• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zeebaarsfilet roken

Wat heb je hiervoor nodig?

 

4 zeebaarsfilets met huid (150 gr. p.st.  
2 eetlepels grove moster  
2 eetlepels olijfolie  
2 eetlepels citroensap  
1 eetlepel bruine bastersuiker  
1 eetlepel verse dille  
paar takjes trostomaten  

- Bestrooi de zeebaarsfilets met peper en zeezout.
- Meng de olijfolie met mosterd, citroensap, dille en bruine suiker (=mosterd/dillesausje)
- Leg de zeebaars met de huidzijde op het rooster in de rookoven
- Rook de vis en tomaten zonder vel 35 minuten tussen de 70 - 80 graden
- Haal de zeebaarsfilets eruit en smeer deze in met de mosterd/dillesausje
- Vervolgens nog 10 minuten afroken op een lagere temperatuur (+/- 50 graden)
- Eet smakelijk!

Bron: Visrecepten.nl