Wie zijn wij?

Rookoven.com is de specialist in het roken en barbecueën door jarenlange ervaring. We zijn op zoek naar de nieuwste uitdagingen en innovaties op culinair gebied. Vandaar deze uitgebreide keuze uit veel verschillende rookovens & barbecues, outdoor cooking producten, accessoires en toebehoren vanaf onze op Veluwse bodem onderhouden site vol informatie, tips & tricks en video's, door én voor echte rokers en barbecueërs.

Sinds eind 2017 betrekken wij het nieuwe Rook & Barbecue Experience Center aan de Nijverheidsweg 4 te Nunspeet. In dit Experience Center van ruim 1600 m² is onze showroom gevestigd, maar ook onze inpandige workshopruimte, bargedeelte en proeflokaal voor Live Cooking Arrangementen, Feesten, Vergaderingen en Borrels, zowel privé als zakelijk. 

Elke zaterdag geven wij demonstraties roken en/of barbecueën. Bij deze demonstraties kun je al je vragen stellen en heerlijke stukken vlees en vis proeven.

Omdat wij verschillende rookovens en barbecues gebruiken proberen wij elke week andere producten en gerechten te demonstreren en proeven. Je kunt hierbij denken aan broodjes hamburger, kippenvleugels, buikspek, spareribs, zalm, forel of baked beans, maar er zullen regelmatig ook andere heerlijke gerechten voor je klaar staan.

Voor de demonstraties maken wij onder andere gebruik van de volgende rookovens, barbecues en accessoires :

foto van Rookoven.com.

Roken en Barbecueën doe je heel het jaar door. In de zomer lekker gekleed op het mooie weer, biertje erbij, rookoven of barbecue op temperatuur en grillen maar! In de avonden een lekker vuurtje door middel van een vuurschaal en gezellig napraten over de smakelijke gerechten die zijn bereid. In de winter met een heerlijke beker warme glühwein of chocomel in de hand de vuurschaal of het kampvuur opstoken. Zomer of winter, weer of geen weer; een heerlijk stuk vlees of verse vis van de barbecue of uit de rookoven gaat er altijd wel in! Je kunt zelf heerlijk avonturieren in eigen tuin!

Voor evenementen/workshops kun je een kijkje nemen in de agenda van 2017. Boordevol Rook- en BBQ events. Kom je van ver en wil je blijven slapen? Geen probleem. Neem contact op met De Hoeve van Nunspeet voor een overnachting met gereduceerd Rookoven.com tarief!

 

© 2008 - 2018 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss