Op de hoogte blijven? Schrijf u in op onze nieuwsbrief, aan de linkerkant van het scherm (iets naar beneden scrollen) of abonneer je gratis op www.facebook.nl/rookoven

Ben jij al lid van ons facebook / twitter account? 

We zijn actief met onderstaande media, volg live onze bezigheden met overheerlijke foto's waarbij het water je in de mond loopt, nieuwe producten, filmpjes, tips en tools, evenementen, rookwedstrijden prijsvragen en nog veel meer. Eén klik verwijderd van de digitale rookwereld vol inspiratie en nieuwtjes. Trouwens, wist je dat je niet eens een account / lid hoeft te zijn van Twitter of Facebook? Raadplegen kan namelijk altijd :)

twitter_follow                      facebook-like-button.jpg

14-05-2018 Nieuw assortiment eigen label

Nieuw assortiment Chunks, Snippers en Pellets!

Vernieuwde en verbeterde smaken, grotere verpakkingen en dat alles onder ons eigen Rookoven.com label!

Te bestellen via onze website maar natuurlijk ook op te halen in de winkel!

foto van Rookoven.com.

12-05-2018 Lavagrill Pan

Deze éénpitter is speciaal ontworpen voor chefs in kleine keukens en de hobbykok die thuis voor kwaliteit en smaakbeleving gaat.

Deze lavagrill is de kleine variant van de grotere versies van de lavasteengrill die normaal in de horeca worden ingezet, om het perfecte stukje vlees te bereiden.

11-05-2018 Elektrische Spies

Elektrische spies voor je eigenbouw barbecue!

Met behulp van deze spies zet je overheerlijke rollade, gyros en bijvoorbeeld gevogelte op tafel. 
Daarnaast is deze spies is geschikt voor veel soorten barbecues en smokers.

foto van Rookoven.com.


09-05-2018 Echt Professional Houtskool

Nieuw in ons assortiment: Echt Professional Houtskool!

Deze houtskool, verpakt in een 10 kg verpakking, heeft alles wat je zoekt in een houtskool. Grote stukken, neutrale smaakafgifte en lange brandduur!

Deze Professional Houtskool is het best te gebruiken in een keramische barbecue en oven grill.​

foto van Rookoven.com.

05-05-2018 Obstakel Run

Vandaag staan we te grillen bij de obstakel run Nunspeet! En daar is het super mooi weer voor 

foto van Rookoven.com.

05-05-2018 Barbecue On!

Vandaag staan de rubs, houtskool, sauces en alle andere rook en barbecue goodies weer voor je klaar! 🔥 Wat is jouw favoriet 😎🍔

foto van Rookoven.com.


04-05-2018 'Best Mild Rub on the Planet 2018'

Afgelopen week heeft de Southern Dutch BBQ Rub 'A Touch of Sweet' de eerste prijs behaald in de prestigieuze American Royal Rub Contest in Kansas City. Tussen bijna 200 inzendingen uit meer dan 30 landen heeft deze rub de eerste prijs behaald in de category ‘mild rub’.

foto van Rookoven.com.


02-05-2018 Barbecue Magazine 2018 - Jubileumeditie

Het Barbecue Magazine 2018 - Jubileumeditie!

In deze editie maakt onze eigen Jeanette's BBQ avonturen een overheerlijk recept en komen nog 49 andere barbecue experts aan het woord!

Bestel hem snel of kom 'm halen in de winkel! 😎

foto van Rookoven.com.

01-05-2018 SuperFast Thermapen

De SuperFast Thermapen is de nummer één verkochte voedsel thermometer. Gebruikt door honderdduizenden mensen wereldwijd, biedt de Thermapen een combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

28-04-2018 Braai bij de Workshops

Vandaag de nieuwe braai in gebruik genomen, zit nu ook standaard in de low and slow workshop! Weer compleet 💪

foto van Rookoven.com.


27-04-2018 Dammers houtskool

Ook een nieuwe lading Dammers houtskool mogen ontvangen!

Deze restaurant houtskool staat bekend om zijn milde smaak en lange brandduur!

foto van Rookoven.com.


26-04-2018 Demo time!

Zaterdag demo time! ♨️♨️

Jeanette's BBQ avonturen zal Hotdogs bereiden met de sauzen van T-Rex! Dit is de ultieme kans om deze overheerlijke sauzen te proberen.

Open tussen 10:00 en 15:00, van harte welkom!

foto van Rookoven.com.


25-04-2018 De Braai in onze Experience

De Afrikaanse Braai staat nu ook in onze workshopruimte! 🔥🔥

Natuurlijk van deze kans gebruik gemaakt om hem gelijk aan te steken en wat heerlijke burgers te bereiden!

Kom hem gauw eens bekijken in ons Experience Center! 😎

foto van Rookoven.com.


25-04-2018 Sauzen T-Rex

De sauzen van T-Rex in een nieuwe verpakking!

De Original BBQ Sauce heeft een nieuwe samenstelling die je echt geproefd moet hebben!

foto van Rookoven.com.

24-04-2018 Over Drank

Over drank is hét handboek over bier, wijn en gedestilleerd. Na Over worst, Over rook en Over rot is dit het vierde standaardwerk van Meneer Wateetons. In dit lijvige handboek leert hij je alles over het maken van je eigen speciaalbier, cider of colaprosecco.

Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor het zelf stoken van sterke drank als whisky, jenever en beerenburg. Over drank is diepgravend en compleet, maar ook luchtig en glashelder geschreven, zoals alleen Meneer dat kan.

foto van Rookoven.com.

23-04-2018 Black Ranch

We hebben een nieuwe voorraad Black Ranch Houtskool!

Grote stukken, lange brandduur en geweldige smaaktoevoeging!

foto van Rookoven.com.

22-04-2018 Op Hete Kolen!

Gisteren Speelman & Speelman, Pepijn Schoneveld en Michael Prins in de tent met een overheerlijk barbecue buffet. Wat een topfeest! 💪

foto van Rookoven.com.

20-04-2018 Rookoven.com meets Jumbo

Vandaag staan we bij de Jumbo in Nunspeet met de dikke smoker💪🏼

foto van Rookoven.com.

19-04-2018 Fire & Food

Spekbokking roken met Bastiaan Schlosser voor het bbq magazine Fire and Food 🔥

foto van Rookoven.com.

18-04-2018 Zomer

Zomer in de bol! 🌴

foto van Rookoven.com.

17-04-2018 Bast Borrel BBQ

Gezien op Smokey Easter: de Bast Borrel BBQ!

Deze kleine barbecue is zeer geschikt om kleine gerechten te bereiden tijdens lekkere zomeravonden of bijvoorbeeld je eigen lunch te grillen!

foto van Rookoven.com.

15-04-2018 Meat the East

Barbecuewedstrijd KCBS “Meat The East” 2018 Hengelo. Wat een straf weer ☀️😎🔥

foto van Rookoven.com.


14-04-2018 Nieuwe data workshops

Nieuwe datums voor de Low & Slow Barbecue Workshops!

Neem een kijkje en schrijf je snel in want vol is vol!

foto van Rookoven.com.


13-04-2018 Jeanette en Grillfun

Vandaag hebben Jeanette's BBQ avonturen en Grillfun de nieuwe Binchotan houtskool en de Yakitori Grill mogen gebruiken in het Rook & Barbecue Experience Center!

Een dag vol gezelligheid, leerzame momenten en overheerlijk eten! 🔥♨️

foto van Rookoven.com.

12-04-2018 Smokey Goodness 3!

Nou, Nou gaan ons Braai! Smokey Goodness 3🔥🔥

Het Bigger, Better BBQ Boek van Jord Althuizen is vanaf nù bij ons beschikbaar! In deze editie gaat Jord in op de 'Big Five' namelijk beef, pork, chicken, fish en... desserts. Ontdek dit keer de Zuid-Afrikaanse braai. Voor alle avonturiers in de achtertuin!

foto van Rookoven.com.

11-04-2018 Led Lamp

Handige LED lamp! Ideaal voor de lange barbecue of rooksessies in de ochtend of laat op de avond.

De lamp heeft een magneet zodat je deze makkelijk op je barbecue of rooster kunt plaatsen!

foto van Rookoven.com.

09-04-2018 Forelshop Trout Cup-Belgium  

Rookoven.com zal dit jaar het Forelshop Trout Cup-Belgium en Belgische Kampioenschap 2018 sponseren.

Medio september gaat dit plaatsvinden en gaan we naast de demonstraties het vak overdragen aan de kinderen van de toekomst die daarbij aanwezig zullen zijn.

Deze vangst komt overigens van forellenvijver H2O 🏆

foto van Rookoven.com.

07-07-2018 Cadeauverpakking Smokey Bandit

Het Starterspakket Cold Smoker van Smokey Bandit met 3 zakken pellets wordt nu geleverd in een mooie cadeauverpakking.

Ideaal om dit aan iemand cadeau te doen of de verpakking te gebruiken als bewaardoos!

foto van Rookoven.com.


05-04-2018 Kamado Joe Big Blocks

Nu op voorraad; KAMADO JOE BIG BLOCKS!

Een exclusieve houtskool van 3 soorten hardhout die is samengesteld door Kamado Joe en Argentijnse houtskoolspecialisten.

FINDING AND SHARING THE WORLD’S FINEST FUEL...

foto van Rookoven.com.

03-04-2018 Workshop Low & Slow Barbecue

Op 5 april zal er een workshop Low & Slow Barbecue worden georganiseerd in ons Experience Center.

Wil jij nou alles leren over barbecueën, temperatuurregeling, soorten houtskool, Low & Slow BBQ, vlees én na afloop een certificaat meekrijgen zodat je jezelf een echte Pitmaster mag noemen?

Meld je dan gauw aan via onderstaande link!

https://www.rookovens-online.nl/…/workshop-low-slow-barbec…/

P.S. Alle gemaakte gerechten mogen ook door jullie, de deelnemers, worden opgegeten!

foto van Rookoven.com.

01-04-2018 Terugblik Smokey Easter

Smokey Easter! Deel I Super mooi weer, vertier, vermaak, gezelligheid, eten en drinken, sfeer en nog veel meer 🔥

foto van Rookoven.com.

31-03-2018 Smokey Easter 2018!

Today Smokey Easter 🔥🐣🔥 Gratis entree!

foto van Rookoven.com.

29-03-2018 Wijnproeverij 'Zonder Poeha'

Vanavond een verwennerij in het Rookoven Experience Center met een wijnproeverij en gerechtjes van de barbecue 🍷 Sateh met honing pepersaus en Picanha met pastinaakcreme... love it!

foto van Rookoven.com.

29-03-2018 Overmorgen: Smokey Easter!

Overmorgen is het zover, Smokey Easter!

Tijdens Smokey Easter organiseren we een heuse hamburgerwedstrijd en hiervoor zijn nog enkele plekken over! Wat houdt dit in? Jij kunt je eigen draai geven aan je eigen hamburger en kunt hiermee winnen! Degene met de meest lekkere en spectaculaire hamburger wint een mooie prijs.

De hamburger wordt gejureerd door een getalenteerde jury en er zullen mooie prijzen uitgereikt worden.

Prijzen:
1e prijs: Kipgrill van 
Rookoven.com
2e prijs: Cadeaubon t.w.v. €50,- van grillrestaurant T-Rex Restaurant BBQ & Smokehouse Putten
3e prijs: T-Rex sauzenpakket

De wedstrijd begint 16:00 uur en om 17:00 uur zal de prijsuitreiking zijn en er zitten geen kosten aan verbonden.

Aanmelden voor de wedstrijd kan door een mailtje te sturen naar service@rookoven.com. Graag naam, telefoonnummer en teamnaam vermelden.

foto van Rookoven.com.

27-03-2018 Woman Cave Sign

Nu ook een bord voor de womancave 🔥👧🏻

foto van Rookoven.com.

25-03-2018 Kamado Joe bij VV Nunspeet

De nieuwe Kamado Joe van VV Nunspeet is in gebruik genomen. 🔥 Veel grillplezier 💪

foto van Rookoven.com.

24-03-2018 Retro Led Signs

Retro Led Signs: gaaf voor in je Man Cave!

Deze decoratieve neon verlichting stamt uit de 20-er jaren van de vorige eeuw. Vanaf 1960 wordt voor decoratieve doeleinden ook gebruik gemaakt van LED verlichting.

Aanvankelijk was LED verlichting niet in staat dezelfde klassieke sfeer van neon verlichting te creëren, maar de moderne LED verlichting is een dynamische lichtbron met een ideale vintage uitstraling.

Kortom; een geweldige accessoire waarmee je zeker zult opvallen en je je Man Cave een enorme boost geeft!

foto van Rookoven.com.

22-03-2018 Op Hete Kolen Festival 

Op 21 april zal het 'Op Hete Kolen' Festival plaatsvinden in ons Rook & Barbecue Experience Center!

Optredens zullen worden verzorgd door:
- Speelman & Speelman
- Michael Prins
- Pepijn Schoneveld
- Hun Speelt
- Big Jimmy and his 7 inches

Op drie verschillende theater locaties binnen het Experience Center zullen zang, cabaret en een hoop gezelligheid de boventoon voeren! Door middel van de 'Paspartoe' kunnen de festivalgangers een kop koffie/thee en een op houtskool gegrilde hamburger nuttigen.

foto van Rookoven.com.

21-03-2018 Nieuwe Datums Workshops Low & Slow Barbecue

We hebben nieuwe datums toegevoegd voor de Workshop Low & Slow Barbecue!

Kijk gauw op onze website en schrijf je in! 🤗♨️

foto van Rookoven.com.

20-03-2018 OFYR Butcher Block

Breid je Ofyr barbecue uit met het handige en vooral ook stijlvolle Ofyr Butcher Block. Met het Ofyr butcher block heb je een prachtig werkblok waarop je heerlijke bereidingen klaarmaakt om te bakken of 'the finishing touch' geeft aan je gerechten.

18-03-2018 Grate Goods Workshops

Grate Goods BBQ Workshop 25 mei 2018! ♨️🔥

'What we do is BBQ!'

Ze barbecueën waar & wanneer ze maar kunnen. Authentiek en ongecompliceerd. Eerlijke producten bereiden op een houtskool- of houtvuur BBQ. Omdat Grate Goods hun passie voor de barbecue graag met andere liefhebbers delen organiseren we stoere BBQ workshops.

foto van Rookoven.com.

17-03-2018 Op Sypesteyn

Vanaf vandaag wordt er in Loosdrecht bij restaurant "Op Sypesteyn" ook gegrilled! 👍 Have fun met deze dikke 21" smoker 🔥

foto van Rookoven.com.

16-03-2018 Big Green Egg Workshop met Peter Bootsma

De workshop zal op 11 april plaatsvinden en zal worden gegeven door niemand minder dan Big Green Egg demo-kok Peter Bootsma!

Tijdens deze workshop worden de deelnemers aan het werk gezet en worden er in samenwerking met Peter een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht klaargemaakt.

Foto van Rookoven.com


14-03-2018 'Aan de Gracht' Elburg

'Aan de Gracht' in Elburg voorzien van een mooie Lumberjack Pellet Smoker en twee Ofyrs.

Aan de Gracht is een brasserie, atelier en brouwerij in één.

Veel rook & barbecueplezier met deze aanwinst(en)! ♨️🔥

foto van Rookoven.com.

13-03-2018 De Worstbijbel

Van malen tot knopen en van drogen tot roken; de Worstbijbel!

Nieuw in ons assortiment is de Worstbijbel. In dit boek onthult Meneer Wateetons alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke foto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd.

Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je deze het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten.

Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.

Nu verkrijgbaar!

Van malen tot knopen en van drogen tot roken; de Worstbijbel!

Nieuw in ons assortiment is de Worstbijbel. In dit boek onthult Meneer Wateetons alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke foto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd.

Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je deze het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten.

Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.

Nu verkrijgbaar!

foto van Rookoven.com.

13-03-2018 Uitbreiding Wok-Inn Ermelo

Een mooie uitbreiding voor de Wok-Inn Ermelo! Een 21 inch American Smoker, Traeger en een OFYR afgeleverd!

Veel rook en barbecue plezier toegewenst🔥

foto van Rookoven.com.

12-03-2018 Smokey Easter 2018!

foto van Rookoven.com.

11-03-2018 Bast BBQ-Kokoskool

Het verhaal van Bast BBQ-Kokoskool.

BAST bbq-kokoskool staat voor de ultieme barbecue-ervaring in zomer en winter. Zie het als een mini-vakantie waarbij je een hele avond lang samen lekker eet en het gezellig hebt. BAST bbq-kokoskool is een duurzaam kwaliteitsproduct met een sociaal doel.

10-03-2018 Kippendijencake

Naar aanleiding van de vele vragen omtrent deze geweldige creatie hierbij het recept! (Aanstaande zaterdag 10 maart gaat Jeanette hem weer bereiden, kom gerust langs en laat je inspireren).

Ingrediënten:
- cakeblik van metaal 
- 200 tot 300 gram ontbijtspek in repen, afhankelijk van grootte bakblik
- 1 kg kippendijen in grote stukken
- rub of kruiden, peper en zout (Chicken Dust, Stokes BBQ)
- bbq saus om af te lakken (Rookoven Sweet Mango Curry bbq saus)
- vulling naar eigen smaak (spekblokjes, paprika, champignons, ui, knoflook)

En dan nu aan de slag:
Maak je Q klaar voor indirect gebruik op 110 - 130 graden Celsius.

Vul je cakebakblik met de repen ontbijtspek, begin in het midden van het blik en laat dan over beide zijden een reep spek over de rand hangen. Ik gebruik bij voorkeur een gewoon metalen cakebakblik, niet zo'n een met een laagje. We werken op vuur en je weet tenslotte maar nooit!

Strooi nu een klein laagje rub of eigen kruidenmengsel over het speklaagje. Vul het blik nu met een laagje kippendijen en opnieuw een laagje rub of kruidenmengsel.

Nu komt de vulling. Hiervoor kun je gewoon je koelkast plunderen. Alles is eigenlijk lekker, wel pas ik mijn rub kruidenmengsel en bbq saus aan naar de vulling. Bij deze kippendijencake bestaat de vulling uit paprika, champignons, witte ui, knoflook en spekblokjes.

Over het groentemengsel gaat wederom een laagje rub en nog een laag kippendijen. Nu kun je het overhangend ontbijtspek naar binnen slaan. Ik begin met de uiteinden en dan de lange kanten.

Ondertussen is je Q mooi op temperatuur en kan je blik indirect op het rooster. We garen de cake in het blik tot een kerntemperatuur van 55 graden Celsius. Als het deze temperatuur heeft bereikt, dan giet je het vocht uit het blik. Pas op het kan best veel en heel erg warm zijn! De cake kan nu indirect maar zonder blik op het rooster. Je kunt het dan aflakken met bbq saus (eventueel aanlengen met het opgevangen vocht).

De eindtemperatuur is het best tussen 76 tot 78 graden Celsius. Deze temperatuur hou ik uit ervaring aan, omdat er veel vocht in de cake zit en we hem uiteindelijk wel mooi in plakken willen snijden.

Nu nog even geduld, de cake 10 minuten laten rusten, aansnijden en smullen maar! Dat het u mag smaken 

foto van Rookoven.com.

:)
08-03-2018 Sweet Mango Curry saus

Wist je dat onze Sweet Mango Chicken Award winning is? 1ste op het Regahfest 2017 op de Chickenwings van The Smokey Bandits. Top op kip en meer... vleugje pittig en enorm lekker!!! 🙃🔥🙃

foto van Rookoven.com.

05-03-2018 The Windmill Cast Iron Set

Zodra de temperatuur oploopt en de zon begint te schijnen, begint men gelijk enthousiast met outdoor cooking. Of het nou gaat om een simpele BBQ of uitgebreid openvuurkoken, gerechten bereiden in de buitenlucht zorgt ervoor dat je teruggaat naar authentiek koken.

Ontdek de ambacht van het koken in de buitenlucht, dankzij de producten van The Windmill Cast Iron!

foto van Rookoven.com.

03-03-2018 Zaterdagen in het Experience Center

Het wordt weer een lekker dagje @ Rook & Barbecue Experience Center. Happen, proeven en ervaren 🔥

foto van Rookoven.com.

01-03-2018 Moink Balls in de maak

Het heerlijke recept van NOSKOS gebruikt in combinatie met Grate Goods All Purpose rub en afgelakt met Grate Goods Red Sauce.

Een lekker hapje bij een borrel of op een feestje😋

Recept: https://www.bbq-nl.com/2009/05/moink-balls.html

foto van Rookoven.com.

27-02-2018 Ochtendstond heeft goud in de mond!

❄️☀️❄️ De volgende ronde eendenborst roken! 🔥

foto van Rookoven.com.

26-02-2018 NIEUW! Het Rookoven.com Horeca Center

Bel voor een afspraak, advies of vragen 0341-266885. Creëer een belevingswereld bij jouw Horeca gelegenheid en trek daarmee meer gasten.

foto van Rookoven.com.

25-02-2018 SCA Jury Class

- 20 april: Steak Cookoff Association (SCA) Jury Class! -

Op 20 april zal deze Certified Judges Class plaatsvinden in ons Rook & Barbecue Experience Center. Dit is jouw kans!

De cursus bevat vier onderdelen:

Ribeye 101: Steak info & bereidingslessen
Table Captain 101: Table captain
Steak Judging 101: Je leert het proces om de steaks te jureren. 
Ancillary Judging 101: Je leert alle jureringsprocessen voor alle ondergeschikte SCA categorieën.

Meld je aan via onderstaande link dan verwelkomen we jou op onze unieke en karakteristieke locatie!

foto van Rookoven.com.

23-02-2018 Nieuwe levering Kamado Joe

Weer een mooie voorraad Kamado Joe’s binnengekregen👌🏻

Wil je alles weten over deze innovatieve Kamado? Neem dan contact met ons op.

foto van Rookoven.com.

22-02-2018 Gerookte Ganzenborst

Vers gerookte ganzenborst met eigen gemaakte vossenbessenjam 😋 Mooi borrelhapje!

foto van Rookoven.com.

21-02-2018 Nieuwe Smoker

Nieuwe smoker in da house! 🔥🔥🔥

foto van Rookoven.com.

19-02-2018 Smokey Easter 2018!

Smokey Easter 2018 is in aantocht! Op 31 maart zal dit culinaire evenement voor de zevende keer worden georganiseerd.

Ook deze keer zullen er een groot aantal deelnemers aanwezig zijn die hun bereidingen een 'Paas-twist' zullen geven. Alles op roken en barbecueën gebaseerd.

Laat je inspireren op deze gezellige, leerzame en smakelijke dag!

Van harte welkom, entree is gratis! ♨️🔥

foto van Rookoven.com.


17-02-2018 Workshop Roken

Today! Workshop Roken!

 

10-02-2018 Low & Slow

Ready for take off! Vanaf 10.00 uur kun je weer kennis maken met de "World of Grilling"!

Was weer een mooie dag low and slow smoking and barbecue!

 

07-02-2018 Welkom

Vanaf nu altijd een warm welkom in het Experience Center!

 

06-02-2018 Grgraveerd wijnglas

Vanaf vandaag je Pinot Grigio of Shiraz uit een exclusief gegraveerd glas! Proost!

 

01-02-2018 Worstmaker Stopbus

Vul eenvoudig zelf je worsten met de Worstmaker Stopbus Pro 3L. Door de twee versnellingen kun je ook dikke worsten eenvoudig vullen. Dunnere worst verwerkt je op een gelijkmatig tempo.

Draai met de zwengel de zuiger volledig uit de cilinder en vul deze met uw worstmengsel. Plaats de cilinder terug in het apparaat, monteer de gewenste vultrechter op de opening en schuif hierover uw worstvel. Door met de zwengel te draaien vult of 'stopt' je de worst.

Specificaties:
- Eenvoudige bediening met 2 snelheden
- Voldoet aan het International Hygiene Standard 
- Zeer eenvoudig te reinigen
- Met SGS-certificaat 
- Roestvrij 
- Bestand tegen reinigingsmiddelen 
- Geschikt voor rechts- en linkshandigen 
- Incl . 5 vultuiten gemaakt van roestvrij staal in 10, 16, 22, 32 en 
  38 mm in diameter en 3 afdichtringen


30-01-2018 Pellet Grill van Yoder

Een Pellet Grill is een echte alleskunner, zeer gebruiksvriendelijk en daarom zeer populair bij de keukenprofessionals en cateraars. Maar ook de echte liefhebber van roken en slow cooking zal de Yoder Pellet Grill YS480 waarderen.

De Yoder Pellet Grill YS480 kun je zien als een combinatie van een houtskoolroker en keukenoven.

De YS480 wordt gestookt met hout pellets, wat zorgt voor een rokerige volle smaak zoals bij houtskool barbecues en rokers. Echter; de YS480 biedt het gemak zoals je kent van een gasbarbecue en de temperatuur controle van een oven. Je kunt met de Yoder roken, maar ook grillen en bakken. Met behulp van een elektronisch bedieningspaneel wordt de automatische brandstoftoevoer geregeld en wordt de luchtstroom naar de grill gereguleerd. De Yoder YS480 bevat geavanceerde sensoren voor een nauwkeurige temperatuurregeling.

foto van Rookoven.com.


28-01-2018 Ofyr 

Wat is het toch een geweldig en sfeervolle barbecuetool! We like Ofyr 🔥

Tijdens je verjaardag staat iedereen om het vuur terwijl je bakt en braadt. Uit te breiden met onderstellen, zware gietijzeren roosters, deksel om hem te beschermen maar ook tegelijkertijd een tafel van maken.

Overigens veel horecagelegenheden maken gebruik van deze barbecue in combinatie met een arrangement. Hoe leuk is dat? Met of zonder kok. Want hij is kinderlijk eenvoudig in gebruik. Kom snel eens kijken want we hebben alle modellen en opties staan.

foto van Rookoven.com.


26-01-2018 Meer barbecues!

De keramische BBQ afdeling heeft een update gehad! We hebben nu nóg meer verschillende modellen die je kunt bekijken en vergelijken. Kijk op onze pagina voor alle modellen.

 

26-01-2018 De iKamand van Kamado Joe

De iKamand van Kamado Joe is te bestellen!!

Goed nieuws over deze revolutionaire BBQ controller; de iKamand is leverbaar vanaf 19 februari en nu natuurlijk al te pre-orderen.

Wil je meer informatie? Kijk dan gauw op onze pagina!

 

25-01-2018 Rook & BBQ Experience Center in alle glorie

Trots op ons nieuwe onderkomen! Hier gaat nog heel veel gebeuren.

25-01-2018 Bijeenkomst Business Club N.V. bij Rookoven.com

Vanavond even de nieuwe sauces van Grate Goods meegenomen in een top bijeenkomst van de Business Club N.V.

 

19-01-2018 Petromax Pan

Met de stevige gietijzeren pan van Petromax kun je bakken en braden wat je maar wilt. Brood, cakes, vlees, soep en dergelijke kunnen allemaal in deze pan gemaakt worden.

Het deksel is multifunctioneel. Als het op de kop gelegd wordt kan er op de binnenkant gegrild worden door de geribbelde plaat.


17-01-2018 Barbecook Karl

De stijlvolle Barbecook Karl is meer dan een houtskoolbarbecue alleen. Hij heeft namelijk een USB-aansluiting voor een powerbank en trendy LED-licht waardoor hij de show steelt in je tuin.

Van binnen zorgt de houtskool voor een gloeiend hete temperatuur waardoor jij gemakkelijk je vlees of vis grilt. Dat grillen doe je op het verchroomd stalen rooster, groot genoeg om voor zeker 4 personen te grillen. Jij bent de baas over de temperatuur dankzij de regelbare luchttoevoer.

Wanneer je klaar bent met barbecueën, stop je alle onderdelen die je gemakkelijk demonteert in de vaatwasser. Na gebruik berg je de Barbecook Karl op in de meegeleverde draagtas.

foto van Rookoven.com.


15-01-2018 Big Joe pizzastenen

De Big Joe pizzastenen zijn weer op voorraad!

Deze keramische pizzasteen verspreid de hitte over de gehele pizza en zorgt voor een krokante korst. Schokbestendig en absorbeert overtollig vocht.

foto van Rookoven.com.

13-01-2018 Brute Forged messenset

Wil je echt wat moois weggeven, iets dat iedere dag ook daadwerkelijk wordt gebruikt? Of wil je zelf een mooie messenset waar je graag mee gezien wil worden? Ga dan voor de prachtige messen van Brute Forged. Forged messen zijn 100% handwerk en goed te combineren met een mooie snijplank en een overheerlijk stuk vlees van de ambachtelijke slager!

De Forged messen collectie zijn verkrijgbaar als losse messen of als 6-delige messenset. De collectie bestaat uit een:
- Koksmes
- Universeel mes
- Hakbijl
- Broodmes
- Vleesmes
- Schilmes

Brute Forged 6-delige messenset


10-01-2018 Cateringen op locatie

We hebben natuurlijk ons eigen Rook & Barbecue Experience Center.. maar ook voor een catering op locatie kunnen jullie altijd bij ons terecht.

Bij een catering op locatie kunnen we alles verzorgen, van barbecue of rookoven tot alle gewenste gerechten en een Pitmaster die alle gerechten bereidt en daarbij informatie verstrekt over de processen binnen het barbecueën en roken. Hoe gaaf is dat!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met experience@rookoven.com.

foto van Rookoven.com.


9-01-2018 Nieuwe Sauzen Grate Goods

Met trots presenteren wij u de nieuwste sauzen van Grate Goods; de Mississippi Comeback, California Hot Barbecue Sauce en de Gilroy Garlic Barbecue Sauce.

Mississippi Comeback Barbecue Sauce: Een veelzijdige saus met chili’s, uitjes, kruiden en krachtige specerijen.

California Hot Barbecue Sauce: Deze unieke versie kenmerkt zich door zijn pittige, fruitige smaak. Een saus met pit en karakter dankzij groene en rode Jalapeños, gerookte Chipotle- en verse Cayennepepers!

Gilroy Garlic Barbecue Sauce: Een volle, pittige en bovenal klassieke knoflooksaus welke zijn oorsprong vindt in dè knoflook hoofdstad van Amerika, Gilroy California.

Verkrijgbaar in de derde week van januari. Reserveren kan nu al! Kijk voor meer informatie over deze heerlijke sauzen op onze website.

foto van Rookoven.com.


8-01-2018 Nieuwe Datums Workshops Low & Slow

Nieuwe datums voor de Low & Slow Barbecue workshops met Pitmaster Demy Kiezebrink staan ingepland!

Leer alles over barbecueën van Nederlands kampioen Low and Slow Barbecue Demy Kiezebrink.

Kijk gauw voor de datums op onze website en schrijf je snel in, want vol is vol!

foto van Rookoven.com.


5-01-2018 Zaterdag Demonstratie

Zaterdag is er vanaf 12:00 een demonstratie.

Jeanette zal op de IronChef Lava Grill en Kipgrill lekkere kipspiesjes en kebab bereiden. Daarnaast staan de Kamado's aan om jullie voorzien van Naanbrood.

foto van Rookoven.com.


3-01-2018 Kick Ash Basket

De Kick Ash Basket is een stalen korf die u makkelijk in uw BBQ kunt plaatsen. Plaats de kolen in de korf en het BBQen kan beginnen, zo makkelijk kan het zijn.

Wat de Kick Ash Basket uniek maakt is dat u de korf snel in en uit uw BBQ kunt halen om zo overgebleven as en gebruikte kolen te verwijderen, dit maakt het vele malen makkelijker om de overgebleven kolen aan te steken. Daarnaast zorgt het uitzonderlijke design ervoor dat de kolen genoeg ruimte krijgen om te ademen zodat u zorgeloos op de juiste temperatuur de lekkerste gerechten kunt klaarmaken!

Shake That Ash & Light That Fire!

foto van Rookoven.com.


2-01-2018 Gefu Marinade Injector

De Gefu Marinade Injector. Ideaal om sap van gebraad, marinades en opgeloste kruiden in het vlees te spuiten.

foto van Rookoven.com.

1-01-2017 Gelukkig nieuw jaar

Een smakelijk Rook & Barbecue-jaar gewenst namens het gehele Rookoven.com Team!

 

 

© 2008 - 2018 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss