Op de hoogte blijven? Schrijf u in op onze nieuwsbrief, aan de linkerkant van het scherm (iets naar beneden scrollen) of abonneer je gratis op www.facebook.nl/rookoven

Ben jij al lid van ons facebook / twitter account? 

We zijn actief met onderstaande media, volg live onze bezigheden met overheerlijke foto's waarbij het water je in de mond loopt, nieuwe producten, filmpjes, tips en tools, evenementen, rookwedstrijden prijsvragen en nog veel meer. Eén klik verwijderd van de digitale rookwereld vol inspiratie en nieuwtjes. Trouwens, wist je dat je niet eens een account / lid hoeft te zijn van Twitter of Facebook? Raadplegen kan namelijk altijd :)

twitter_follow                      facebook-like-button.jpg

 

13-09-2017 Workshop Roken op 16 september

Altijd al een 'Smokemaster' willen worden?🔥🔥 Dat kan op onze workshop Roken. Na afloop ontvang je zelfs een certificaat! Tijdens de workshop leer je onder andere hoe je moet pekelen, het voorbereiden van een rookoven en het roken van de vis en eendenborst. 🐟🐟

🕙 De workshop begint om 10:00 en duurt tot 14:00.

12-09-2017 Grate Goods Premium Beef or Steak Rub

We hebben de nieuwe AWARDWINNING rub van Grate Goods ontvangen. De Premium rub voor Beef of Steak. Zeezout en gebroken pepers; De basis voor een goede steak of ander rundvlees. Heerlijk gemaakt met een vleugje koffie en kardemom. Deze krachtige rub doet het ook goed als smaakmaker in stoofpotten en ander vlees zoals lam en wild.


12-09-2017 Nieuwe 'Cuts of' Poster

Nieuwe 'Cuts of' posters zijn binnen! Deze keer is het de 'Cuts of Fish'. Zou je deze willen ontvangen? Geef maar aan bij je bestelling, sturen wij hem mee! Natuurlijk ook af te halen in de winkel, of koop de hele serie via onze webshop!


10-09-2017 Nieuwe Bradley Smoker

Binnenkort komt Bradley met een nieuwe Smoker. De Bradley Smart Smoker, een elektrische rookoven met iSmoke technologie. Via het touchscreen scherm stel je de tijd, temperatuur en hoeveelheid rook in voor warm of koud roken. Daarnaast heb je de smoker volledig onder controle via jouw smartphone. Ideaal!
De Smoker wordt standaard geleverd met zes roosters, maar is uit te breiden tot wel tien roosters.


08-09-2017 Nieuw Lading Black Ranche Argentina

Zojuist een nieuwe lading Black Ranch Argentina houtskool ontvangen! Deze houtskool is zeer gewaardeerd door zijn lange brandduur en hoge temperaturen die de houtskool kan bereiken.

Bestel 'm snel 😎
https://www.rookovens-online.nl/…/black-ranch-houtskool-ar…/
 

 

08-09-2017 Spek in 't Bakkie

Zelf graag spek in 't bakkie willen maken? Dat kan nu door middel van onze pakketten met een recept, twee aluminium bakjes, Rub en Saus die perfect zijn voor het maken van deze populaire versnapering.

Pakket één: recept en bakjes + Sweet Mango Curry Sauce en Grate Goods All Purpose Rub.

Pakket twee: recept en bakjes + Memphis Sweet Smokey Sauce en Porkmafia Memphis Mud Rub.

Pakket drie: recept en bakjes + Kansas City Red Sauce en Porkmafia Louisiana Bayou Rub.

Kijk gauw verder op onze website! 
https://www.rookovens-online.nl/…/spek-in-t-bakkie-recept-…/

07-09-2017 Sis Köfte

Zaterdag staat er weer een demonstratie op het programma. 
Deze keer maken we 'Sis Köfte'. Een Turkse spies met gehakt. 
Geserveerd met zelfgemaakt naanbrood van de BBQ, knoflookyoghurt en mediterrane kipkebab van de kipgrill.

Kom dit gerecht zaterdag proeven en laat jezelf inspireren.

06-09-2017 Rookoven op de Mont Blanc
Roken is hot! Daarom koelen we ons af en toe af... en wel op de Mont Blanc op 3842m hoogte!

06-09-2017 Noskos 'Chicken' Rub

We kennen natuurlijk de heerlijke rubs van Den Noskos voor Pulled Pork, Steak en Jerk al. Nu heeft hij de volgende rub geïntroduceerd, namelijk de Noskos 'Chicken' Rub! Super lekker op elk stukje kip☺️

Kom 'm snel proeven in onze winkel of bestel hem via onze webshop:
https://www.rookovens-online.nl/a-495…/…/noskos-chicken-rub/

05-09-2017 Spoga 2017 Keulen
Spoga 2017 Keulen, we zijn weer op de hoogte van de nieuwste bbq gadgets 

03-09-2017 Terugblik 1st International Suydersee BBQ Contest

Terugblik op 1st International Suydersee BBQ Contest barbecuecompetitie! Supergezellig weekend met veel rookwolken, koude nachten, gitaarmuziek, bezoekers, gegrild vlees en vis, gebakken eieren, tequila, uilen en nog veel meer! Dank aan de organisatie Rene de Regt, congrats to Bohemian BBQ.

Also thanks to The Smokey Bears met een podiumplaats voor Dessert enporkmafia.us (Phil Wingo en Chris Paton) een podiumplaats voor de Brisket. Lets have some fun en till next year!

03-09-2017 Barebecue Matchday!
Goodmorning barbecue matchday!
 

02-09-2017 Proeverij bij Rookoven.com

Dag 1: genieten van tientallen teams, proeverij by Rookoven.com, demonstraties en nog veel meer! Morgen opnieuw! Kom jij ook ff langs? Vanaf tien uur begint het programma. Check http://www.suydersee-bbq.nl

01-09-2017 Phil Wingo Back in Town

PorkMafia back in town! Ready for an awesome masterclass workshop and the barbecue competition in Zeewolde with porkmafia.us
 


 

30-08-2017 First Time "Suydersee BBQ Contest

Aanstaande zaterdag en zondag wordt in Zeewolde het 'Suydersee BBQ Contest' gehouden. Zelf zullen wij aanwezig zijn met een Rookoven.comstand en onze 26 inch American Smoker, Kruiden, Sauzen, Kipgrill. Daarnaast bieden wij samengestelde pakketten met sauzen, rubs en een Recept aan. Maak gebruik van die spectaculaire aanbiedingen!

Op deze dag gaan wij zelf spek in 't bakkie bereiden, een heerlijk gerecht dat bij ons bekend is geworden door Jeanette. Zij zal zelf aanwezig zijn om dit culinaire hoogstandje te maken. Kom langs en proef!

Naast ons strijd het Nunspeets BBQ-team 'The Smokey Bears'. En aan de andere zijde demonstreert Phil Wingo zijn beroemde 'Whole Hog' bereiden. Ook hij neemt deel aan de BBQ Contest. Wij ondersteunen deze teams en wie weet vallen ze in de prijzen.

Hieronder een timetable voor de twee dagen:

Zaterdag 2 september
10.00 uur terrein open voor bezoekers (pas op, er wordt nog opgebouwd door de teams)
14.00 uur is de officiele opening van de wedstrijd door Burgemeester Gorter van Zeewolde
14.15 uur Rondleiding langs de teams
15.00 uur Color tasting
15.00 uur Bier tasting
15.00 uur Wijn tasting
16.00 uur Steak Cook-Off
16.00 uur Demo varken uitsnijden en bereiden op de BBQ
17.00 uur Voorbereiden "heel varken op de bbq" door Mr. Phil Wingo
18.30 uur Steak Cook-Off prijsuitreiking

Zondag 3 september
10.00 uur Op de foto met de uil
14.30 uur Hog Picking
15.00 uur Color tasting
15.00 uur Bier tasting
15.00 uur Wijn tasting
17.30 uur KCBS prijsuitreiking

Je bent van harte welkom op deze geweldige dagen!
http://www.suydersee-bbq.nl/

29-08-2017 The Windmill Cast Iron Set

Maak kennis met The Windmill Cast Iron Set. Wat zit er in deze uitgebreide set? Een re-seasoned 3 quarts Dutch Oven, Pre-Seasoned Skillet, Lid Lifter, Pre-Seasoned steelpan, Pre-Seasoned poffertjespan, Ovenhandschoen.
Dit alles zit verpakt in een mooie houten kist!

 

27-08-2017 'Cuts of' Posters 

De posters die wij meesturen met bestellingen slaan goed aan!
Onlangs kregen wij van een klant onderstaande foto toegestuurd. Wil jij dit ook? Plaats gauw een bestelling en krijg gratis een poster meegeleverd. Mocht je ze alle drie willen hebben kan je deze ook los bestellen op onze website.

foto van Jeffrey Geway.

 

22-08-2017 Recept Lamsbout op Bast Kokoskool 

Gegrilde lamsbout met knoflook en rozemarijn

Ingrediënten

  • Lamsbout of schouder
  • Knoflook
  • Verse rozemarijn takken
  • Zout en peper
  • Olijfolie / vloeibaar bak en braad

Bereiding

  • Snij her en der kleine  diepe sneetjes in het vlees
  • Snij de knoflook in grove stukken en stop ze in de gaatjes in het vlees
  • Steek tevens hier een klein deel van het rozemarijntakje bij in
  • Maak een mengsel van olijfolie of vloeibare bak en braad, zout, peper, geperste knoflook en fijn gesneden rozemarijn. En roer dit door elkaar.
  • Smeer de gehele bout in met dit mengsel en laat minimaal één uur staan

Tip

  • Gril de lamsbout indirect, dus niet direct boven de hete kolen. En blijf de bout insmeren met het mengsel van olie, knoflook en rozemarijn.
  • Bij indirect grillen, de kolen aan één kant in de barbecue en niet boven deze kolen grillen. De deksel op de barbecue. Duur: 1,5 tot 2 uur
  • Bij direct grillen, regelmatig draaien en eventueel gare delen wegsnijden en alvast gebruiken. Wel steeds weer opnieuw in smeren.

 

19-08-2017 Demonstratie broodje Boneless Ribs en Pulled Chicken

Vandaag stond er weer een demonstratie op het programma, met deze keer broodjes Boneless Ribs en Pulled Chicken.
Ook deze demonstratie is culinair en informatief geslaagd!


 

14-08-2017 1st International Suydersee BBQ Contest

Op 02-09-2017 en 03-09-2017 zullen wij op de 1st International Suydersee BBQ Contest staan met de Rookoven.com stand🤠 Op dit festival strijden meer dan 30 BBQ teams om de gewaardeerde titel💪Dit betekent veel en lekker vlees😋 Zien wij jou daar ook op 2 en 3 september?

 

12-08-2017 Cuts of meat poster verkrijgbaar

We hebben enorm veel vraag gehad naar het apart bestellen van de posters. Voor een kleine bijdrage van € 1,00 per stuk sturen we ze naar je op. Inlijsten kan met een leuk lijstje van bijvoorbeeld de Action. Voor slechts € 4,95 heb je een leuk aluminium lijst.

11-08-2017 Cuts of meat poster

Bij elke bestelling vanaf € 10,00 via webshop of aankoop in de winkel krijg je gratis deze Cuts of Meat poster! Leuk voor in je mancave of boven je bed 🤠Geef bij je bestelling jouw favoriet aan en we sturen hem mee!

11-08-2017 #porkmafia winnaar

Porkmafia winnaar bekend!

Mar Jansen, van harte gefeliciteerd met deze drie geweldige rubs!
Door jouw ''BBQ'' maatje Frank Te Nijenhuis kunnen jullie waarschijnlijk samen aan de slag 😉 Stuur jouw gegevens naar service@rookoven.com of WhatsApp naar: 0622287490 en wij zorgen dat je de rubs ontvangt.

Alvast één tip: je hebt van deze sterke rub maar weinig nodig!

10-08-2017 Brandoefening in Nunspeet

Mooi toepasselijk! Een brandoefening in het nieuwe Rook & Barbecue Experience Center. Maar wat zeggen ze nou eigenlijk in die "brandhaard" Als jij het ontcijferd maak je een kans op een telescopische rookoven t.w.v. € 49,95.

10-08-2017 Phil Wingo masterclass

Phil Wingo komt weer naar Nederland! Hij zal op 1 september bij Rookoven.com een masterclass barbecueën geven.😎 Tijdens deze masterclass zal hij zijn jaren lange wedstrijdervaring overdragen aan de deelnemers.🤓

Ben jij geïnteresseerd in de Phil Wingo masterclass? Neem dan een kijkje op onze website.

09-08-2017 #Porkmafia rubs

#Porkmafia in da house! We hebben een flinke voorraad binnengekregen. Wie moet deze rub(s) eens geprobeerd hebben? (en waarbij?) Vrijdag middag maken wij bekend wie er met deze drie geweldige rubs aan de slag kan! ;)

1. Louisiana Bayou 
2. Memphis Mud
3. Texas Gold

07-08-2017 We zijn weer verwend!

Een verrassend tussendoortje van gisteren. Kippendijencake  Hoe leuk is dat! Koop een oud cake blik, spek inleggen, dijenvlees en diverse groentes inleggen gemengd met je favoriete rub en dichtbinden met spek. Waanzinnig lekker  Credits to Jeanette!

Hoe? Indirect bij 120 graden naar kern 55. Afgieten en uit blik op rooster. Aflakken en nagaren tot 78....

05-08-2017 Hij is er weer!

Hij gaat weer lekker! De Sweet Mango Curry is weer in het schap!

https://www.rookovens-online.nl/…/high-quality-sweet-mango…/

04-08-2017 Modern snufje!

Ook wij gaan met de tijd mee! Een originele analoge vintage facebook counter tref je aan op de balie Druk op je mobiel like en unlike en de boel begint olderwets te draaien! 

02-08-2017 IRONATE gietijzeren pan

De IRONATE gietijzeren pan is een echte topper Dit is een pan die je kan gebruiken om pizza's te bakken, een lekker biefstukje te bereiden en nog veel meer Wil je meer weten over deze pan? Neem een kijkje op onze website.

02-08-2017 Onze eigen houtskool

Preview! Onze eigen houtskool is in productie Ben jij één van de eerste die dit houtskool in zijn bezit krijgt? Hou onze Facebookpagina goed in de gaten

 

01-08-2017 De 7 vernieuwingen van de Kamado Joe II:

1. Kontrol Tower Top Vent: Een nieuwe geavanceerde afvoer boven op de dome.

2. Air Lift Hinge: Zorgt ervoor dat je 90% minder hoeft te tillen tijdens het openen van de dome.

3. Stainless Steel Latch: Een extra vergrendeling zodat er geen warme lucht verloren gaat.

4. AMP Firebox: Zorgt voor een betere warmteverdeling in de dome en het heeft een langere gebruiksduur.

5. Slide-Out Ashdrawer: Dit is een uitschuifbare aslade waardoor het makkelijker te gebruiken is.

6. Wire Mesh Fiberglass Gasket: Een nieuw ontwikkeld vilt op de buitenring waardoor er nauwelijks warmte verloren gaat.

7. DIVIDE & CONQUER® Flexible Cooking System: Misschien wel de beste verandering tot nu toe. Halve roosters en deflector plates. Jij kan tijdens het barbecueën eenvoudiger kolen bijvullen,indirect grillen en direct grillen combineren.

Wil jij nòg meer weten over deze top barbecue? Bezoek ons Experience Center en laat je inspireren door één van onze medewerkers of neem een kijkje op onze website.

 

31-07-2017 De Wild Woodpeckers Rub!

Zoek jij nog een perfecte allround Low & Slow rub? Stop dan met zoeken! De BBQ cateraars Wild Woodpecker BBQ heeft hun heerlijke Low & Slow rub uitgebracht. Dit is een pittige rub die verrukkelijk is op: pulled pork, spareribs, buikspek en nog veel meer. Koop de Wild Woodpecker BBQ rub snel via onze website of kom een keer langs in onze winkel! 


 

29-07-17 Demonstratie Jeanette: Pork Belly & Beef

Weer een tip top barbecue demo van Jeanette's BBQ avonturen met heerlijke pork belly en beef!


28-07-17 Gevulde tomaat van de BBQ

Vegetarische hap! Bijna dan... Tomaat gevuld met tonijn, fetakaas en zwarte peper! Heerlijk!


28-07-17 Poster 'Cuts of Beef'

Hoe vet zijn deze "Cuts of Beef" posters! Stoer in je rook- en barbecue cave. GRATIS bij je bestelling vanaf € 10.00 via Rookoven.com (lijst niet inbegrepen).

Binnenkort ook verkrijgbaar: "Cuts of Pork" & "Cuts of Chicken" Spaar ze allemaal!


27-07-17 Voorbereidingen Demonstratie

Aankomende zaterdag staat Jeannette('s BBQ Avonturen) weer voor de deur. Ze heeft de Szeged Rib Rub al in huis gehaald. Dan volgt al snel de vraag: 'Jeanette, wat ga je maken tijdens de demo?' Jeanette: 'ik heb nog een flink stuk buikspek nodig' mmm... voor alle bezoekers aankomende zaterdag: zet je schrap, voor weer wat keilekkers van de Q!

 

17-07-17 Buck Vantage Avid Rosewood

Eerst een stukje geschiedenis over het ontstaan van de Buck messen. Het is allemaal begonnen met een jonge smidsleerling in Kansas genaamd Hoyt Buck. Deze Hoyt was op zoek naar een betere manier om staal te temperen zodat het langer scherp zou blijven. Door zijn unieke aanpak werd in 1902 het eerste Buck mes geproduceerd. Hoyt maakte elk mes volledig met de hand, als grondstof hiervoor gebruikte hij oude papiermessen. In de decennia die volgden is het bedrijf gerund door de zonen en kleinzonen van Hoyt. In 1964 introduceerde Buck de inmiddels door de hele wereld bekende Model 110 Folding hunter. Met de lancering van dit mes heeft Buck zich als marktleider op de messenmarkt gezet, een positie die ze overig nog steeds hebben. 

Vandaag willen we graag de aandacht vestigen op de Buck Vantage knife. Dit mes heeft een mooi uit rozenhout vervaardigd heft wat verstevigd is met een nylon onderlaag. Ook hoef je niet bang te zijn voor je vingers door lock-vergrendelingsmechanisme wat op dit mes zit. Dit mechanisme voorkomt dat het mes onverwachts dichtklapt. Het blad is gemaakt van 420 HC staal. 420 HC is een roestvast staal dat veel door Buck gebruikt word. Bij 420 HC is het erg belangrijk dat de behandeling met hitte goed is gedaan. Hoe beter die behandeling is gedaan hoe beter je mes uiteindelijk is. Het lemmet is gehard tot een hardheid van 58 rockwell. Hoe Hoger de Rockwell hoe harder het mes. Een hoge Rockwell brengt wel als nadeel met zich mee dat het mes moeilijker te slijpen is en het gevoeliger voor breuken is wanneer je het bijvoorbeeld laat vallen. Het mes is vocht en slijtbestendig door de speciale hitte-behandeling die dit mes heeft gehad. Met dit model heeft Buck de perfecte balans tussen een modern zakmes en een klassieke uitstraling gevonden.

17-07-17 Ecofour houtskool

Deze week mogen wij naast de nieuwe saus van Grate Goods nog een gloednieuw product in ons assortiment verwelkomen namelijk "Het nieuwe ecologische houtskool van de toekomst" Ecofour houtskool. Het houtskool is van zak tot kolen afkomstig uit Europa. Deze houtskool is gemaakt van maar liefst 3 verschillende boomsoorten. De eerste van deze 3 is de kurkeik, deze is goed voor 95% van het houtskool in de zak. Deze boom komt vooral voor in de Alajento regio in Portugal en wordt daar gebruikt voor het winnen van kurk. De regio Alajento zorgt voor maar liefst 30% van de totale kurkproductie in de hele wereld. De kurkeik kan een hoogte van ongeveer 20 meter bereiken. De boom wordt een keer in de 8-10 jaar ontdaan van zijn kurk door de boom te schillen. De tweede boom is de in Europa welbekende hulst. De hulst is de enige groenblijvende loofboom die van nature in Europa vooromt. Deze boom kan ongeveer 100 jaar oud worden. In deze 100 jaar kan de boom maximaal 10 meter hoog worden. De derde boom die in deze houtskool zit is de eucalyptus. De Eucalyptus komt oorspronkelijk uit Australie en aangrenzende gebieden en kent meer dan 600 verschillende soorten. De boom komt in Europa alleen in het middelandse-zeegebied voor omdat de boom niet echt winterhard is. De boom wordt veel angeplant voor de houtindustrie, om brandhout en papier van te maken en in sommige moerasgebieden wordt de boom aangeplant om de malariamug te bestrijden. Ecofour kapt alle bomen in samenwerking met het regionale natuurbeheer. 

De productie van de Ecofour vind eveneens plaats in Alajento. De verkoling van het hout word gedaan in speciaal door Ecofour ontwikkelde ovens. Ecofour maakt bij het afkoelen gebruik van natuurlijke koeling. Tijdens dit verkolingsproces komen er geen vervuilende stoffen vrij. Deze houtskool kenmerkt zich door zijn milde geur en smaak. Het zijn grote stukken met een mooie donkere kleur, en een hoge dichtheid. De houtskool is erg snel op temperatuur, makkelijk aan te steken, brand voor een lange tijd en heeft een erg goede warmtespreiding.

15-07-17 Ophaler van de kamado winactie!

Vandaag is het weer een prachtige dag. Dubbel zo voor Carla, die vandaag deze prachtige prijs heeft mogen ophalen! Bij onze verloting werd een Kamado Joe Classic weggegeven. Nadat het bericht meer dan 4.000 keer is geliked en gedeeld is er toch echt maar één winnaar uit gekomen! Van harte gefeliciteerd, Carla! Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg

14-07-17 Teambuilding is de key tot succes

Een terugblik op de resultaten van afgelopen woensdag! Een mastersessie van gerookte hertenbout en gegrilde picanha, oesters, piepkuikens en spareribs.

13-07-17 Bijzonder boek:"Hete Rook"

Hete rook", goed geschreven boek met veel basis tot gevorderde informatie over barbecue EN roken. Ook het paling & zalm roken komt aan bod. Recepten, tips en nog veel meer ontbreken niet!

Jeroen Hazebroek heeft het rook en barbecueland verrijkt. Wees welkom in onze winkel en neem een kijkje in één van zijn boeken.

09-07-17 Memphis Sweet Smokey 

Grate Goods heeft het weer voor elkaar.

Ze hebben een nieuwe saus op de markt gebracht genaamd: Memphis Sweet & Smokey. Dit is een pittige rookachtige saus die niet te missen is op je karbonade, ribs, burgers en meer.

Koop de nieuwe saus via de onze website.

08-07-17 HerQ digitale thermometer

Als één van de weinigen hebben wij de HerQs digitale kerntemperatuurmeter mogen bemachtigen.

De temperatuurmeter heeft maar liefst 6 verschillende probes. Jij kan dus 6 verschillende stukken vlees of vis op de temperatuur nauwkeurig afmeten. Je doet dat door het kastje of de app te gebruiken.

Wil jij nou meer weten over de HerQs digitale kerntemperatuurmeter? Kijk dan snel op onze website.

07-07-17 Echt levering

Hoe vet! Moet je zien wat voor een levering we nu binnenkrijgen😮 Ons barbecuehart gaat tekeer als we dit zien! 😋

05-07-17 American smoker aflevering!

Catering Culinair is vandaag voorzien van een 26" American Smoker Powered by Rookoven.com. In ontvangst genomen door Fidder Junior. Happy Smoking!

05-07-17 Glow In The Dark thermapen mk4 siliconen hoes

illustraties De Thermapen MK4 siliconen hoes zorgt ervoor dat jij 's nachts je barbecue- of rooksessie kan voort zetten. Met deze 'Glow in The Dark' hoes bescherm je meteen de thermapen. Geloof het of niet maar wij hebben niks aan de foto veranderd van deze glow in de dark hoes. Wil jij nu ook zo'n hoesje voor je thermapen? Koop deze hoes dan via de website!

04-07-17 Nieuw boek: "Hete Vuren"

Hete Vuren staat vol informatie over de beste materialen en accessoires, handige technieken om het vuur aan te steken en natuurlijk de kunst van het grillen zelf. Het geeft heldere vuistregels voor gaartepunten en temperaturen en beschrijft de verschillende bereidingen van ingrediënten. De prachtige illustraties en foto's zorgen voor verdere verduidelijking. En al deze kennis is meteen te gebruiken bij de heerlijke en goed maakbare recepten die de auteurs voor dit boek ontwikkelden. Iedereen die van vuurtjes stoken en lekker eten houdt krijgt met Hete vuren meteen inspiratie! Je kan het boek verkrijgen op onze website.

03-07-17 Cateringen

Wil jij een origineel barbecuefeest geven bij je thuis of bij je bedrijf? Wij hebben een gepassioneerd team met Pitmasters klaarstaan. Zij maken het een onvergetelijk culinair feest! Wil je meer weten over onze cateringservice? Kijk dan snel op onze website voor meer informatie.

02-07-17 Vintage Weber

Hoe stoer is deze vintage Weber. Er is te achterhalen welk jaartal deze geproduceerd is. In welk jaar is deze Weber geproduceerd?

01-07-17 Heerlijke S'mores voor de kids!

Het is weer gelukt! Afgelopen zaterdag heeft onze pitmaster Jeanette een overheerlijk S'mores recept gemaakt. Jeanette deed dit in combinatie met chocolade fondue speciaal voor de kids!

30-06-17 Rookoven.com aansteker op de Grand Canyon!

Hoe vet is dit! Onze Rookoven.com aanstekers vind je ook overal terug! Deze op de Grand Canyon in de United States. Thanks voor het opsturen van deze mooie foto!

28-06-17 De nieuwe T-REX sauzen

Nieuw in ons assortiment, 3 heerlijke T-Rex sauzen!

T-Rex Pieper Zalf:
De Pieper Zalf is een pittige ''Mayonaise'' die heerlijk is bij gebakken aardappelen. Deze stevige saus is ook goed te gebruiken als dressing door je salade.

T-Rex BBQ Zalf:
De BBQ Zalf is een zoete saus en mag bij elk soort vlees gebruikt worden. Deze saus doet het enorm goed bij pulled pork, spareribs en burgers.

T-Rex Bzzzz saus:
De Bzzzz saus is net als de BBQ Zalf lekker zoet, maar dan nog iets frisser. Deze moet heerlijk zijn bij een 'eigen gemaakt' broodje beenham.
Wij hebben hem al getest bij de moinkballs, en of dat een succes was!

Bestel hier de T-REX voordeelaanbieding!


21-06-17 Style de Vie

De Magnetische messenstrip van Style de Vie is gemaakt uit Acacia hout, door zijn natuurlijke vorm en lengte van 30 centimeter kan je er tot wel 10 messen op laten hangen. 

Ben je nieuwsgierig? Kijk dan snel verder op onze website en ontdek de mogelijkheden!                                                                                     

 

19-06-17 Warme dagen?!

De weersvoorspelling voor de aankomende week ziet er goed uit en dat betekent BARBECUEËN!!!!!! Wij hebben daarom het beste houtskool voor u geselecteerd namelijk: Pitmaster Quebracho, ECHT en de Black Ranch South Africa. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder op onze website

 

17-06-17 Hanzedagen Kampen!

Vandaag mochten wij een catering verzorgen op de Hanzedagen in Kampen! ''HET WAS FANTASTISCH"!!

foto van Rookoven.com.

 

13-06-17 Teaser van het nieuwe pand!

Nieuwsgierig waar wij mee bezig zijn? Like onze facebookpagina zodat jij onderdeel bent van de Rookoven.com trip: "Op weg naar het grootste, geavanceerde Rook & Barbecue Experience Center".

29-05-17 #Winactie Kamado Joe 

Deze BBQ- en visspecialisten zijn gek geworden/🔥
Ze verloten deze dikke Kamado Joe Classic t.w.v. € 1195,00
Doe snel mee en maak kans op deze mega knaller.💥
Wat moet je doen om te winnen?

29-05-17 Barbecuegekte

De barbecuegekte is weer losgebarsten! Onze winkel is letterlijk leeggeroofd! Nog even en wij gaan ook lekker genieten van de 30+ graden

22-05-17 Ozpig 

Altijd al een open haard en grill in één willen hebben? Neem dan eens een kijkje bij de Ozpig. Dit is een prachtige open haard met grilloptie. Op de Ozpig kan je een schoorsteen monteren waardoor jij jouw veranda kan verwarmen! Alle accessoires zijn demonteerbaar zodat jij het tot je eigen creatie kan maken! Wil je meer weten over de Ozpig? Kijk dan snel op onze website.

18-05-17 Introductie assortiment aan nieuwe werknemers

Vandaag heeft het Rookoven.com team een uitstapje gemaakt met haar nieuwe medewerkers. Op de mooie Veluwse hei. Wij hebben genoten van het mooie weer en een goede portie kennisoverdracht over de GX PRO serie gastronorm rookovens.   

    

17-05-17 #Porkmafia exclusieve winactie! 

#Porkmafia Phil heeft ons bedankt met een speciale saus: de #Porkmafia Cochon Dippin' Sauce. Deze saus is nergens in Nederland te koop en is daarom super exclusief. Deze (exclusieve) saus is heerlijke op de kip samen met de Louisiana Bayou rub. Dit is een smaaksensatie die je niet snel vergeet! Op 26 mei wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt!

15-05-17 Dennis Noskos signeer sessie 20 Mei 

-SIGNEERALERT- De befaamde blogger en BBQ-guru Dennis 'Noskos' van Koutrik komt op 20 mei tussen 12:00 en 15:00 zijn nieuwe boek 'Het vuur de baas' promoten. Tijdens deze sessie zal hij zijn boeken voorzien van een handtekening. Hoe gaaf is dat?! Kom langs om kennis te maken, het boek te scoren en een lekker bakje koffie te drinken met de enige Dennis Noskos.

 

08-05-17 Nieuwe Grill Guru sauzen

Wij zijn blij om de 12 nieuwe sauzen van Grill Guru binnen ons assortiment te mogen verwelkomen. De 12 smaken zijn: Westland Ketsjup, Honey Mustard, Peruvian Aztec, Dutch Curry, Cola BBQ Sauce, Sea Buckthorn, Taiko Wasabi, Mango Cinnamon, Madagascar Roast, Hot BBQ sauce, Hickory Smoke en de Original BBQ Sauce. 12 geweldige smaken met elke zijn eigen kenmerk. De sauzen zijn in 2 verschillende flessen te koop 250ML en 500ML. 

 

08-05-17 #Porkmafia rubs actie 

In dit pakket zitten de: "Louisiana Bayou" Signature Rub voor Fish & Chicken"Memphis Mud" Signature Rub voor Pork en de "Texas Gold" Signature Rub voor Beef. Deze drie smaken zijn verrukkelijk bij je vlees en vis. De samensteller van de #porkmafia rubs is Phil Wingo hij is het brein achter het #pormafia BBQ Team en tevens ook wereldkampioen barbecueën. 

Dit pakket is verkrijgbaar voor €32,50

03-05-17 Moederdag actie 

14 mei is het weer zo ver, moederdag de dag waarop moeders verwend wordt met een lekker ontbijtje en een leuk cadeautje. Wij hebben daarom voor jou een lijstje gemaakt met leuke moederdag cadeau's

02-05-17 Gratis rooksnippers bij elke bestelling!

Tot en met aankomende zaterdag bij ALLE bestellingen in onze winkel of webshop: GRATIS rookchips t.w.v. €5,95. Ideaal te gebruiken in elke rookoven of barbecue. Wij verrassen je met één van de vier verschillende smaken, namelijk esdoorn, eik, elzen of kersen.Smokey 

25-04-17 Phil Wingo 

De wereldkampioen barbecueën Phil Wingo, ook wel bekend van de Porkmafia rubs, was in Nederland bij ons om een demo te geven. Ook gaf Phil 3 workshops bij de Dutch Food School. 

14-04-17 NRC Publieksprijs!

Goed nieuws! Smokey Easter's 2017 partypic is genomineerd voor de publieksprijs van het NRC. Stem jij mee? Dit kan door hier te klikken!

11-04-17 Inspiratietrip Duitsland

Op bezoek bij Petromax Macburg Germany, leverancier van innovatieve outdoorcooking products.👏👏👏Wij zijn weer op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen!

10-04-17 Smokey Easter

08 april 2017 heeft Smokey Easter weer plaatsgevonden. Een hoop rook- en barbecuefanaten kwamen weer af op dit culinair spektakel. We willen iedereen bedanken voor hun bezoek, deelname en behulpzaamheid. Zonder jullie geen succes. Op naar Smokey Christmas 2017.

08-04-17 Smokey Easter is van start!!

Kom, proef en ervaar de wereld van rook en barbecue. Tot 18.00 uur ben je van harte welkom. En vergeet niet een lekkere Lentebok te proberen! Tot zo!

06-04-17 Het is brazilliaans, graangevoerd en ongelofelijk lekker!

06-04-17 Hints paaseieren

De paashaas gaf een aantal goeie tips voor de verstopte paaseieren. Hij zei dat we moeten kijken naar een rookoven en/of barbecue die op de tafel geplaatst kan worden. De andere 2 eieren heeft de paashaas bij de Petromax producten verloren.

Op elk paasei vindt u een unieke code. Deze code geeft u een éénmalige korting van €7,50 Deze is te besteden via onze webshop www.rookovens-online.nl

 

04-04-17 Phil Wingo naar Nederland!

Phil Wingo komt in april naar Nederland. Hij geeft 26 t/m 29 april american barbecue workshops.

Leer hier een heel varken te grillen, gebruik Dutch ovens, low and slow, flank steak (bavette) spareribs, pin wings en nog veel meer! Uiteraard wordt de rubs van Porkmafia gebruikt😋 meer informatie via: http://www.dutchfoodschool.nl

31-03-17 Paasactie!

Pasen komt er weer aan. Wij hebben daarom tot die tijd een leuke actie voor jullie verzonnen. Komende drie weken gaan wij elke week, drie unieke kortingscode's weggeven op onze webshop. 

De paashaas heeft zijn eieren verloren, maar hij weet niet meer waar. Help onze paashaas zijn drie paaseieren terug te vinden. Mocht je één van deze eitjes vinden dan kan je op dat ei een code vinden. Gebruik deze éénmalige kortingscode voor uw bestelling. Met deze code ontvangt u €7,50 korting op uw bestelling. Deze kortingscode's zijn een week geldig. Mochten ze niet gevonden worden dan zal er op onze blog een hint verschijnen waar de eieren te vinden zullen zijn. LET OP: er mag één kortingscode per persoon gebruikt worden.

30-03-17 Broodjes Hamburger van de Traeger!

Drie zelfgemaakte 225 grammers,😜😋 met een toevoeging van stukjes mango, pork mafia rub beef en smoke apple bbq glaze!

 ♨️

28-03-17 The Original Kipgrill met kerntemperatuurmeter

Omdat het zo'n zonnige week is laten we de aanbieding van de KipGrill nog even doorlopen! Verticaal grillen op zijn origineelst! :!)Bestel hem nu met gratis digitale temperatuurmeter die je ook voor je picanha, bavette, biefstuk of andere stukken vlees kunt gebruiken. Happy day!

25-03-17 Winactie Porkmafia rubs

Vandaag hebben wij weer een nieuwe winactie voor jullie! Omdat wij een groot fan zijn van de #Porkmafia rubs en deze daadwerkelijk overal op gebruiken is de vraag aan jullie; Welk stuk vlees of vis zouden jullie willen inrubben met de Porkmafia rubs? (We zijn gek op beeldmateriaal). De meest originele inzending wint deze drie exclusieve smaken rubs.

 

25-03-17 Demo's op de zaterdag

Zaterdag hadden we weer nieuw gecertificeerde barbecueliefhebbers low and slow! ♨️En het weer zat fantastisch mee! 👍Haal elke zaterdag je benodigdheden tot drie uur en profiteer nog even van onze demonstratie's! 

 

22-03-17 Opnames Fire and Food TV

Opnames Fire & Food TV bij Havezathe Carpe Diem, de Traeger Pellet Grill wordt een hit voor particulier en horeca...

21-03-17  Coute De Boeuf van de Primo Grill

Vanavond heerlijke Black Angus Coute De Boeuf klaargemaakt op de Primo Grill.

21-03-2017 Ganzenborst van de veluwe
Verse ganzenborst binnen gekregen, geschoten op de Veluwe! Zo lekker met een sinaasappelsausje.



19-03-17 Spareribs van de Green Egg

Ribs are ready! mooi afgelakt met Sweet baby Ray's, pig powder van smokey goodies en appelsap voor de vochtigheid... Life is good!

 

17-03-17 Smokey Easter in aantocht!

8 april roken, barbecueen, ervaringen delen, muziek luisteren, pintje nemen en de rest.

16-03-17 Schouderkarbonade en hamburgers van de Traeger

Vandaag staat bij ons de Traeger aan! Wat bereiden we? Schouderkarbonade en burgers!

16-03-17 Verloting barbecue boeken!

we hebben maar liefst vijf barbecue boeken van Peter de Clercq te verloten. "Barbecue de wereld rond" Je krijgt hem gratis thuisbezorgd. Deel dit bericht en geef aan wat jij dit weekend gaat roken of barbecueen! Volgende week wordt er geloot.

14-03-17 Smokey Olive Wood

We hebben weer wat nieuws in het voorjaar! Smokey Olive Wood heeft een prachtig assortiment aan rookmot, snippers, chunks en vuurkruiden van Olijfhout!

Heb jij al eens met olijfhout gerookt? Een hele verrassende, milde en fijne tuning van notensmaak. Toepasbaar bij vis en vlees. Bestel ze vandaag nog!

Of kijk eens naar andere producten van Olive Wood:

https://www.rookovens-online.nl/search/?search=smokey+olive

10-03-17 Nieuwe voorraad Kamado Joe

Het zonnetje komt door dus... aanvullen die hap!

06-03-17 Keurslagers Geldersche Vallei op bezoek

Midnight spareribs proeven met de vakmensen van de Keurslagers "Geldersche Vallei".

06-03-17 Pulled Pork Tortilla's

Heb je dit weekend Pulled pork gemaakt en is daar nog wat van over? Maak dan je eigen Pulled Pork tortilla's.

Hieronder een leuk recept voor acht stuks:
- 600g pulled pork
- fijne roerbakgroenten
- mexicaanse mix (maïs, doperwten etc)
- Sweet Baby Ray's Honey

Barbecue opstarten naar ongeveer 200 graden. 
Roerbak de groenten lichtjes. Vul de tortillas met de pulled pork, roerbakgroenten en maïs mix.

Verdeel wat SBR saus over de groenten en rol (of vouw) de wrap dicht. Strooi wat geraspte kaas over de tortilla nadat je deze op de barbecue het gelegd hebt.

Ongeveer 15 tot 20 minuten en het liefst indirect. Eetsmakelijk!!!

04-03-17 De Nieuwe Traeger pelletbarbecue

Nieuw in ons rook- en barbecue walhalla! De TRAEGER pelletbarbecue. Temperatuur instellen en grillen maar! Vanaf € 995,00. Topkwaliteit! De TRAEGER wordt vanaf vandaag elke zaterdag op de demonstraties meegenomen. Nieuwsgierig geworden? Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie.

 

02-03-17 XXL Moink Balls van de Kamado Joe

Met de Grate Goods Kansas City Red Barbecue Sauce en de Texas Gold Signature Rub zijn deze Moink Balls echt om je vingers bij af te likken!

Zelf proberen? Het recept vind u op onze website als u op de onderstaande afbeelding klikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28-02-17 Rookoven Scarlino vernieuwd!

De rookoven Scarlino is vernieuwd! Nu beschikbaar met maar liefst negen roostersleuven. Nu kun je dus nog meer vis, vlees, kaas of groenten in één keer roken. De rookoven wordt op hout gestookt. Voor het gebruiksgemak kan deze ook op gas of elektriciteit gebruikt worden. Dit is bijvoorbeeld makkelijk voor in de horeca of op je vereniging.

                                         

27-02-17 De Barbecook Smoker Carlo (2017 model)

Hoe tof is dit! Deze open barbecue zet je op tafel, kofferbak, picknickkleedje of achterop je fiets. Deze open barbecue is ook nog eens eenvoudig schoon te maken. De onderdelen zijn namelijk geschikt voor in de vaatwasser.

Nu met gratis transporttas en houtskool.

25-02-17 De 2017-generatie Kamado Joe's

De Big Joe 2017 en de Classic ll binnenkort bij ons verkrijgbaar met maar liefst 7 nieuwe innovaties! Neem gerust een kijkje op de website voor prijzen en specificaties.

Klik op de afbeelding om naar de classic ll te gaan.

 

23-02-2017 Nieuwe Rubs uit The USA in Nederland verkrijgbaar
Drie spliksplinternieuwe rubs van het #Porkmafia team te verkrijgen bij Rookoven.com:
1.) Porkmafia Texas Gold 2.) Porkmafia Memphis Mud 3.) Porkmafia Louisiana Bayou 

Deze 3 rubs zijn geïntroduceerd door Phil Wingo. Met deze rubs is hij ook het brein achter het #Porkmafia BBQ Team. Bestaande uit: Steve Coddington ''Bubba'' & Jack Waiboer. Op dinsdag 25 april mogen wij Phil Wingo ontvangen voor een demonstratie. Phil Wingo is net als velen van ons een verslaafd pitmaster. Zijn specialisme zit hem in de productie van kruiden voor grote restaurants, bbq teams en iedereen die graag hun eigen rub samensteld. Phil heeft meedere malen lessen gegeven in de VS en Europa. 


22-02-2017 De nieuwe smoker van Fornetto: de Razzo
Deze multifunctionele rookoven maakt zich sterk door zijn losse componenten. Door de middenring(en) er tussen uit te halen maak je er een compacte rookoven en barbecue van. Ook handig om mee te nemen op reis. Naast zijn sterke kwaliteit is er ook gedacht aan de details. De handvaten zijn van stevig materiaal en voorzien van rubber. Er is ook een aparte opening ontworpen om de probe van je temperatuurmeter te beschermen. Deze ''Bullet Smoker'' is gewenst door zijn vorm voor het Low & Slow barbecuen van je vlees of vis. De Razzo komt in 2 maten ( 18'' = 46cm doorsnee en 22'' = 56cm doorsnee) en 2 kleuren namelijk rood en zwart. Waar de kleine maat aan alle verwachtingen voldoet is de grotere geschikt voor een grote hoeveelheid pulled pork, of met kerst een hele kalkoen te garen. Hier vindt u alle modellen op de site.

21-02-2017 Nieuw in het assortiment: Weber chunks Apple & Cherry!
We hebben ze nog maar net en ze worden verkocht als 'warme broodjes' over de toonbank. Begrijpelijk, want door zijn fruitige smaak zijn dit twee echte aanraders. De prijs is ook zo gek nog niet en het Low & Slow barbecueen wordt steeds bekender. Hierdoor is de vraag naar deze 2 smaken chunks enorm gestegen. Ze zijn gewenst bij het roken van pulled pork en spareribs, maar ze doen het ook goed bij allerlei soorten vis. Mocht u een zwaardere rooksmaak willen dan kunnen wij de Hickory chunks aanbevelen.



15-02-2017 ETI ThermoPop
Meten is weten! Deze ETI digitale temperatuurmeter geeft je binnen 5 tot 6 seconden de juiste temperatuur van je trots gegrilde stukkie vlees. Heeft backlightverlichting voor de enthousiaste nacht Bourgondiërs. 


10-02-2017 Winnaar 'mooiste foto van de dag'

Op vier februari vroegen we de mooiste foto van de dag toe te sturen. Heel veel leuke reacties en foto's mochten we ontvangen. Thanks! De foto hieronder vonden we de origineelste en feliciteren Evertjan Schröder met zijn prijs t.w.v. € 24,95. Lekker rubben en sauzen.;) De foto bevat het roken van forel, rode poon en dorade. Hoe leuk en divers! Iedereen goed weekend toegewenst!

10-02-2017 Glow in the Dark voor volwassenen

Ben jij 's avonds tijdens je barbecue of rooksessie ook wel is op zoek naar je Thermapen? Deze reusehandige "glow in the dark" hoes verraad 's nachts zijn positie. Aan de achterzijde bevinden zich twee krachtige magneten om eventueel aan een stalen constructie te hangen. Wordt geleverd inclusief keykord. De prijs van deze handige hoes is € 10,95.


09-02-2017 Starterspakketten van Petromax

Nieuw! Het starterspakket van het "ijzersterke" merk Petromax. Bestaande uit diverse Dutch Ovens, Skillets en andere handige tools. Inclusief stoere & stevige opbergkist. Nu exclusief bij ons verkrijgbaar in de L, XL en XXL variant! Vanaf € 179,00. Ben je al voorzien van het materiaal dan is de kist ook separaat te verkrijgen.



04-02-2017 foto wedstrijd

Deze forellen hieronder zijn weer prima gelukt! Wat zit er vandaag bij jou in de kast of op de barbecue? Reageer met uw leukste foto onder het facebook bericht. De leukste foto ontvangt een gratis sauzen en rub pakket twv € 24,95. 



04-02-2017 Workshop barbecue van start

Jetzt geht wieder los!!♨️ Lekker workshop barbecue en een voortreffelijke demo. Je bent weer welkom tot drie uur

 

03-02-2017 Petromax op voorraad

Nieuwe levering van Petromax is binnen, allemaal leuke nieuwe goodies! Ontvang bij je Petromax aanschaf deze week een gratis receptenboekje (Engels, Duits) en een original Petromax lucifersdoosje cadeau.

  


31-01-2017 Winnaar bekend

Onze gelukkige winnaar Jan Bos heeft vanmorgen zijn mooie prijs in ontvangst mogen nemen! Nu kan hij zelf zijn verse vis van Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg gaan roken. Veel plezier!



26-01-2017 Wintervoorraad

In de winter stellen we de voorraden niet bij naar beneden maar juist omhoog. Lang leven de winter rook- en barbecue sessies! Yeahhhh!

 

22-01-2017 Resultaat Workshop Roken

Dit was het resultaat van de workshop roken van gisteren! Een zeer gezellige en enthousiaste club!❄️ Een beetje fris was het wel maar dat hoort erbij. Beetje bewegen en de vuurschaal goed opstoken.

 

21-01-2017 Koudgerookte kaas & gerookte forel

Koudgerookte roomboter, bietjes en Chilipepper cheese & gerookte forel in de Brine van The Dutch BBQ crew!

 

21-01-2017 Workshop Roken & Demo Roken & BBQ

Goodmorning, vanaf 10.00 uur zijn we weer geopend! Vandaag demonstratie forel roken, workshop roken door Smokey Arjen en advies over alles en nog wat vwb roken en barbecuen

 

14-01-2017 Gerookte buffelmozarella

Vandaag: koudgerookte buffelmozarella en cashewnoten. Pak onze demonstratie mee tot drie uur.

 

07-01-2017 Demonstratie Roken & BBQ

In weer, wind en sneeuw staan we weer voor je klaar! Je bent welkom voor een demonstratie zalm roken en barbecueen!

 

05-01-2017 Rookoven.com in de Panorama

Rookoven.com in de Panorama! Samen met "Kraats Kookt" en Demy Kiezebrink is er een nachtje doorgehaald om een mooi barbecueresultaat te behalen. Lees het nu in de Panorama uitgave 1 2017 - Nu in de winkel !


(Klik op de afbeelding voor een grote versie)

 

01-01-2017 Gelukkig nieuw jaar!

Waar waren we ook alweer gebleven! Oja,😋 fantastisch nieuwjaar iedereen met veel rook en barbecue plezier!!!

 

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 09-09-2017 - Complimenten voor Jeanet, die heerlijke gerechten heeft gemaakt en ons...  lees meer
  • 08-09-2017 - Vandaag in de winkel een Lucarno rookoven aangeschaft.
    Ik werd prima...  lees meer
  • 01-09-2017 - Super service

    Gisteren via internet een bestelling geplaatst en vandaag...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Onze service
  • Dries van den Berg
  • Visvoordeel.nl
  • Leer vis roken van Smokey John
  • The Smokey Bandits Nederland
  • KCBS
  • Primo Grill Dealer
  • tonystone low and slow bbq competition
  • NK BBQ Rookoven.com
  • NOJG
  • Reewild
  • KNJV
  • Browning
  • Big Green Egg
  • Intratuin
  • Visserslatijn Nederland
  • GoedeVis.nl
  • Dam Hengelsport
  • Demeyere Belgium
  • Bradley
  • Camerons Products
  • GrillPro
  • WildPlaza
  • Fire & Food
  • Barbecook
  • Stokes BBQ Sauces
  • Kamado Joe
  • Bricos
  • Oklahoma Country Smoker
  • Koken op Hout
  • Stockyard BBQ Sauce
  • Black Ranch
  • Haard Pakket
  • Point Virgule
  • FizzDizz
  • Jack Daniels Snippers
  • American Mississippi Sauces
  • Librije
  • BBQ Genootschap
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • Solis Vacumeermachines
  • BBQ Guru
  • Aalferink
  • Yoder Smokers
  • Van de Mheen foodservice
  • ECHT®
© 2008 - 2017 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel