Ingrediënten:
-Lamsbout van 1 kg tot 500 gr
-3 uien
-2 looktenen
-3 soeplepels olijfolie
-1 twijgje tijm

Recept 
Doe de olie in een kom, voeg de gepelde en geperste lookteentjes toe, alsook de blaadjes van de tijm en geef 2 draaien aan de pepermolen. Plaats de lamsbout in een grote ovenschotel en smeer ze in met deze geparfumeerde olie. Pel de uien en snij ze in rondjes die je rond de lamsbout plaatst. Giet er de rest van de geparfumeerde olie op. Plaats de ovenschotel voor ongeveer 45 minuten in de oven, voor een gemiddelde roodheid van het vlees. Voeg zout toe aan het einde van het kookproces.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 25-11-2017 - Super service !! Gisteren bestelling geplaatst en vandaag al geleverd!...  lees meer
  • 08-11-2017 - Super service! Na een probleempje met een fles bbq saus...  lees meer
  • 29-10-2017 - Wilddag was een leuke, leerzame en vooral een erg smaakvolle...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Onze service
  • Dries van den Berg
  • Visvoordeel.nl
  • Leer vis roken van Smokey John
  • Big Green Egg
  • The Smokey Bandits Nederland
  • KCBS
  • Primo Grill Dealer
  • tonystone low and slow bbq competition
  • NK BBQ Rookoven.com
  • NOJG
  • Reewild
  • KNJV
  • Browning
  • Intratuin
  • Visserslatijn Nederland
  • GoedeVis.nl
  • Dam Hengelsport
  • Demeyere Belgium
  • Bradley
  • Camerons Products
  • GrillPro
  • WildPlaza
  • Fire & Food
  • Barbecook
  • Stokes BBQ Sauces
  • Kamado Joe
  • Bricos
  • Oklahoma Country Smoker
  • Koken op Hout
  • Stockyard BBQ Sauce
  • Black Ranch
  • Haard Pakket
  • Point Virgule
  • FizzDizz
  • Jack Daniels Snippers
  • American Mississippi Sauces
  • Librije
  • BBQ Genootschap
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • Solis Vacumeermachines
  • BBQ Guru
  • Aalferink
  • Yoder Smokers
  • Van de Mheen foodservice
  • ECHT®
  • Smokey Bandit
© 2008 - 2017 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel