Op de hoogte blijven? Schrijf u in op onze nieuwsbrief, aan de linkerkant van het scherm (iets naar beneden scrollen) of abonneer je gratis op www.facebook.nl/rookoven

Ben jij al lid van ons facebook / twitter account? 

We zijn actief met onderstaande media, volg live onze bezigheden met overheerlijke foto's waarbij het water je in de mond loopt, nieuwe producten, filmpjes, tips en tools, evenementen, rookwedstrijden prijsvragen en nog veel meer. Eén klik verwijderd van de digitale rookwereld vol inspiratie en nieuwtjes. Trouwens, wist je dat je niet eens een account / lid hoeft te zijn van Twitter of Facebook? Raadplegen kan namelijk altijd :)

twitter_follow                      facebook-like-button.jpg

08-02-2019 Snoepgoed

Snoepgoed! Overheerlijke Jack Daniel's Whiskey chocoladerepen en Oma's snoep!

Kom langs in de winkel en kies jouw favoriet(en)!

Ook online te bestellen!

Foto van Rookoven.com

08-02-2019 Goodie bags

De goodie pakketten staan klaar voor de workshopdeelnemers morgen!

Twee workshops: de low & slow barbecue workshop en een workshop wild zwijn uitbenen! Dat wordt weer een informatieve, smakelijke en gezellige dag!

Foto van Rookoven.com

07-02-2019 Demonstratie zalm roken

Zaterdag een demonstratie: zalm roken!

Wil jij alles weten over het pekelen, het roken, de (kern)temperaturen, soorten rookmot, rookhout en andere benodigdheden? Kom dan langs, laat je informeren en proef gelijk een overheerlijk broodje zalm!

Naast broodjes zalm zullen er ook hele zalmzijdes te verkrijgen zijn! De demonstratie is van 11:00 tot 16:00!

De winkel is van 09:00 tot 17:00 geopend!

Foto van Rookoven.com

07-02-2019 Samengestelde pakketten

Vandaag een aantal mooie, zelf samengestelde pakketten verpakt voor een tevreden klant! 🔥🔥🔥

Wil jij ook een eigen geschenkpakket samenstellen? Dat is mogelijk! Stuur een mail naar service@rookoven.com en we gaan de mogelijkheden met je doornemen!

Foto van Rookoven.com

06-02-2019 Boeken!

Wil je alles weten en leren over het barbecueën, roken, worst maken of het maken van je eigen kruiden, sauzen en marinades? Kom langs en kijk welk boek het beste bij jou past!

Ook via de webshop zijn alle boeken te bestellen! 🔥🔥🔥

Foto van Rookoven.com

05-02-2019 Greek Fire!

De Greek Fire briketten zijn weer op voorraad! 🔥🔥🔥

Foto van Rookoven.com

05-02-2019 rEGGulator en regenkap!

De Big Green Egg rEGGulator🔥♨️🔥

Deze dop biedt nauwkeurige temperatuurregeling. Het zorgt voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak. De nieuwe rEGGulator heeft een geïsoleerd verstelmechanisme voor comfortabel gebruik. Werkt met de optionele gietijzeren regenkap voor koken bij alle weersomstandigheden. ☀️🌧❄️

Beschikbaar voor de modellen M, L, XL en XXL!

Foto van Rookoven.com

04-02-2019 Workshop Low & Slow Barbecue

Workshop Low & Slow Barbecue op 9 februari! 

De workshop wordt gegeven door Erik Hakkers. Erik runt Erik's Grill & Chill na jarenlang als Chef-kok te hebben gewerkt. Zijn voorliefde voor barbecueën kreeg in de zomer van 2016 echt gestalte met de oprichting van Erik's Grill & Chill. Daarnaast is Erik ook KCBS jurylid.

Op 9 februari zal hij je alles leren over het low & slow en hot & fast barbecueën, kruiden, marineren, aflakken, verschillende rooktechnieken, temperatuurregeling, gaarheid en het gebruik van houtskool en briketten!

De workshop zal van 12:00 tot 16:00 plaatsvinden!

Meer informatie of aanmelden? Dat kan hier

Foto van Rookoven.com

04-02-2019 Rookhout stelling

Van rookmot tot rooksnippers, van rookhout tot rookpellets, we hebben het allemaal! Daarnaast zijn er ontzettend veel verschillende smaken bij ons te verkrijgen!

Kom langs in de winkel en laat je adviseren, of bestel online via onze website! 🔥♨️🔥

Foto van Rookoven.com

03-02-2019 La Baleine Guérande!

Grof zeezout van La Baleine Guérande! Dit zeezout wordt met de hand op de zoutmoerassen van de Guérande geoogst door zoutwerkers die hun traditionele vakkennis gebruiken.

Dit zeezout is van nature grijs en rijk aan mineraalzouten door de klei op de bodem van de zoutpannen waaruit het geoogst wordt. Dit onbehandelde product zonder toevoegingen is ideaal om te koken en voor zoutkorstrecepten.

Foto van Rookoven.com

03-02-2019 Grillplaat voor de Pyron

De Pyron grillplaat verandert je Pyron vuurton in een kookstation. Met de massieve stalen plaat kan je de warmte van onderaf gebruiken om alle aromatische gerechten die je wenst te roosteren.

De plaat is licht gebogen om te voorkomen dat voedsel over de rand valt. De kooksteun in het midden voorkomt dat eieren, worsten en dergelijke in het vuur glijden.

Foto van Rookoven.com

 

02-02-2019 Inlezen!

Echt weer om je te oriënteren en in te lezen! 1600 m2 rook en barbecue plezier en afsluiten met een dikke American burger. 

Foto van Rookoven.com

01-02-2019 Demonstratie Flammkuchen

Vandaag staat er een overheerlijke demonstratie op het programma. We gaan flammkuchen bereiden!

Deze delicatesse wordt bereid op onze keramische barbecues met pizzastenen. Op hoge temperatuur wordt het deeg met topping naar keuze kort gebakken. Je zult versteld staan hoe lekker dit smaakt! ♨️🔥♨️

Geopend van 09:00 tot 17:00!
De demonstratie zal van 11:00 tot 16:00 plaatsvinden! 

Foto van Rookoven.com

01-02-2019 Koud Roken

Met koud roken zorg je er voor dat het je gerecht wel een rooksmaak krijgt maar niet wordt gegaard. Ook zorg je er voor dat je het gerecht langer kunt bewaren en dus niet direct hoeft te consumeren!

Vis, vlees, groenten, kazen en noten kunnen perfect koud worden gerookt.

Met een cold smoke generator zorg je voor een constante rook die niet boven de 30 graden komt!

Foto van Rookoven.com

31-01-2019 Houtskool en Briketten

Onmisbaar bij iedere BBQ: houtskool of briketten! Welke is jouw favoriet?

Foto van Rookoven.com

 🔥♨️🔥

31-01-2019 OFYR

De OFYR is met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past perfect in elke omgeving, van tuin tot chique restaurantterras.

Het unieke design van de OFYR maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buiten koken.

Foto van Rookoven.com

30-01-2019 Goulash Set!

Waan je naar het boerenleven in Hongarije. Met deze authentieke goulashset kan je heerlijke gerechten maken waaronder uiteraard de overheerlijke Hongaarse goulash!

Maar wat dacht je van een beker glühwein of soep in de winter?

Foto van Rookoven.com

29-01-2019 Butt Rub 

A little Butt Rub makes everything better!

Één van de populairste all purpose rubs van dit moment! Probeer de Butt Rub naast vlees ook eens op groente, eieren, vis en meer.

Foto van Rookoven.com

29-01-2019 Beleef en proef de Veluwe op 16 februari!

🔥🔥 Beleef en proef de Veluwe op 16 februari! 🔥🔥

Een totaalarrangement voor jong en oud, inclusief eten, drinken, en een wilde beleving!

Ontdek de geheimen van de Veluwe door een knapzakkentocht te lopen samen met een ervaren Veluwespecialist. In een tocht van een goeie twee uur wordt je meegenomen in de diepe bossen vol sporen van Veluws wild.

Eenmaal teruggekomen op de Coöperatie wordt je ontvangen met koffie of thee en gaan we nadat je bent bijgekomen van de tocht en haar impressies beginnen met het voorbereiden van het avonddiner!

Het hele programma bekijken of jezelf aanmelden voor dit totaalarrangement? Dat kan via onderstaande link!

Foto van Rookoven.com

28-01-2019 Dag bij The Bastard!

Vandaag een leerzame en gezellige dag bij The Bastard!

Binnenkort meer informatie over de innovaties die in de barbecues doorgevoerd gaan worden! 🔥🔥🔥

Foto van Rookoven.com

28-01-2019 Afrikaanse Braai!

De Zuid-Afrikaanse braai van Home Fires is de perfecte combinatie van een buitenkeuken én buitenhaard. De braai staat niet alleen garant voor gezelligheid, warmte en sfeer maar ook voor de meest heerlijke gerechten! 🔥♨️🔥

Verkrijgbaar als vrijstaand en inbouw model!

Foto van Rookoven.com

27-01-2019 Pekelzout

Pekelzout, dit zorgt voor malser en smaakvoller vlees of vis! Daarnaast zorg je er voor dat het wordt geconserveerd! 🥩🎏

Kom langs in de winkel en laat je adviseren of bestel via de webshop! 🔥♨️🔥

Foto van Rookoven.com

26-01-2019 Winter Blend

BBQ’en in de winter? Dat is toch logisch! Met de warme smaken van deze Winter Blend wil je niet anders! 🔥🔥🔥

Wrijf een stuk wild, varkensvlees of gevogelte royaal in en laat het je smaken!

Foto van Rookoven.com

26-01-2019 De eerste gerookte palingen!

De eerste palingen worden gerookt! 🔥💨

Wil je deze gerookte lekkernij ook? Kom dan langs! Voor €20,- heb je een pond van deze overheerlijke, botermalse paling! Op = op!

Ook broodjes hamburger en broodjes zalm verkrijgbaar in het Experience Center! Geopend tot 17:00 🔥♨️🔥

Foto van Rookoven.com

25-01-2019 ThermaStick 

NIEUW: ThermaStick Pocket Thermometer!

Een handige pocketsize en waterdichte thermometer die is voorzien van een rvs penetratievoeler met een snelle reactietijd!

Verkrijgbaar in de kleuren:
Wit, Rood, Blauw!

Foto van Rookoven.com

25-01-2019 American Smokers

Vandaag een 13 en 16 inch American Smoker weg mogen brengen naar twee tevreden klanten! 🔥🔥

De American Smokers kunnen op hout, houtskool, briketten of zelfs op een combinatie van deze drie worden gestookt!

Daarnaast kan je in deze fantastische smokers (low & slow) barbecueën, grillen, roken, stoven en affakkelen!

Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs en bekijk ze in ons Experience Center!

Foto van Rookoven.com

24-01-2019 HerQs temperatuurmeter!

De HerQs temperatuurmeter is weer leverbaar! 🔥♨️🔥

Even een glimp op je telefoon of deze slimme thermometer en je weet precies hoe het met de (kern)temperatuur staat.

De alarmfuncties zorgen ervoor dat jij lekker ontspannen kan genieten van de momenten met je familie of vrienden!

De HerQs heeft de mogelijkheid om 6(!) probes aan te sluiten!

Foto van Rookoven.com

24-01-2019 Gerookte paling reserveren!

De reserveringen voor de pondjes paling stromen binnen! 🔥♨️🔥

Wil jij nou ook zo'n pond overheerlijk, botermalse paling reserveren voor €20,-? Dat kan!

Stuur een mailtje naar service@rookoven.com of doe een belletje naar 0341-266885! Geef je gegevens en het aantal pond door en wij zorgen ervoor dat het zaterdag klaarligt!

Foto van Rookoven.com

23-01-2019 Rookweer

Uitstekend rookweer! ❄️ Twee rookovens GX-pro mogen naar de nieuwe eigenaren 💪

Foto van Rookoven.com

22-01-2019 Gerookte paling!

Aanstaande zaterdag demonstratie paling roken. Wil jij ook weten hoe dat in zijn werk gaat? Kom langs en vraag maar raak. Van pekel tot speet en van rook tot botergare paling! 🔥♨️🔥

Wil jij nou zo'n heerlijk pondje gerookte paling reserveren? Dat kan! Een pond paling reserveren kan voor €20,-

Neem contact op met service@rookoven.com of 0341-266885. Geef je gegevens en het aantal pond door en wij zorgen er voor dat het zaterdag klaarligt!

Foto van Rookoven.com

22-01-2019 Wild Smoke BBQ Rub van Wild Woodpecker

NIEUW: de Smoke Rub van Wild Woodpecker BBQ!

Deze rub heeft een lichte rooksmaak die goed past bij vlees en vis! Kom langs en proef ‘m in de winkel of bestel op de website! 🔥🔥

Foto van Rookoven.com

21-01-2019 Workshop Worst Maken

🔥🔥 Nieuwe datums voor de workshop worst maken! 🔥🔥

Onder leiding van ambachtelijke worstmakers leer je tijdens deze workshop de ins en outs van het worst maken.

Kijk gauw op onze website voor de verschillende datums en meld je snel aan! 

Foto van Rookoven.com

21-01-2019 Rookoven GX-Pro serie!

Speciaal gemaakt voor de horeca, forelvisvijvers, slagerijen en professioneel gebruik. De rookoven GX-Pro serie is gemaakt op gebruiksgemak, duurzaamheid en degelijkheid.

Deze kasten volgen gastronorm maten waardoor ze vrijwel uniek zijn. De GX-Pro is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 175 cm, 200 cm en 220 cm!

Foto van Rookoven.com

20-01-2019 Maverick XR-50

De Maverick XR-50 thermometer biedt een eenvoudige manier om uw vlees op afstand te bewaken terwijl het op de BBQ of in de smoker ligt, met een draagbare ontvanger, zodat u uw eten in de gaten kunt houden, zelfs als u niet bij de barbecue of smoker in de buurt bent.

De thermometer wordt compleet geleverd met vier probes voor het bewaken van vier soorten vlees, vier barbecues of twee soorten vlees en twee barbecues. Elke sonde heeft ook de optie om HIGH en LOW alarmen in te stellen voor nauwkeurige metingen, ongeacht wat je kookt.

Foto van Rookoven.com

19-01-2019 Maverick XR-40

De nieuwe Maverick XR-40 met nieuwe en verbeterde INSTA-SYNC®-bedieningstechnologie, heeft een groter bereik, tot 160 meter. De XR-40 wordt geleverd met 15 voorinstellingen en 2 probes! 

Foto van Rookoven.com

18-01-2019 Hasselback aardappel!

Geef meer smaak aan aardappelen met deze makkelijk te gebruiken hasselback aardappel voorbereiding set!

De dunne plakjes laten de smaken goed binnenkomen in de aardappel en zorgen ervoor dat de aardappel gelijktijdig gaar is. Met deze set maak je perfecte plakjes in een korte tijd!

Plaats de aardappel op het meegeleverde bord, schuif de aardappel op de rvs geleider en snijd tussen de lijnen met uw eigen mes.

Foto van Rookoven.com

18-01-2019 Rene de Regt

René de Regt is lid van het 'Beter wordt het niet' barbecueteam en heeft zijn eigen cateringbedrijf gericht op barbecueën. Hij wordt als jurylid ingezet om KCBS wedstrijden te jureren. Daarnaast heeft hij een eigen BBQ contest opgezet, de international Suydersee BBQ contest, waar dit jaar de derde editie van zal plaatsvinden! René is een bekend gezicht bij de workshops en evenementen van Rookoven.com!

Tijdens de workshops zal hij de deelnemers begeleiden om ware pitmasters te worden! Je leert onder andere low & slow, high & fast barbecueën, kruiden, marineren en aflakken, verschillende rooktechnieken, soorten rookhout, temperaturen en gaarheid, temperatuurregeling, gebruik van houtskool en briketten en nog veel, veel meer..

Foto van Rookoven.com

17-01-2019 Lamsrack van de grill

Zaterdag lamsrack van de grill!!! 🔥Gemarineerd in knoflook, rozemarijn, tijm, honing en roomboter, deze marineren we vierentwintig uur van tevoren en garen hem indirect op 100-110 graden tot een kern van 52-54 graden en grillen hem daarna nog even op hoog vuur af. We geven een subtiele rooksmaak mee door het toevoegen van rookchunks kersen! 🔥♨️🍒

Kom langs en laat je inspireren!
We zijn geopend van 09:00 tot 17:00!
De demonstratie zal plaatsvinden van 11:00 tot 16:00!

Foto van Rookoven.com

17-01-2019 Outdoor Cooking!

Op deze hout gestookte fornuizen kan je met behulp van gietijzeren roosters en pannen de meest heerlijke gerechten bereiden!

Ook te gebruiken voor een behaaglijk vuurtje waar je gezellig omheen kunt zitten!

Foto van Rookoven.com

16-01-2019 GX-Pro voor het Rokertje

Vandaag een bakkersformaat Rookoven GX Pro afgeleverd bij het Rokertjein Epe. Klaar voor een nieuw seizoen 🔥💨 Veel plezier ermee Wim!

Foto van Rookoven.com

16-01-2019 Gerookte Knoflook

Koud gerookte knoflook: rijke smaak, lekker en gezond. Overheerlijk om knoflookboter mee te maken of te verwerken in salades!

De strengen worden vijf weken gerookt en dat proef je zeker terug!

Foto van Rookoven.com

16-01-2019 Rookoven.com Houtskool

De Rookoven.com houtskool is weer leverbaar! ♨️🔥♨️

Zuid-Afrikaanse Acacia houtskool van topkwaliteit! Te bestellen via de webshop of kom langs in de winkel!

Foto van Rookoven.com

15-01-2019 Pizzaoven van Fornetto

De multifunctionele houtgestookte (pizza)oven en smoker van Fornetto! 🔥🍕🔥

Gemaakt van hoogwaardige materialen met roestvrij staal voor duurzaamheid. Keramische stenen en pizzasteen voor een betere warmteopslag! Met smokerbox voor het toevoegen van unieke rooksmaken!

Foto van Rookoven.com

15-01-2019 Around-the-Fire plank

Wereldwijd werken chef-koks met de Cederhouten planken, vanwege de unieke, rijke en natuurlijke Cederhout smaak, die deze methode met zich meebrengt!

De Around-the-Fire planken lenen zich perfect voor het bereiden van bijvoorbeeld zalmzijdes boven open vuur! 🔥♨️🔥

Foto van Rookoven.com

14-01-2019 Rookchunks!

Onmisbaar voor het toevoegen van rooksmaak aan je gerechten bij het low & slow barbecueën: chunks 🔥♨️🔥

Foto van Rookoven.com

14-01-2019 Workshop Barbecueën

De workshop Low & Slow Barbecue! Je wordt begeleid door Pitmaster, KCBS-jurylid en lid van het 'Beter Wordt Het Niet' BBQ team René de Regt. Pitmaster, voormalig chef-kok en KCBS-jurylid Erik Hakkers of wereldkampioenen heel varken bereiden, leden van The Dutch BBQ Crew Wim en Rene van Grate Goods!

Je leert de kneepjes van het vak en talloze tips & tricks om jouw barbecue sessie een succes te maken.

Meer informatie, de datums of aanmelden voor een workshop? Dat kan hier!

Foto van Rookoven.com

13-01-2019 Lavagrill Pan

De Lavagrill pan! Deze éénpitter is speciaal ontworpen voor chefs in kleine keukens en de hobbykok die thuis voor kwaliteit en smaakbeleving gaat.

Deze lavagrill is de kleine variant van de grotere versies van de lavasteengrill die normaal in de horeca worden ingezet, om het perfecte stukje vlees te bereiden.

Foto van Rookoven.com

13-01-2019 Butcher Paper

We hebben het Butcher Paper weer op voorraad! 🔥🔥

Het papier ademt en dat zorgt er voor dat het vlees een betere structuur heeft en daarnaast mals en sappig blijft!

Foto van Rookoven.com

12-01-2019 Sale!

SALE! 🔥♨️🔥 Kijk op onze salepagina voor de beste koopjes! Onder andere scherp geprijsde rookovens, pizzaovens en gietijzeren pannen! 

Foto van Rookoven.com

12-01-2019 Rookdemonstratie

Vandaag in het Experience Center kun je genieten van een rookdemonstratie 🔥. Wat kun je verwachten: koud roken van kaas, noten en mozzarella, aanhaken van forel, pekelen en roken van forel, rookoven op temperatuur houden, soorten rookhout etc. Vraag maar raak! Tot 17.00 uur geopend

Tegelijkertijd vind er een barbecue low and slow workshop plaats. Neem gelijk een kijkje achter de schermen van deze leerzame sessie. Lijkt je het interessant? Schrijf je dan gelijk in voor de volgende workshop 👍

Foto van Rookoven.com

11-01-2019 EGGspander Kit

De nieuwe 5-delige Eggspander Kit voor de Big Green Egg Large en XLarge! 🔥♨️🔥

Dit slimme systeem creëert een oneindig aantal opstellingen waardoor je het maximale uit jezelf én je EGG haalt.

Deze goed doordachte set bestaat uit een tweedelig Multi-Level Rack, een convEGGtor basket, en twee halve rvs roosters. Dat maakt de EGGspander Kit tot het perfecte basispakket voor elke EGG'er.

Foto van Rookoven.com

11-01-2019 Zeven uren totaalbeleving!

Beleef en proef de Veluwe op 26 januari! Een totaal arrangement voor jong en oud, inclusief eten en drinken. Zeven(!) uren wilde beleving! 🔥🐗🦌

Foto van Rookoven.com

10-01-2019 Demonstratie

Aanstaande zaterdag zullen wij de rookovens laten roken in het Experience Center; we gaan chickenwings en forellen roken! 🔥🎏

Dit zullen we doen met behulp van de rookovens, verschillende soorten pekel, rookhaken, rookmot en rookhout! Wilt u hier alles over weten en natuurlijk een lekker hapje proeven? Van harte welkom!

We zijn open van 09:00 tot 17:00 uur en de demonstratie zal plaatsvinden tussen 11:00 en 16:00! 🔥♨️🔥

Foto van Rookoven.com

10-01-2019 Rookoven.com Trainingsdag

Rookoven.com Trainingsdag! 🔥 We beschikken over een groot en uitgebreid assortiment rookovens, barbecue's en accessoires. Daarom is het belangrijk om goed te kunnen adviseren. Regelmatig dragen we kennis aan elkaar over, bezoeken we beurzen en vragen onze leveranciers om trainingssessies te geven.

Bij een bezoek aan onze winkel is de meest gestelde vraag; ik wil graag barbecueën of roken, maar welk model is voor mij het meest geschikt. Om die vraag goed te kunnen beantwoorden en uiteindelijk de juiste beslissing te kunnen maken hebben we het rook- en barbecue experience center opgezet. In een oude fabriek van maar liefst 1600 m2 en een overdekte rook- en barbecue mancave 3.0 kan men zich nog beter oriënteren.

Zes dagen in de week, van 09.00 - 17.00 uur hebben wij de deuren geopend! Mocht je een rookoven of barbecue willen testen of de verschillen naast elkaar zien dan ben je hier aan het juiste adres. Dit geldt overigens ook voor verbruiksproducten zoals soorten hout, rubs, houtskool, etc. Niks is te gek!

Daarnaast kun je een workshop volgen waarbij een groot deel van de rookovens en barbecues gebruikt wordt. Dan kun je gelijk je passie en kennis delen met andere cursisten en nog mooier... je kunt thuis gelijk aan de slag! Overigens hebben we een koeling en vriezer voor high quality vis en vlees. Voor beschikbare data kun je hier klikken:

Dus mocht je eens in de gelegenheid zijn... kom, proef en beleef het in Nunspeet op de Veluwe! Mocht je van ver komen dan kun je prima je dag voortzetten met een bezoek aan Nunspeet met op steenworp afstand Grill Restaurant Fat Alice & Moodycracker Nunspeet, gezellige terrasjes in de dorpstraat, de indrukwekkende zandverstuivingen, bossen, heides en het pittoreske Vierhouten, de havenstad Elburg met tal van leuke hotels en restaurants. Proef en beleef!

Foto van Rookoven.com

09-01-2019 Horecava

Horecava 2019!🔥

Foto van Rookoven.com

09-01-2019 PartyQ

De PartyQ is een mooi instapmodel temperatuurregelaar die de temperatuur van de barbecue meet en stabiel houdt met als bijkomend voordeel dat deze op batterijen werkt en daardoor makkelijk mee te nemen is.

Foto van Rookoven.com

08-01-2019 Cadeaubonnen!

Cadeaubonnen zijn altijd leuk om te geven en om te krijgen! Ook is het mogelijk om een cadeaubon voor een workshop te bestellen! 

Foto van Rookoven.com

🔥

08-01-2019 Petromax Dutch Ovens

Dutch Ovens van Petromax! Veelzijdige gietijzeren pannen waarmee je vlees, vis, brood en groenten kunt bereiden op de barbecue, in de rookoven, op een vuurschaal of open vuur! 🔥♨️🔥

Foto van Rookoven.com

07-01-2019 Ontdek de geheimen van de Veluwe

Ontdek de geheimen van de Veluwe door een knapzakkentocht te lopen samen met een ervaren Veluwe specialist. In een tocht van een goede twee uur word je meegenomen in de diepe bossen vol sporen van Veluws wild.

Een totaalarrangement voor jong en oud, inclusief eten, drinken, en een wilde beleving!

Foto van Rookoven.com

07-01-2019 Churrasco spiezen

Met deze spiezen kan je thuis authentieke churrasco, kip kebab of vegetarische maaltijden bereiden!

Foto van Rookoven.com

06-01-2019 Joy Stove

Op deze moderne lichtgewicht barbecue kan je grillen, koken, bakken en wokken! Ook kan de Joy stove als buitenkacheltje worden gebruikt!

Foto van Rookoven.com

06-01-2019 Inpandige workshopruimte

Volg een workshop in onze inpandige workshopruimte! 🔥♨️🔥

Je kan je opgeven voor workshops low & slow barbecue, 'beter barbecueën', roken, worst maken en een totaalarrangement Beleef en proef de Veluwe, inclusief knapzakkentocht!

Foto van Rookoven.com

05-01-2019 Eerste zaterdag van het jaar!

De barbecues staan te branden op deze eerste zaterdag van het jaar! Vandaag zijn we open tot 17:00 uur en is er een demo van 11:00 tot 16:00 uur met o.a. chickenwings en goed belegde broodjes hamburger🍔🔥 Tot straks!

Foto van Rookoven.com

04-01-2019 OFYR

Het unieke design van de OFYR maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel.

De houtgestookte vuurschaal geeft binnen een straal van twee meter behaaglijke warmte af, waardoor ook 's winters buiten gekookt en gegeten kan worden.

Foto van Rookoven.com

04-01-2019 Borrel BBQ

Onder het genot van een heerlijke borrel ga je lekker grillen op deze mini BBQ in je tuin, op het balkon, onder je afdak of waar dan ook.

Naast vlees of vis kun je er ook groenten op grillen. De BBQ wordt gevuld met houtskool of briketten.

Foto van Rookoven.com

03-01-2019 Vleesmolens

Maak je eigen worsten, hamburgers en andere soorten vlees met behulp van de vleesmolens! Voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de liefhebber die kwaliteit wil!

Foto van Rookoven.com

03-01-2019 Grillen anno nu

Smokey Bandit is smoken & grillen anno nu. Voor de barbecue liefhebber met smaak! Met het digitale temperatuur display, kies je de juiste bereidingswijze. Met aansluitmodus voor probes om de exacte temperatuur van het vlees te kunnen peilen, zonder de klep te hoeven openen.

Foto van Rookoven.com

02-01-2019 Braaien!

Braai is avontuur. Braai is passie voor koken op hout. Braai is Zuid-Afrika!

Foto van Rookoven.com

 

02-01-2019 Goed begin in 2019!

We beginnen het jaar goed met een Bradley Smart Smoker, Kamado Joe Classic ll en een Afrikaanse Braai🔥♨️🔥

Foto van Rookoven.com

01-01-2019 Scotch Whisky

De Scotch Whisky Sauzen zijn ambachtelijke smaakmakers en worden op traditionele manier gemaakt. Ieder exemplaar is uniek door de individuele aandacht.

De Scotch Whisky Sauces worden gemaakt in de thuisbasis, in Schotland, met de beste Schotse ingrediënten.

Foto van Rookoven.com

01-01-2019 Dollie Sauce

Dollie Sauce! Ga je voor de licht pittige zoete saus met een tikje knoflook, de kruidige saus met zwarte peper en zongedroogde tomaat of de zoete saus met stukjes ui en bacon smaak? 

Foto van Rookoven.com

🔥♨️

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2019 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss