Wie zijn wij?

Rookoven.com is de specialist in het roken en barbecueën door jarenlange ervaring en bestaat sinds 2005. We zijn continue op zoek naar de nieuwste gadgets en innovaties op culinair gebied. Vandaar deze uitgebreide keuze uit veel verschillende rookovens & barbecues, outdoor cooking producten, accessoires en toebehoren vanaf onze op Veluwse bodem onderhouden site vol informatie, tips & tricks en video's, door én voor echte rokers en barbecueërs.

Sinds eind 2017 hebben wij het nieuwe Rook & Barbecue Experience Center aan de Nijverheidsweg 4 te Nunspeet betrokken. Een oude meelfabriek uit 1953. In dit Experience Center van ruim 1600 m² is onze showroom gevestigd, maar ook onze inpandige workshopruimte, bargedeelte en proeflokaal voor Live Cooking Arrangementen, Feesten, Vergaderingen en Borrels, zowel privé als zakelijk. 

Elke zaterdag geven wij demonstraties roken en/of barbecueën. Bij deze demonstraties kun je al je vragen stellen en heerlijke stukken vlees en vis proeven.

Omdat wij verschillende rookovens en barbecues gebruiken proberen wij elke week andere producten en gerechten te demonstreren en proeven. Je kunt hierbij denken aan broodjes hamburger, kippenvleugels, buikspek, spareribs, zalm, forel of baked beans, maar er zullen regelmatig ook andere heerlijke gerechten voor je klaar staan.

Voor de demonstraties maken wij onder andere gebruik van de volgende rookovens, barbecues en accessoires:
Afrikaanse Braai vrijstaand modelOFYRWeber GBSFornetto smokerKamado JoePrimo XLSaffire XLBig Green Egg MinimaxBig Green Egg LargeMonolithBastardRookoven GX-ProRookoven Scarlino 150Rookoven LocarnoAmerican Smoker 16" en Dutch Oven.

Wil je eerst een rookoven of barbecue uitproberen?
Bovengenoemde rookovens en barbecues mag je ook testen in ons Experience Center! Kom vooral eens langs om vrijblijvend kennis te maken met het roken en barbecueën en maak je vooraf een afspraak dan zorgen wij dat je je favoriete barbecue of rookoven kan testen! 

Foto van Rookoven.com

Roken en Barbecueën doe je heel het jaar door. In de zomer lekker gekleed op het mooie weer, biertje erbij, rookoven of barbecue op temperatuur en grillen maar! In de avonden een lekker vuurtje door middel van een vuurschaal en gezellig napraten over de smakelijke gerechten die zijn bereid. In de winter met een heerlijke beker warme glühwein of chocomel in de hand de vuurschaal of het kampvuur opstoken. Zomer of winter, weer of geen weer; een heerlijk stuk vlees of verse vis van de barbecue of uit de rookoven gaat er altijd wel in! Je kunt zelf heerlijk avonturieren in eigen tuin!

Voor evenementen/workshops kun je een kijkje nemen in de agenda van 2018. Boordevol Rook- en BBQ events. Kom je van ver en wil je blijven slapen? Geen probleem. Neem contact op met De Hoeve van Nunspeet voor een overnachting met gereduceerd Rookoven.com tarief!

Kom je van ver, geef het gerust aan dan maken wij een lekker bakkie koffie!

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

 

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss