ingrediënten:

-stuk zijleden (is bijna net zo mals als ossenhaas)

-potje truffeltapanade (verkrijgbaar bij de betere delicatessenzaak of de makro)

-blikje mousee de foie de canard (eveneens verkrijgbaar bij de delicatessenzaak of de makro)

 

bereiding:

De zijlenden in de lengte rond afsnijden

 

dikke stukken pletten

folie uitrollen en de zijlende erop leggen en bestrooien met zout en peper en de tapanade uitsmeren

 

vervolgens de mousse de foie de canard uitsmeren

 

oprollen en inde koeling/vriezer op laten stijven

 

op het rooster koud roken met eiken en beukenmot

 

 

na +/- 2 uur rokende carpaccio in de koeling of beter voor het snijden heel licht invriezen.

de carpaccio opdienen met bladsla eventueel vermengd met rucola en veldsla.

voor de salade een dressing maken van rode wijn, rode wijnazijn en frambozen azijn van alles een derde en dit in laten koken, afkoelen vervolgens peper en zout en iets bruine suiker naar smaak en vermengen met een noten olie

 

eindresultaat

 

smakelijk eten!

 

bron:   Tim en Lex Van `t Hoenderdaal

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 07-10-2017 - Vandaag de Kamado Joe Classic II gekocht. Erg goed geholpen...  lees meer
  • 27-09-2017 - Dankjewel voor de service, workshop werd afgelast maar na...  lees meer
  • 09-09-2017 - Complimenten voor Jeanet, die heerlijke gerechten heeft gemaakt en ons...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Onze service
  • Dries van den Berg
  • Visvoordeel.nl
  • Leer vis roken van Smokey John
  • The Smokey Bandits Nederland
  • KCBS
  • Primo Grill Dealer
  • tonystone low and slow bbq competition
  • NK BBQ Rookoven.com
  • NOJG
  • Reewild
  • KNJV
  • Browning
  • Big Green Egg
  • Intratuin
  • Visserslatijn Nederland
  • GoedeVis.nl
  • Dam Hengelsport
  • Demeyere Belgium
  • Bradley
  • Camerons Products
  • GrillPro
  • WildPlaza
  • Fire & Food
  • Barbecook
  • Stokes BBQ Sauces
  • Kamado Joe
  • Bricos
  • Oklahoma Country Smoker
  • Koken op Hout
  • Stockyard BBQ Sauce
  • Black Ranch
  • Haard Pakket
  • Point Virgule
  • FizzDizz
  • Jack Daniels Snippers
  • American Mississippi Sauces
  • Librije
  • BBQ Genootschap
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • Solis Vacumeermachines
  • BBQ Guru
  • Aalferink
  • Yoder Smokers
  • Van de Mheen foodservice
  • ECHT®
© 2008 - 2017 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel