Heerlijk, zo`n hertenfilet gerookt. En supermals. Hoe hebben we dat gefikst? Eerst een marinade gemaakt van wijn, laurier, jeneverbes, thijm, peper, ketjap en wat zout. Paar uurtjes laten liggen en dan droog de rookoven in.

Hertenfilet

 

Bovenstaande foto is de hertenfilet 90 minuten gerookt. Hierna hebben we deze nog 10 minuten laten grillen op de barbecue.

Hertenfilet

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 07-10-2017 - Vandaag de Kamado Joe Classic II gekocht. Erg goed geholpen...  lees meer
  • 27-09-2017 - Dankjewel voor de service, workshop werd afgelast maar na...  lees meer
  • 09-09-2017 - Complimenten voor Jeanet, die heerlijke gerechten heeft gemaakt en ons...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Onze service
  • Dries van den Berg
  • Visvoordeel.nl
  • Leer vis roken van Smokey John
  • The Smokey Bandits Nederland
  • KCBS
  • Primo Grill Dealer
  • tonystone low and slow bbq competition
  • NK BBQ Rookoven.com
  • NOJG
  • Reewild
  • KNJV
  • Browning
  • Big Green Egg
  • Intratuin
  • Visserslatijn Nederland
  • GoedeVis.nl
  • Dam Hengelsport
  • Demeyere Belgium
  • Bradley
  • Camerons Products
  • GrillPro
  • WildPlaza
  • Fire & Food
  • Barbecook
  • Stokes BBQ Sauces
  • Kamado Joe
  • Bricos
  • Oklahoma Country Smoker
  • Koken op Hout
  • Stockyard BBQ Sauce
  • Black Ranch
  • Haard Pakket
  • Point Virgule
  • FizzDizz
  • Jack Daniels Snippers
  • American Mississippi Sauces
  • Librije
  • BBQ Genootschap
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • Solis Vacumeermachines
  • BBQ Guru
  • Aalferink
  • Yoder Smokers
  • Van de Mheen foodservice
  • ECHT®
© 2008 - 2017 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel