marktleider in de ontwikkeling van de open haard en braai producten.

De lokale markt wordt bediend door middel van een groeiend netwerk van distributeurs die gespecialiseerde service aanbieden. Home Fires is een familiebedrijf, dat wordt gerund door een gekwalificeerd management team, gesteund door een stabiele loopbaan van 16 jaar ervaring in het bedrijfsleven. De topkwaliteit producten en diensten worden aangevuld met een uitstekende after-sales service, evenals deskundig technisch advies.

Home Fires zet momenteel de trend met de kwaliteit en het nieuwe ontwerp van de open haarden en braais, waarvan sommige zijn gepatenteerd.

Alle producten zijn streng getest op duurzaamheid en affectiviteit en zijn vol vertrouwen gegarandeerd voor 15 jaar. Verlengde hiervan kunnen de producten met succes worden gebruikt in een rookvrije omgeving.

© 2008 - 2018 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss