Order The original KipGrill from other countries? www.gardesign.nl

Demonstratiefilm I

De KipGrill® is een innovatieve verticale barbecue om overheerlijke satés, kebabs, tomaten, paprika’s, aubergines, shaslicks, shoarma, garnalen, kastanjes en kip te bereiden.

Een belangrijke eigenschap van de grill is dat deze aangedreven wordt door eigen hete lucht. Het rotorblad vangt de opstijgende warme lucht op en drijft daarmee de vorken of spiezen aan. Zo kan de kok rustig achteroverzittend van zijn/haar glas rode wijn genieten.

Je zult je eigen ogen niet geloven als je het gekruide kippetje om zijn eigen as ziet draaien in de KipGrill®. Na ongeveer 60 minuten is de kip gaar met een overheerlijk knapperig korstje.

De grill is in een handomdraai om te toveren tot een ware gyros-, satégrill. Vervang eenvoudig de kipvorken door de RVS-spieshouders en hang de spiezen in de KipGrill®.

Deze inovatieve vinding is gemaakt van degelijk materiaal voor een duurzame levensgarantie. Eenvoudig schoon te maken en makkelijk op te bergen.

Hoe werkt dat dan?
Hete lucht stijgt op, komt in aanraking met het rotorblad en de pen draait daarom om zijn as waar het kippetje aan hangt. Simpel toch.

Inlaseren van een logo of bedrijfsnaam mogelijk
Het leuke is dat je er een eigen logo of bedrijfsnaam in kunt laten laseren. Wel met een minimale afname van 50 stuks.

Barbecue- rookland is weer een gadget rijker!

Voor meer informatie ga naar www.gardesign.nl

© 2008 - 2018 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss