• Boek "Over Rook " Nieuw uitgebreid en laconiek geschreven boek over roken  (BESTE BOEK VOOR BEGINNENDE EN ERVAREN ROKER)
    Boek "Over Rook " Nieuw uitgebreid en laconiek geschreven boek over roken (BESTE BOEK VOOR BEGINNENDE EN ERVAREN ROKER)

    (BESTE BOEK VOOR BEGINNENDE EN ERVAREN ROKER) Ook Rookoven.com heeft haar steentje bij mogen dragen.

    In Over Rook kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groente: het verschil tussen koud en warm roken,…

    € 24,95
  • Boek Let's Make  BBQ Great Again
    Boek Let's Make BBQ Great Again

    Een BBQ receptenboek dat met veel humor nieuwe momenten geeft om het BBQ vuur aan te steken.

    Van Learning by Burning tot Below Zero en van Lunch break tot Meatless Monday, om maar eens een paar momenten te noemen.

    Lovende…

    € 24,95
  • De Worstbijbel
    De Worstbijbel

    Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst…

    € 29,95
  • De Vleesbijbel
    De Vleesbijbel

    Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en…

    € 29,95
  • Kookboek van het jaar 2016

    Boek "Het Ultieme BBQ Boek" - Smokey Goodness / Jord Althuizen
    Boek "Het Ultieme BBQ Boek" - Smokey Goodness / Jord Althuizen

    Smokey Goodness is verkozen tot het kookboek van het jaar 2016!Rokerig, slow, smeulend en fingerlickin’ lekker: dat is barbecueën zoals het bedoeld is. Met het Smokey Goodness BBQ boek onthult wereldkampioen BBQ Jord Althuizen…

    € 24,95
  • Kookboek van het jaar 2017

    Smokey Goodness 2 Het Next Level BBQ Boek
    Smokey Goodness 2 Het Next Level BBQ Boek

    Carnivoresque avonturier Jord Althuizen is terug met Smokey Goodness 2. Nadat zijn eerste boek Smokey Goodness is uitgeroepen tot kookboek van het jaar 2016 komt Jord met deel 2. Met de meest uiteenlopende gerechten van over de…

    € 24,95
  • Smokey Goodness 3
    Smokey Goodness 3

    Jord Althuizen's Smokey Goodness verovert razendsnel de wereld met zijn authentieke BBQ-Stijl en avonturen. De vorige boeken; Smokey Goodness 1 en 2 (winnaars kookboek van het jaar award 2016 en 2017).

    Dit is het echte…

    € 24,95
  • Nu met gratis buitentemperatuurmeter!

    Smokey Goodness 4 Winter BBQ Boek
    Smokey Goodness 4 Winter BBQ Boek

    GRRRRillend de winter door met dit nieuwe Smokey avontuur. Boordevol winterse tips, tricks en gerechten met smokey touch zoals racletteburgers en spareribs met jagerberrysaus. Go wild met hert, wildzwijn en parelhoen van de BBQ of…

    € 24,95
  • Hete Kolen Compleet
    Hete Kolen Compleet

    Het ultieme kamado-handboek!

    Steeds meer mensen koken met de kamado, een van oorsprong Japanse kleioven. En terecht! Het is een ultiem buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Hoe benut je nu alle…

    € 29,95
  • Hete Kolen
    Hete Kolen

    Hete kolen, grillen en koken met een kamado', een coproductie van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas, ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.
    In het boek komen de diverse…

    € 24,95
  • Hete Kolen - Het Receptenboek van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas
    Hete Kolen - Het Receptenboek van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas

    Hete kolen leerde ons koken met de kamado, en nu geeft Hete kolen – Het receptenboek ons de beste recepten voor dit populaire kookapparaat. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas presenteren 50 originele en verrassende gerechten.…

    € 19,95
  • Het OFYR Kookboek
    Het OFYR Kookboek

    Geïnspireerd door het iconische OFYR kook-concept staat dit kookboek vol met heerlijke en toegankelijke recepten die zijn samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Sterckx.Alle maar liefst 72 recepten in dit kookboek bestaan…

    € 59,00
  • Boekje "Gerookte lekkernijen" (nieuwste oplage)
    Boekje "Gerookte lekkernijen" (nieuwste oplage)

    DIRECT LEVERBAAR

    Gerookte lekkernijen uit eigen keuken. Ontdek hoe makkelijk zelf roken eigenlijk is en proef het enorme verschil met kant-en-klaar gerookte producten. Probeer de theegerookte eendenborst, de salade van gerookte…

    € 14,99
  • -14%

    Boek "Rookoven"
    Boek "Rookoven"

    DIRECT LEVERBAAR

    Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker in de kookwinkel: rookovens. Maar wat is een rookoven en wat kun je ermee?

    Een rookoven lijkt op een grote braadslede met hierin een afdruipplaat waarop een rekje gezet wordt…

    € 14,50 € 12,50
  • -17%

    Roken met Demeyere
    Roken met Demeyere

    Roken met de rookset van Demeyere.

    Wat eigenlijk ontstond als een absolute behoefte om te overleve is vandaag tot een smakelijk stukje culinaire kunst verheven.

    Doordat roken zo eenvoudig is, is het een populaire bereidingswijze…

    € 11,95 € 9,95
  • Handboek voor de Vinex-jager
    Handboek voor de Vinex-jager

    Waar de man vroeger nog gevaren moest trotseren om zichzelf en zijn gezin in leven te houden, heeft de Vinex-man het goed voor elkaar: de koel-vriescombinatie is altijd gevuld, hij kan parkeren voor de deur en de enige wilde…

    € 15,00
  • Groenten
    Groenten

    DIRECT LEVERBAAR

    ‘Het trotse gevoel als je je zelfgemaakte eten aan vrienden en familie voorzet is enorm – en met onze reeks Uit eigen tuin en keuken is dat voor iedereen bereikbaar.’ Dick & James
    Groenten laat zien hoe u…

    € 16,95
  • Van zwienenkeutels tot melkmoes
    Van zwienenkeutels tot melkmoes

    Boek waaraan rookoven.com - J.R. Westerhuis aan heeft meegewerkt

    Verkrijgbaar vanaf 29 november - reserveren mogelijk vanaf 15 november door deze gewoon te bestellen. (kan ook afgehaald worden)

    Het boek staat vol ondernemers die…

    € 24,95
  • Boek Samenleven met wilde zwijnen van Donald Buijtendorp
    Boek Samenleven met wilde zwijnen van Donald Buijtendorp

    Nieuw! Het eerste Nederlandse boek over wilde zwijnen.

    Een leuk boek over de leefwijze van wilde zwijnen, hun gedrag en hoe we het beste met ze kunnen samenleven. Hoe houden we de populatie onder controle? Wat voor gerechten…

    € 14,95
  • Sus Scrofa in de pot, hoe je wild zwijn lekker klaar maakt "Donald Buijtendorp, Ed van de Schootbrugge, Herman ter Weele"
    Sus Scrofa in de pot, hoe je wild zwijn lekker klaar maakt "Donald Buijtendorp, Ed van de Schootbrugge, Herman ter Weele"

    Donald gebruikte kwaliteitsmateriaal van Rookoven.com waaronder de Rookoven Locarno RVS, Big Green Egg, Driepoot barbecue met RVS rooster en vuurschaal en deed een exclusief interview met Rookoven.com over het herontdekken van het…

    € 19,95
  • Het Rookboek
    Het Rookboek

    Roken is een eeuwenoude, breed toepasbare manier om voedsel te conserveren.
    De verleidelijke geur van rokend hout is maar moeilijk te weerstaan, maar je hoeft niet per se naar buiten om de zoete, zoute, gerookte smaak te…

    € 24,50
  • JanBraai
    JanBraai

    Kookboek "JanBraai" met heerlijke en eenvoudig te bereiden recepten voor op de Braai (hardcover, Engelstalig).

    € 24,95
  • Handboek voor de Perfecte Steak
    Handboek voor de Perfecte Steak

    Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk…

    € 15,95
  • Boek "Over Rot" van Meneer Wateetons
    Boek "Over Rot" van Meneer Wateetons

    Meneer Wateetons neemt je mee in deze wondere wereld van voedselveranderende microben. Over rot - vlot en met humor geschreven - is het resultaat van degelijk onderzoek en beschrijft alle facetten van het fermenteren.

    Het is…

    € 29,95
  • Boek 'Over Drank' van Meneer Wateetons
    Boek 'Over Drank' van Meneer Wateetons

    Over drank is hét handboek over bier, wijn en gedestilleerd. Na Over worst, Over rook en Over rot is dit het vierde standaardwerk van Meneer Wateetons. In dit lijvige handboek leert hij je alles over het maken van je eigen…

    € 29,99
  • Boek ''Rook!'' van Steven Raichlen
    Boek ''Rook!'' van Steven Raichlen

    Direct leverbaar!

    Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn er al ruim 100.000 exemplaren verkocht.
    Roken kan op vele manieren; op de BBQ, Green Egg, Kamado, maar ook in een simpel rookoventje.In Rook! staat het roken van…

    € 24,99
  • Boek ''Hete Vuren'' van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas
    Boek ''Hete Vuren'' van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas

    Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en…

    € 24,95
  • Nieuw

    Boek 'Grill Rook BBQ' - Ben Tish rook en bbq recepten
    Boek 'Grill Rook BBQ' - Ben Tish rook en bbq recepten

    De rokerige, rijke smaak van gerechten die boven open vuur zijn bereid, is een van de grote geneugten des levens.

    Zelfs met de eenvoudigste houtskoolbarbecue ? in de tuin, op een balkonnetje of op de camping ? kan iedereen met de…

    € 25,00
  • Nieuw!

    Het Ultieme Burger Grillboek
    Het Ultieme Burger Grillboek

    Wat dacht u van een Reeburger met kweeperen en rodebosbessenrelish...mmm!

    Dan is dit jou boek: ''Het Ultieme Burger grillboek''. 160 pagina's gericht op de ultieme burger. Benieuwd wat jou favoriet wordt? Dit boek geeft een…

    € 14,95
  • Het Vuur de Baas - Dennis 'NosKos' van Koutrik
    Het Vuur de Baas - Dennis 'NosKos' van Koutrik

    Het vuur de baas verzamelt de meest gestelde vragen op barbecuegebied in één boek. Welke barbecue moet ik aanschaffen? Wat is de juiste brandstof? Hoe steek ik mijn barbecue veilig aan? Hoe maak ik zelf goede rubs en sauzen? Wat…

    € 24,95
  • "Het grote VIS kookboek" van Tillmann Hahn
    "Het grote VIS kookboek" van Tillmann Hahn

    Het grote Viskookboek

    ISBN: 978 90 483 1108 8

    Duik in de wereld van de vis en zeevruchten en ontdek hun culinaire veelzijdigheid met de recepten van topkok Tillmann Hahn.

    Alles wat zwemt, staat erin!

    € 35,00
  • Boek Barbecue en plancha
    Boek Barbecue en plancha

    BBQ'en is altijd gezellig, maar ontbreekt het je soms aan inspiratie? Gaat je barbecue-menu niet verder dan worst en biefstuk, vergezeld van schijfjes tomaat, een aardappel en wat groene sla? Dit boek brengt hier eindelijk…

    € 14,95
  • Het Ultieme Hamburgerboek van Julius Jaspers
    Het Ultieme Hamburgerboek van Julius Jaspers

    Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met…

    € 19,99
  • BBQ Bijbel van Julius Jaspers
    BBQ Bijbel van Julius Jaspers

    BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
    Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal-…

    € 29,95
  • Vlees Roken van Will Fleischman
    Vlees Roken van Will Fleischman

    De nieuwe manier om te barbecueën - met rook!

    Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd.

    Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees,…

    € 20,00
  • Nieuw!

    Duizend Mijl, 1001 Smaken
    Duizend Mijl, 1001 Smaken

    Auteur: Peter De Clercq

    Proef en ontdek la bella Italia met Peter De Clercq

    De befaamde oldtimerrally, Mille Miglia, vormt de leidraad voor het nieuwe kookboek van Peter De Clercq. Leer Italië kennen van binnenuit, cruisend…

    € 29,95
  • Hete Rook - Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
    Hete Rook - Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas

    Hete Rook - de basis voor Low & Slow Barbecue van Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas

    Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika…

    € 27,95
  • BBQ een feest van Peter de Clercq
    BBQ een feest van Peter de Clercq

    Hoe maak ik van een barbecue een hoogstaand grillfestijn? Peter De Clercq creëert meer dan zeventig originele barbecuerecepten, haalbaar voor de hobbykok en bijzonder feestelijk gepresenteerd. Dit boek zit barstensvol inspiratie…

    € 24,95
  • Barbecue de wereld rond van Peter de Clercq
    Barbecue de wereld rond van Peter de Clercq

    Yummie: yabbies op de BBQ!
    Libelle-redactrice Sofie: "Gooi 'ns wat anders op de barbecue dan merguezworstjes en ui-rundvlees-paprikabrochettes. Lamskroontjes met yabbies (Australische rivierkreeftjes), bijvoorbeeld, of roodbaars…

    € 24,95
  • Homemade Burgers Boek
    Homemade Burgers Boek

    Het boek dat gaat over zelfgemaakte hamburgers en alles wat erbij hoort

    Meer dan 70 geweldige recepten voor hartige hamburgers, knapperige bijgerechten, zoetzure pickles, kruidige sauzen, verfrissende drankjes en desserts die…

    € 14,99
  • Visbijbel
    Visbijbel

    Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor…

    € 29,95
  • Point-Virgule kookboek "Basic BBQ"
    Point-Virgule kookboek "Basic BBQ"

    Kookboek `Basic BBQ`
    Hoe maak je een perfect barbecuevuur aan? Hoe controleer je de hitte? Welk magisch kruiden mengsel geeft het lekkerste aroma? Hoe maak je een barbecuesaus?
    Peter De Clercq, barbecue-expert bij uitstek, legt je…

    € 17,95
  • De Wildbijbel
    De Wildbijbel

    De Wildbijbel is het naslagwerk voor de wildliefhebber!

    Aan de hand heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met…

    € 31,95
  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • BBQ Guru
  • KNJV
© 2008 - 2018 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss