De workshop 'Beter Barbecueën' gegeven door de leden van Grate Goods!

Foto van Rookoven.com

De workshop wordt gegeven in het Rook & Barbecue Experience Center. Het Experience Center is gevuld met 1600(!) vierkante meter rook- en barbecuebeleving! De workshopruimte, waarin de workshop wordt gegeven, wordt gekenmerkt door de katrol waarmee meel werd getild in de vroegere functies van dit schitterende pand. We hebben deze ruimte omgetoverd tot een inpandige workshopruimte met grote werktafels, veel barbecues en vele accessoires waar de deelnemers gebruik van mogen maken! Daarnaast hebben we een bargedeelte waar we acht(!) verschillende speciaalbieren aanbieden. Ook de kwaliteitswijnen en frisdranken mogen niet ontbreken!  

Foto van Rookoven.com

De verschillende keramische barbecues, Afrikaanse braai, American smoker en pellet smoker staan de workshoppers tot beschikking! Mocht je voorkeuren hebben om een bepaald merk keramische barbecue, de braai of een smoker te willen gebruiken dan is dat altijd mogelijk, geef dit aan bij je reservering en wij zorgen er voor dat deze wordt gebruikt tijdens de workshop! 

De workshop is als volgt opgebouwd:
- Ontvangst, inschrijven op locatie.
- Kennismaken onder het genot van koffie, thee en een lekkere BBQ snack.
- Start van de workshop.
- Uitleg van de recepten.
- Demonstratie van de erkende pitmaster; de verschillende bereidingswijzen.
- Nu ga je zelf aan de slag! Aan de hand van de recepten en met de hulp van de pitmasters ga je zelf de lekkerste barbecue gerechten bereiden.
- Als alle gerechten klaar zijn, is het tijd om ervan te genieten!
- Na afloop krijg je alle informatie en natuurlijk de recepten van deze dag mee naar huis zodat je thuis vrienden & familie kunt trakteren op  een culinair BBQ feestje!
- Iedere deelnemer krijgt na afloop een 'persoonlijk certificaat' uitgereikt!

Foto van Rookoven.com

Foto van Rookoven.com

De mannen van Grate Goods hebben jarenlange ervaring op barbecuegebied en zijn geen onbekenden bij Rookoven.com! Ze geven al jaren leerzame, gezellige en actieve workshops, waarbij de deelnemers zelf lekker aan de gang gaan met pekelen, kruiden, (in)snijden van vlees en vis, meten van temperaturen en het aansteken een op temperatuur houden van de barbecues. Daarnaast wordt er veel verteld over het barbecueën en ga je met veel nieuwe kennis naar huis!

Foto van Rookoven.com


What we do is BBQ! Door middel van het wedstijdteam, The Dutch BBQ Crew, doen Rene en Wim van Grate Goods ervaring en inspiratie op. The Dutch BBQ Crew neemt deel aan verschillende internationale barbecue wedstrijden, omdat dat super leuk is! Ze vallen ook regelmatig in de prijzen. Ze zijn zelfs wereldkampioen heel varken barbecueën geworden! 

Interesse in het volgen van een 'Beter Barbecueën' workshop? Bovenaan deze pagina vind je alle datums! 

Locatie:
Rookoven.com l Rook & Barbecue Experience Center
Nijverheidsweg 4
8071DH Nunspeet (Veluwe)

 

 

Foto van Rookoven.com

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2021 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss