Ingrediënten:
- 2 aubergines
- 600 gr. gehakt half om half
- ½ wortel
- ½ prei
- 2 knoflookteentjes
- Geraspte kaas
- 1 uitje
- 1 blikje kidny bonen
- Snufje zeezout
- Olijfolie

Bereiding:
- Snijd de aubergine in tweeën.
- Haal met een lepel het zaad eruit zodat het de vorm van een kano krijgt.
- Besprenkel dit met olijfolie en zeezout.
- Snijd alle groenten in kleine stukjes en meng ze met het gehakt.
- Leg in elke kano 150 gr. gehakt en bestrooi het met kruiden en kaas.
- Dit moet 20 minuten in de steenoven op 170 graden.

  • Big Green Egg
  • Kamado Joe
  • Primo Grill Dealer
  • Bradley
  • Koken op Hout
  • Jack Daniels Snippers
  • Dutch BBQ Crew Rub
  • BBQ Guru
  • KNJV
© 2008 - 2018 Rookoven.com / Rookovens-online.nl | sitemap | rss