Zeebaarsfilet roken

Wat heb je hiervoor nodig?zeebaarsfilet.jpg

 

4 zeebaarsfilets met huid (150 gr. p.st. 
2 eetlepels grove moster 
2 eetlepels olijfolie 
2 eetlepels citroensap 
1 eetlepel bruine bastersuiker 
1 eetlepel verse dille 
paar takjes trostomaten 

- Bestrooi de zeebaarsfilets met peper en zeezout.
- Meng de olijfolie met mosterd, citroensap, dille en bruine suiker (=mosterd/dillesausje)
- Leg de zeebaars met de huidzijde op het rooster in de rookoven
- Rook de vis en tomaten zonder vel 35 minuten tussen de 70 - 80 graden
- Haal de zeebaarsfilets eruit en smeer deze in met de mosterd/dillesausje
- Vervolgens nog 10 minuten afroken op een lagere temperatuur (+/- 50 graden)
- Eet smakelijk!

Bron: Visrecepten.nl

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • BBQ Guru
  • KNJV
  • Grate Goods
© 2008 - 2018 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss