Rookoven.com is op verschillende manieren in de media geweest:

Rookoven Nunspeet opent grootste Rook & BBQ Experience Center van Europa

 

JanReimer Westerhuis heeft onlangs aan de Nijverheidsweg 4 in Nunspeet het grootste Rook & BBQ Experience Center van Europa geopend. Met welgeteld 1600m2 vloeroppervlak, verdeeld over drie verdiepingen, kunnen klanten genieten van indoor barbecuen en roken van vlees en vis. JanReimer is met zijn 43 jaar een innovatieve, creatieve, ambitieuze ondernemer met visie ènlèf. Westerhuis wil beleving en kennisoverdracht creëren van de authentieke manier van voedsel bereiden. Op de vraag; “Waar wil je heen?”, antwoordt hij onomwonden vanuit zijn hart en met een glinstering in zijn ogen: “Ik ben er al! A dream come true.”

 

Het Rookoven Rook & BBQ Experience Center is gevestigd in een voormalige meelfabriek uit 1953. “De karakteristieken van het monumentale pand zijn in tact gelaten zoals toen de laatste meelzak de fabriek is uitgedragen”, aldus JanReimer. “Alle muren en vloeren zijn geconserveerd en zelfs de laatste handafdrukken zijn bewaard gebleven”.

 

Het Rookoven Rook & BBQ Experience Center heeft de meest uitgebreide keuze in rookoven en barbecue-merken zoals Weber, Big Green Egg, Kamado Joe en de gietijzeren producten van Petromax. Op de verhoogde begane grond is de winkel gehuisvest met daarin alles op het gebied van roken, barbecue en accessoires. Van pizzaovens, rookmot, kruiden, rubs, specerijen, sauzen, messen, temperatuurmeters tot aan (wild)haken en zelfs een keur aan rook-, en kookboeken. Men kan ook terecht voor Sinterklaas-, Kerst- en/of Vaderdagcadeaus.

Op de eerste verdieping is de ruimte sfeervol ingericht met in het midden een grote bar, achterin een ruimte met indoor-bbq’s en rookovens voor workshops, bedrijfsfeesten en themafeesten zoals mossel-, Duitse of Italiaanse avonden, vrijgezellen- en bruiloftsfeesten. Voorin bevindt zich ‘het Proeflokaal’ voor seminars, vergaderingen, workshops en spelavonden zoals Kolonisten van Catan. In de kelder bevindt zich o.a. kantoorruimte, kantine, opslag en magazijn.

 

Foto’s: Sandra Bonestroo | SB Consaletancy

Rookoven.com In delicatesse

delicatesse1.png

delicatesse2.png

 

Rookoven.com In het Parool

parool.png

Rookoven.com in Fire & Food

Zo, daar zijn we weer!!! Reportage in Fire & Food. Lekker dagje vissen en dan roken! Vier pagina's smulplezier :) Hier te bestellen.

fire-foodapril 2013 rookoven.com

Rookoven Cannobio bij Campinglive

Afgelopen zaterdag presenteerde RTL4 weer een nieuwe campinglive. Tijdens hun bezoek aan Berner Oberland. Berner Oberland heeft alles wat je je van Zwitserland voorstelt; bergen met besneeuwde toppen, frisgroene weiden, bossen, blauwe meren, leuke dorpjes en kabelbanen naar prachtige uitzichtpunten. En vanuit de regio kun je ook makkelijk dagtochten maken naar andere gebieden zoals Wallis en steden als Bern, Luzern en Zürich. 

Er werd ondertussen ook een forellenkwekerij bezocht die in het prachtige blauwe water op mogen groeien. Een superverse forel werd gevangen en gerookt in de rookoven Cannobio. Prachtig!!! En heb zelf al weer zin in de vakantieperiode!

rookoven Cannobio

Krant Veluweland

http://www.veluweland.nl/lokaal/ondernemend/rookovencom_31143759.html

NUNSPEET - Het bedrijf Rookoven.com is nog maar een van de uit de hand gelopen hobby's van Jan-Reimer Westerhuis. Met zijn andere hobby, computers, is het in 2007 allemaal begonnen en momenteel is Westerhuis de trotse eigenaar van een drietal bedrijven, sinds kort gevestigd in een ruim pand aan de Marconiweg 29 in Nunspeet.


door Sandra van der Meulen

Westerhuis: ,,Ik heb mijn activiteiten hier eindelijk kunnen bundelen. In het pand waar we zaten was geen ruimte om ons zakelijk verder te ontplooien. Met de verhuizing afgelopen juli hiernaartoe en mijn overname van het servicepunt van DHL (eerder gevestigd in Videoland) heb ik mijn bedrijfsmatige activiteiten kunnen samenvoegen en is er een win-win situatie ontstaan. Mensen komen hier makkelijk binnen voor handling van allerhande pakketten, kijken op hun gemak in de ruime showroom wat er zoal is op het gebied van rookovens en aanverwante artikelen en kunnen desnoods in de tussentijd even hun pc laten updaten! 
Westerhuis redeneert als volgt: ,,Met mijn bedrijf Rookoven.com wordt ingespeeld op het outdoorgevoel dat meer en meer terrein wint in combinatie met de eetcultuur die voor veel mensen erg belangrijk is. Samen lekker en gezellig eten bereiden, het heerlijke buitengevoel beleven onder het genot van een drankje èn in goed gezelschap, de cultuur van slowcooking die ook in Nederland niet meer is weg te denken.'' Hier speelt het assortiment van Rookoven.com moeiteloos op in. Rookoven.com exporteert naar veel landen, zowel binnen als buiten Europa en heeft een behoorlijk marktaandeel in de particuliere als ook de zakelijke markt.
Hoewel dus bij een grote groep al wel bekend, zijn er ook mensen die nog in contact kunnen komen met de gezonde manier van bijv. vlees en vis bereiden. Om de officiële opening van het pand aan de Marconiweg te vieren wordt op zaterdag 14 december een Openingsdag/Kerstfair georganiseerd waar u kunt kennismaken met Rookoven.com en alles wat het bedrijf verder nog te bieden heeft. U bent welkom van 15.00 tot 21.00 uur. Ontvangst met een hapje en een drankje, demonstraties van verschillende ovens en leuke activiteiten voor kinderen, zoals broodjes bakken boven open vuur.
Laat u verrassen door de mogelijkheden van eten roken, goulash bereiden in een kookpot boven het vuur en ook het brede assortiment dat het bedrijf voert op het gebied van bijvoorbeeld geïmporteerde Italiaanse en Amerikaanse delicatessen. Bijna alles is uit voorraad leverbaar. De vriendelijke en goed getrainde medewerkers van Rookoven.com laten u graag alles zien èn beleven.

Fire & Food | grill- rook & barbecuemagazine

fire-food2012.jpg

Telegraaf:

telegraafjuni20100.jpg

De Nederlandse Jager

awfoto1.jpg

awfoto2.jpg

In de krant:

awfoto3.jpg

awfoto4.jpg

In de krant! (veluweland)

Rookoven.com

Rookoven.com

In de Voorjaarsspecial shopping, trends & ideeën!  

Roken weer terug van weggeweest

 

In de Stentor! 

stentorrookoven.jpg

 

Het parool

Locarno op het fok forum
Dirk H. en zijn ervaring met rookovens-online en de Locarno. Met leuke foto`s. Kijk hier.

Rookovens-online in de Gelderlander
"Roken met weinig rook". Het stukje van Wouter Klootwijk over het roken in de rookoven Locarno. Lees hier... 

Rookoven.com valt in goede aarde bij NRC Handelsblad
Het NRC schreef geheel onafhankelijk over de service van rookovens-online.nl. En wij zijn trots op het resultaat. Lees hier... 

Rookoven wint terrein (het Parool)
Drie mannen uit de stad over de vloer. Ze bliefden brood, het was tijd om te schaften. Ik bakte eieren met spek. Ze vielen om, de mannen: hoe kan dat nou, zo lekker hebben wij dat in de stad niet. Twee geheimen. De eieren waren vers. Gisteren gelegd. En het spek was van een slager uit Nijmegen. Vet kinnebakspek. Gezouten en gerookt. Kom daar nog maar eens om. Mensen in de stad zriva1.jpgijn bang van vet en spek een heeft een slechte naam gekregen.

Overal waar ik kom en een slager weet die nog in spek doet, koop ik vet spek en liefst gerookte. Balkbrug, Wehl, Heusden, daar zitten ze. Spekslagers en worstkampioenen. Maar ook in Groningen, in Maastricht en nog zo een aantal grote steden, van Friesland tot op Walcheren. Met er een paar te noemen doe je anderen te kort die ook in de krant zouden moeten. Want ze zijn er nog en verdienen aandacht. Voor het te laat is. We zouden ze in een schriftje moeten hebben.

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2022 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss