Ingrediënten:
- 2 aubergines
- 600 gr. gehakt half om half
- ½ wortel
- ½ prei
- 2 knoflookteentjes
- Geraspte kaas
- 1 uitje
- 1 blikje kidny bonen
- Snufje zeezout
- Olijfolie
Bereiding:
- Snijd de aubergine in tweeën.
- Haal met een lepel het zaad eruit zodat het de vorm van een kano krijgt.
- Besprenkel dit met olijfolie en zeezout.
- Snijd alle groenten in kleine stukjes en meng ze met het gehakt.
- Leg in elke kano 150 gr. gehakt en bestrooi het met kruiden en kaas.
- Dit moet 20 minuten in de steenoven op 170 graden.
Snelkeuze Menu
De nieuwe Rookoven.com website!
Gasbranders & Elektrische Spiralen
Vuurschalen en Driepoten
Gehakt en Worst Apparatuur
Accessoires en Toebehoren
Gasbranders & Elektrische Spiralen
Pekels en Kruiden
Rookhout en Houtskool
Overige Soorten en Smaken
Workshops en Masterclasses
Geschenk en Cadeaubonnen
Vlees en Vis Assortiment
SALE
Mijn account
Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Geen account?
Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen.
Account aanmaken