• Nu met gratis BBQ-Pakket!

  Traeger Pro Series 34 Grill (Blue)
  Traeger Pro Series 34 Grill (Blue)

  Gratis workshop t.w.v € 85,00

  of gratis levering op locatie en montage incl. korte uitleg gebruik*,

  of BBQ pakket (rookpellets, BBQ boek ''Smokey Goodness 1'' en barbecuetang) t.w.v. € 85,00

  * (m.u.v. de eilanden,…

  € 1.295,00
 • Traeger Cold Smoker
  Traeger Cold Smoker

  Met deze Cold Smoker kunt u vele culinaire gerechten maken die u niet zou verwachten bij een BBQ. Het is ideaal voor delicatessen zoals lox style zalm en vele andere vis soorten. Ook kaas, hardgekookte eitjes, spek zijn geen…

  € 199,99
 • Traeger Remote Digital Thermometer
  Traeger Remote Digital Thermometer

  Stel uw Traeger Remote Thermometer in aan het begin van uw grill sessie, en u kan vervolgens vanuit een comfortabele tuinstoel uw vlees laten garen.

  ∙ Controleert de kerntemparatuur
  ∙ Heeft bereik tot een afstand van 300…

  € 69,99
 • Traeger Sauce Mop
  Traeger Sauce Mop

  Smeer uw vlees extra goed in met de traeger sauce mop om er voor te zorgen dat het hele stuk goed gecoat word voor extra smaak.

  € 9,99
 • Traeger Rib Rack
  Traeger Rib Rack

  Als u niet genoeg kan krijgen van de Traegers overheerlijke ribs, rook ze dan langzaam en leg ze iets hoger op de speciale Rib Rack. De traeger Rib Rack zorgt ervoor dat je altijd de kenmerkende rook ring krijgt zonder je Ribs de…

  € 29,90
 • Traeger Pizza Grill Kits
  Traeger Pizza Grill Kits

  De beste pizza is een hout gestookte. Uw Traeger grill dient als een hout gestookte convectie oven en in combinatie met deze Pizza kit kan u de lekkerste pizza's maken. De rook zorgt ervoor dat de kaas, vlees en groenten op uw…

  € 59,99
 • Traeger Under Shelf Texas Pro
  Traeger Under Shelf Texas Pro

  Voeg wat extra opslag ruimte toe aan uw Traeger texas grill met deze veelzijdige bottom shelf. De stevige stalen constructie kan uw extra pellets, kruidenrek of andere accessoires met gemak aan. Bovendien is de Traeger bottom…

  € 59,99
 • Traeger Under Shelf Lil ' Tex Pro
  Traeger Under Shelf Lil ' Tex Pro

  Voeg wat extra opslag ruimte toe aan uw Traeger Lil'Tex grill met deze veelzijdige bottom shelf. De stevige stalen constructie kan uw extra pellets, kruidenrek of andere accessoires met gemak aan. Bovendien is de Traeger bottom…

  € 49,99
 • Traeger Meat Injector
  Traeger Meat Injector

  Traegers roestvrijstalen Meat Injector is van professionele kwaliteit, hiermee kunt u boullion of kruiden diep in de dikste stukken vlees injecteren. Injecteer uw vlees voordat u het lang gaat roken, voor een vochtig en sappig…

  € 29,90
 • Traeger Grill Cover Texas Pro
  Traeger Grill Cover Texas Pro

  Bescherm uw Treager Texas grill met deze custom, heavy duty cover. Deze cover is van zeer hoge kwaliteit en 100% water dicht zodat uw grill in top conditie blijft.

  € 54,99
 • Traeger Pocket Thermometer
  Traeger Pocket Thermometer

  Zorg ervoor dat uw vlees altijd de ideale interne temperatuur bereikt voor maximale veiligheid en sappig bereidingen met de Pocket Thermometer. In plaats van het snijden van uw vlees te controleren op zichtbare tekenen van…

  € 9,99
 • Traeger Grill Cover Tailgater
  Traeger Grill Cover Tailgater

  Bescherm uw Tailgater grill met deze custom, heavy duty cover. Deze cover is van zeer hoge kwaliteit en 100% water dicht zodat uw grill in top conditie blijft.

  € 39,99
 • Traeger Skewer Set
  Traeger Skewer Set

  Met deze mooie spiezen set kunt u vele gerechten maken zoals: Vlees spies, groenten spies, garnalen, fruit, kaas je kan zelfs deze spiesjes gebruiken om marshmallows klaar te maken.
  Ze zijn flexibel, gemakkelijk te reinigen en erg…

  € 19,90
 • Traeger Grill Cover Select (Blue)
  Traeger Grill Cover Select (Blue)

  Bescherm uw select grill met deze custom, heavy duty cover. Deze cover is van zeer hoge kwaliteit en 100% water dicht zodat uw grill in topconditie blijft.

  € 74,99
 • Traeger Chicken Leg and Wing Rack
  Traeger Chicken Leg and Wing Rack

  Er zijn vele voordelen aan het ophangen van uw kippenbouten: gelijke hitte verdeling en rook penetratie, zelf-bdruiping en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.
  Afmetingen: 42 x 16,5 x 14 cm (L x B x H)

  € 22,90
 • Traeger Grill Cover Outdoor Fire Pit
  Traeger Grill Cover Outdoor Fire Pit

  Bescherm uw Outdoor Fire Pit met deze custom, heavy duty cover. Deze cover is gemaakt van zeer hoge kwaliteit en 100% water dicht zodat uw fire pit in top conditie blijft.

  € 39,99
 • Traeger Chicken Throne
  Traeger Chicken Throne

  De bierkip is zo simpel en smaakvol, en de meest malse kip bereiding die bekend is. Traeger heeft het recept nog simpeler gemaakt, en alle mogelijke chemische stoffen die bij een verhit blik bier vrij kunnen komen kunnen…

  € 39,90
 • Nu met gratis BBQ-Pakket!

  Traeger Timberline 1300
  Traeger Timberline 1300

  Gratis workshop t.w.v € 85,00

  of gratis levering op locatie en montage incl. korte uitleg gebruik*,

  of BBQ pakket (rookpellets, BBQ boek ''Smokey Goodness 1'' en barbecuetang) t.w.v. € 85,00

  * (m.u.v. de eilanden,…

  € 2.899,00
 • Nieuw model! l Nu met gratis BBQ-Pakket!

  Traeger Timberline 850
  Traeger Timberline 850

  Gratis workshop t.w.v € 85,00

  of gratis levering op locatie en montage incl. korte uitleg gebruik*,

  of BBQ pakket (rookpellets, BBQ boek ''Smokey Goodness 1'' en barbecuetang) t.w.v. € 85,00

  * (m.u.v. de eilanden,…

  € 2.599,00
 • Traeger Pro Series 22 Grill Cover
  Traeger Pro Series 22 Grill Cover

  Bescherm uw Tailgater grill met deze custom, heavy duty cover. Deze cover is van zeer hoge kwaliteit en 100% water dicht zodat uw grill in top conditie blijft.

  € 49,00
 • géén afbeelding beschikbaar

  Probe Gefu
  € 19,95

HOE WERKT EEN TRAEGER PELLETBARBECUE?

Een pelletbarbecue van Traeger is makkelijk en veilig te bedienen. Zodra u de uw Traeger aanzet, wordt de ontstekingsstaaf in de verbrandingsoven geactiveerd. Een grote schroef zorgt voor de aanvoer van voldoende houtpellets in de oven. De luchttoevoer wordt in de verbrandingsoven geregeld door de ‘draft induction fan’, zodat de houtpellets voldoende zuurstof krijgen om te kunnen branden. De ontstekingsstaaf gloeit rood op van de hitte, lang genoeg om de pellets te doen ontbranden. Dit proces werkt volledig elektrisch, alles blijft werken zolang als de grill aanstaat. Om de ontstekingsstaaf, de schroef en de luchttoevoer in werking te stellen is standaard huishoudelijke elektrische stroom vereist. Een Traeger pelletbarbecue aanschaffen kan u dus veel moeite besparen.


WARMTEAANVOER

Direct boven de verbrandingsoven, bevindt zich een hitteschild dat de hitte uit de oven, naar de gril leidt. Vlak boven het hitteschild is de stalen lekbak gelegen, waar het druppelende vet in wordt opgevangen. Deze lekbak zorgt er tevens voor dat de hitte gelijkmatig verdeeld wordt over de grill.

Deze effectieve warmteaanvoer zorgt ervoor dat je ieder gericht heel gelijkmatig gaar kookt. Elk ingrediënt wordt volledig omgeven door een hete, rokerige lucht, zodat het gerecht van alle kanten een perfecte bereiding krijgt. Het gebruik van een rotisserie is in een Traeger grill dan ook niet nodig. De ingrediënten hoeven zelfs niet omgedraaid te worden, tenzij u grilt op hoge temperatuur of een raster in het vlees wilt schroeien. Met een Traeger grill zet je dus heel eenvoudig een heerlijk gaar, sappig en mals gericht op tafel, zonder gedoe.
 

TEMPERATUURREGELING

De temperatuur in de grill wordt volledig digitaal geregeld door het elektronische controlepaneel. De hoeveelheid hitte en rook in de grill wordt geregeld door een microprocessor. Deze bepaalt of er meer of minder pellets naar de verbrandingsoven vervoerd moeten worden. Er zijn twee typen controllers: de digitale controller en de handmatige controller. De digitale controller maakt het mogelijk om een temperatuur in te toetsen, waarna de benodigde hoeveelheid pellets aan de verbrandingsoven wordt afgegeven. De handmatige controller heeft drie standen: smoke, medium en high.

VERBRUIK

Wanneer u de grill in gebruik neemt, is gedurende de eerste vier minuten 300 watt aan elektriciteit vereist. Na vier minuten is er per uur 50 watt nodig. Dit is gelijk aan een standaard huishoudelijke gloeilamp.


Klik hier voor een overzicht van alle rookpellets.

 • Big Green Egg
 • Kamado Joe
 • Primo Grill Dealer
 • Bradley
 • Koken op Hout
 • Jack Daniels Snippers
 • BBQ Guru
 • KNJV
 • Grate Goods
© 2008 - 2020 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss