Deze zalige koude soep smaakt heerlijk fris. Als je gazpacho van
tevoren klaarmaakt, kan de smaak zich nog verder ontwikkelen.
Voor deze gemakkelijk te maken soep kan in principe elke soort
gerookte vis gebruikt worden.

Ingredienten

3 Boterhammen (witte)
2 Komkommers
2 Paprika`s (groene)
2 Paprika`s (rode)
6 Pomodori
2 Sjalotten
100 gram Boter
20 gram Pijnboompitten
320 gram Rogvleugels
1 deciliter Olijfolie
5 teentjes Knoflook
wat Kervel (verse)
wat Dragon (verse)
wat Tabasco
wat Basilicum (verse)
wat Sla (gemengde)
wat Zout

 

 

 

Bereidingswijze
4 Personen

Benodigde materialen: een mes, wat keukenpapier, een keukenmachine, een zeef, een
droge koekenpan, een rookoventje en voor per persoon een diep bord.

De korstjes van het brood snijden en de sneetjes in blokjes snijden.

. De boter met drievijfde knoflook laten smelten en de blokjes brood hierin goudbruin
bakken. De croutons op keukenpapier uit laten lekken. De komkommers schillen, in de
lengte doorsnijden, zaadlijsten verwijderen en een stukje komkommer in blokjes snijden.
De rest van de komkommer in de keukenmachine doen. De paprika"s schoonmaken, een
deel van het vruchtvlees in blokjes snijden en de rest eveneens in de keukenmachine
doen. De tomaten even onderdompelen in kokend water, ontvellen, in vieren snijden,
zaadjes verwijderen en een klein deel van het vruchtvlees in blokjes snijden. De rest van
het vruchtvlees in de keukenmachine doen. De sjalotjes en de rest van de knoflook pellen
en bij de groenten in de keukenmachine doen en de machine laten draaien tot het een
gladde puree is. De gazpacho zeven en op smaak brengen met tabasco en zout.
. De pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin roosteren. De sla samen met wat
blaadjes kruiden aanmaken met de dressing.
. De rogvleugelfilets met olijfolie insmeren en 8-10 minuten roken in een rookoventje. De
gazpacho in de borden scheppen en de sla in het midden leggen. De blokjes groenten en
croutons in de gazpacho strooien en de gerookte rogvleugels op de salade leggen. Het
geheel met pijnboompitten bestrooien.

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 25-11-2017 - Super service !! Gisteren bestelling geplaatst en vandaag al geleverd!...  lees meer
  • 08-11-2017 - Super service! Na een probleempje met een fles bbq saus...  lees meer
  • 29-10-2017 - Wilddag was een leuke, leerzame en vooral een erg smaakvolle...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Onze service
  • Dries van den Berg
  • Visvoordeel.nl
  • Leer vis roken van Smokey John
  • Big Green Egg
  • The Smokey Bandits Nederland
  • KCBS
  • Primo Grill Dealer
  • tonystone low and slow bbq competition
  • NK BBQ Rookoven.com
  • NOJG
  • Reewild
  • KNJV
  • Browning
  • Intratuin
  • Visserslatijn Nederland
  • GoedeVis.nl
  • Dam Hengelsport
  • Demeyere Belgium
  • Bradley
  • Camerons Products
  • GrillPro
  • WildPlaza
  • Fire & Food
  • Barbecook
  • Stokes BBQ Sauces
  • Kamado Joe
  • Bricos
  • Oklahoma Country Smoker
  • Koken op Hout
  • Stockyard BBQ Sauce
  • Black Ranch
  • Haard Pakket
  • Point Virgule
  • FizzDizz
  • Jack Daniels Snippers
  • American Mississippi Sauces
  • Librije
  • BBQ Genootschap
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • Solis Vacumeermachines
  • BBQ Guru
  • Aalferink
  • Yoder Smokers
  • Van de Mheen foodservice
  • ECHT®
  • Smokey Bandit
© 2008 - 2017 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel